Hamile kalan arkadaslar embriyo kaliteleriniz nasıldı?

poyder

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
95
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar bana 1. Kalite 2 embriyo transfer yapıldı,inşallah guzel sonucu alırım..hamile kalan arkadaşlarında hangi kalitede kac embriyo transferi olduğunu çok merak ediyorum,yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaslar bana 1. Kalite 2 embriyo transfer yapıldı,inşallah guzel sonucu alırım..hamile kalan arkadaşlarında hangi kalitede kac embriyo transferi olduğunu çok merak ediyorum,yorumlarınızı bekliyorum

bana 2.kalite 2 yumurta konuldu caım ikisi de tuttu 3.denememde.Allah dilerse olur.İnşallh senin de tutar.allah gönlüne göre versin.Bnm ikizlerim oldu 28 haftada doğurdum şuan küvezdeler.

bana 2.kalite 2 yumurta konuldu caım ikisi de tuttu 3.denememde.Allah dilerse olur.İnşallh senin de tutar.allah gönlüne göre versin.Bnm ikizlerim oldu 28 haftada doğurdum şuan küvezdeler.[/QUOTE
Cok sevindim canım Allah yavrularına saglıklar versin bur an once seni onlara kavuştursun insallah,kaçıncı gun embriyosuydu peki birde nasıl geçirdin transfer sonrasını, belirtilerin oldumu?hamile kaldığın icin soruyorum canım,benim 5.gunum ve biraz kabizlik yasadım ve zorlanmalarim oldu malesef endişelerim var:((

Back
X