insallh gebeliktendir canm benimSuan butun adet belirtileri var. Bel agrisi adet agrisi.. Gögüs şişligii.. Bakalim sonuc ne olcak
Insallah canim yaaa.. Bikac gun daha bekleyelim bakalimminsallh gebeliktendir canm benim
tabi bekleyelim biraz canm aksama kadar girmeyecgm birazdan bime gidecgim malum yarinda is vakti kendim istedim kendim kasindimInsallah canim yaaa.. Bikac gun daha bekleyelim bakalimm
cnm senin hem gecmis hemde silik cizgi cikmis hemn kan testi yptr bn olsam catlardim valla yerimde diramazdmBenim de durum aynı. Bütün regl belirtileri var acaip üşüyorum. Regl 4 gün gecikti. Gebelik testleri de bir tuhaf 4 tane yaptım 3 unde 2. çizgi silik digerinde tek cizgi var.
aman sakin ha gelmesin o kirmizilar insallh gebeyizdir kendini strese skma bnim bata 5 gun varYa kizlar bndede her adet oncesi gogus sisligi olur smdide oldu acaba adet mi olcm die korkuyorumbide usuyorum ya hamile olsam sicak basmasi gerekio sanirim
cnm senin hem gecmis hemde silik cizgi cikmis hemn kan testi yptr bn olsam catlardim valla yerimde diramazdm
ayyy kiz hamilesin gibi hissediyom ama hamile kalirsan benim icin dua et insallhda hamilesindir oyle hissediyom kac aylik evlisinYa bilmiyorum sanki biraz daha beklemem gerekiyormus gibi hissediyorum. Bir de yeni evli sayılırım korkuyorum biraz
bnmde 5 gun var canmya insallh iyi haberler aliriz ne kadar suredir bekliyorsunKızlar benim adetime 3 gün var ve asilamamin 13.günü..Kasiklarimda bıçak saplaniyor gibi oluyor.Akintim değişik.idrarim koyu.goguslerimde değişiklik yok..test yapmadım.çok heyecanlıyım..Allah hepimize nasip etsin inşaAllah..
bnde bunu ogrendim usumekde gebelik belirtisiymis offf neler var nelerYa kizlar bndede her adet oncesi gogus sisligi olur smdide oldu acaba adet mi olcm die korkuyorumbide usuyorum ya hamile olsam sicak basmasi gerekio sanirim
Daha 5 ay evliyiz ama korunuyorduk. Ama regl gibi çok enteresan bişeyayyy kiz hamilesin gibi hissediyom ama hamile kalirsan benim icin dua et insallhda hamilesindir oyle hissediyom kac aylik evlisin
cnm korunma bnce allh bekletmesin insallh ama cocugu sonradan olmayanlarin cogunun hemencecik korunmalarindan dolayiymisDaha 5 ay evliyiz ama korunuyorduk. Ama regl gibi çok enteresan bişeybu hafta da bekliycem regl olmazsam dr a giderim artık. Allah razı olsun tabi dua ederim.
Benim de durum aynı. Bütün regl belirtileri var acaip üşüyorum. Regl 4 gün gecikti. Gebelik testleri de bir tuhaf 4 tane yaptım 3 unde 2. çizgi silik digerinde tek cizgi var.
bnmde 5 gun var canmya insallh iyi haberler aliriz ne kadar suredir bekliyorsun
canmya hadi hayrlisi insallh bu ay hepimiz hamile kaliriz insallah.
Amin inşaAllah canım.5yıllık evliyim.Ikimizde de sorun yok.ilk asilamam
canmya hadi hayrlisi insallh bu ay hepimiz hamile kaliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?