..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kizlar bndede her adet oncesi gogus sisligi olur smdide oldu acaba adet mi olcm die korkuyorum bide usuyorum ya hamile olsam sicak basmasi gerekio sanirim

Benim de durum aynı. Bütün regl belirtileri var acaip üşüyorum. Regl 4 gün gecikti. Gebelik testleri de bir tuhaf 4 tane yaptım 3 unde 2. çizgi silik digerinde tek cizgi var.

Benim de durum aynı. Bütün regl belirtileri var acaip üşüyorum. Regl 4 gün gecikti. Gebelik testleri de bir tuhaf 4 tane yaptım 3 unde 2. çizgi silik digerinde tek cizgi var.
cnm senin hem gecmis hemde silik cizgi cikmis hemn kan testi yptr bn olsam catlardim valla yerimde diramazdm

Ya kizlar bndede her adet oncesi gogus sisligi olur smdide oldu acaba adet mi olcm die korkuyorum bide usuyorum ya hamile olsam sicak basmasi gerekio sanirim
aman sakin ha gelmesin o kirmizilar insallh gebeyizdir kendini strese skma bnim bata 5 gun var

Kızlar benim adetime 3 gün var ve asilamamin 13.günü..Kasiklarimda bıçak saplaniyor gibi oluyor.Akintim değişik.idrarim koyu.goguslerimde değişiklik yok..test yapmadım.çok heyecanlıyım..Allah hepimize nasip etsin inşaAllah..

Ya bilmiyorum sanki biraz daha beklemem gerekiyormus gibi hissediyorum. Bir de yeni evli sayılırım korkuyorum biraz
ayyy kiz hamilesin gibi hissediyom ama hamile kalirsan benim icin dua et insallhda hamilesindir oyle hissediyom kac aylik evlisin

bnmde 5 gun var canmya insallh iyi haberler aliriz ne kadar suredir bekliyorsun

bnde bunu ogrendim usumekde gebelik belirtisiymis offf neler var neler

ayyy kiz hamilesin gibi hissediyom ama hamile kalirsan benim icin dua et insallhda hamilesindir oyle hissediyom kac aylik evlisin
Daha 5 ay evliyiz ama korunuyorduk. Ama regl gibi çok enteresan bişey bu hafta da bekliycem regl olmazsam dr a giderim artık. Allah razı olsun tabi dua ederim.

Daha 5 ay evliyiz ama korunuyorduk. Ama regl gibi çok enteresan bişey bu hafta da bekliycem regl olmazsam dr a giderim artık. Allah razı olsun tabi dua ederim.
cnm korunma bnce allh bekletmesin insallh ama cocugu sonradan olmayanlarin cogunun hemencecik korunmalarindan dolayiymis

.
Ay ben de donuyorummmm..İnşallah hamileyimdir

Gunaydin canlar benim bata 3 gun kaldi cumartesi bat gunum normalde 1 hafta oncesinde ara ara adet sancisi gibi vururdu su ana kadar tik yok.bu sabahta nezle oldum burnum akio bogazim acio ama ilacta icemiorum bitki cayi da

adetim bittikten 3 gün sonraki ilişkide hamile kaldım sanırım. çünkü 1 hafta sonra adet olmadan önce yaşadığım kasık ağrısını kısa kısa olarak yaşadım, normalde adetimden en fazla 2 gün önce ağrı olurdu ve de sol tarafdan geldi sanırım çünkü bacağımı katladığımda şişlik hissi vardı. ağzımın tadında değişiklik oldu. sabahları çok hafif mide bulantısı yaşamaya başladım ve henüz adetime 5 gün varken kan tahlili yaptırdım ve sonucum 78 çıktı. hamileyim ben deyip duruyordum :) öylede oldu :) yaşamak isteyen herkese nasip olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…