HAMİLE kalan arkadaşlar TRANSFERDEN sonra VÜCUDUNUZDA ne gibi değişiklikler oldu?

olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlerse ;) kısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi :49:

Bu başlığı ben açtım çünkü merak ediyorumdum.
Belirtiler varsa yaşıyor muyum diye.
Tabi ögrendıklerıme göre herkesde farklı tepkiler oluyormuş.

ben kısaca tedavimi anlatayım.

Tanı erkek infelitesiydi.
18 Martta adetımın ucuncu gününde tedaviye başlandık.
Koşuyolu Bahçeci umut tüp bebek merkeznde
Eşim mikro tese olmadan önce banada tedavıye başlandı amaç spermler alınır alınmaz işleme başlamak için.
İgnelerim falan filan başladık.
30 Mart amelıyat gunumuzdu
Önce eşim alındı ameliyata Dr.Emre Bakırcıoğlu yaptı amelıyatı
Eşimden çıkan sperm kalıtesıne gore ben alınacaktım
Şükürler olsun ki beklediğimiz gibiydı sonuç ve eşim çıktı
Sonra ise ben alındım amelşyata yumurtalar toplandı.
22 tane işlem uygulnadı
11 tanesi saglam çıktı :)
Sonra 5 tanesı kalıtelı oldugu tespıt edıldı
4 nısanda transfer yapıldı 1 tane
2 gün boyunca wc ihtiyacı ve enjeksıyon ıcın kalktım sonrakı gun neredeyse 2 saat dolaştım dısarıda
evde sıkılmıstım
4.gün işe başladım
Agrılarım ise;
kasıklarım agrıdı
ufak ufak sancılar gelıyordu arada
bazen ıse kımıldayamayacagım gıbı hıssettıgım sancım oluyordu ama bır kac sanıye suruyordu
beslenme konusunda ıse
et ozellıkle kemık suyu da tukettım
yogurt sut peynır ve yumurtada sık sık yedım
16 nisanda sonucum 380 çıktı yani hamileyim.
Tabı nasıp kısmet Rabbimin izni ile inş diger donemlerde ıyı gecer
ve saglıklı sıhatlı ve akıllı bir çocugum olur.
Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma
RABBİM YARA VE YARDIMCIMIZ OLSUN.. ;)

Çok sevindim ya, Allah kucağınada almayı nasib etsin inşallah. Benimde umut tùp bebek merkezinde dün transferimi yaptılar, tedaviye bende 14 Mart gibi başlamıştım. Doktorun kimdi?
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

Arkadaşlar ben çok eski bir üyeyim çok nadir yazarım size durumumdan bahsedeyim.
Ben pko hastasıyım ve 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı en son tüp bebek için umuttepeye gittim.80 kg olmuştum ilaçlardan.
Birol hoca doktorum bana kilo vermemi yoksa pkolu olduğumdan tutmayacağını insülin yükseldiğini söyledi .Eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu değerleri çok iidi.
ben o azimle 2 aydda 10 kg verip hastaneye tekrar gittim ve iğneler derken 7 nisan 2012 de transfer yapıldı 5.gün embriyosu blostasist di.10 gün yattım hep dinlendim ilk günler çok bişey olmadı 3.günden sonra kasıklarımda ağrılar göğüslerimde acılar olmaya başladı 6.gün göğüsleri ateş ibi oldu ve çok aıyolardı karnımada adet ağrıları giriyodu ben hep kadınlar klübüne bakıyordum okuyordum yapacak ne vardı başka benim gibi yazanlara okuyup imrendim hep valla düzgün beslenmedim çok badem yedim ama:)))her zaman sakindim yumurta alınırken transferde hep rahattım benim 22 yumurta toplandı 13 döllendi ve hepside iidi ...ve ben bugün 10. gün umuttepeye gittim kan tahlilimin sonucunu aldım inanamadım eğer 203 çıktı:52::52::52:..Hamilesin dediler bu duyguyu Allahım herkese nasip etsin kızlar:43::43: çok şükür Allahım kucağıma almak nasip etsin ama şunu bilin hiçbirşey hissedilmiyo anlaşılmıyo rahat olun allaha bırakın :emir_bebek:

Bana Allahım nasip etti sizede nasip etsin ..:):):):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar ben çok eski bir üyeyim çok nadir yazarım size durumumdan bahsedeyim.
Ben pko hastasıyım ve 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı en son tüp bebek için umuttepeye gittim.80 kg olmuştum ilaçlardan.
Birol hoca doktorum bana kilo vermemi yoksa pkolu olduğumdan tutmayacağını insülin yükseldiğini söyledi .Eşimde varikosel vardı ameliyat olmuştu değerleri çok iidi.
ben o azimle 2 aydda 10 kg verip hastaneye tekrar gittim ve iğneler derken 7 nisan 2012 de transfer yapıldı 5.gün embriyosu blostasist di.10 gün yattım hep dinlendim ilk günler çok bişey olmadı 3.günden sonra kasıklarımda ağrılar göğüslerimde acılar olmaya başladı 6.gün göğüsleri ateş ibi oldu ve çok aıyolardı karnımada adet ağrıları giriyodu ben hep kadınlar klübüne bakıyordum okuyordum yapacak ne vardı başka benim gibi yazanlara okuyup imrendim hep valla düzgün beslenmedim çok badem yedim ama:)))her zaman sakindim yumurta alınırken transferde hep rahattım benim 22 yumurta toplandı 13 döllendi ve hepside iidi ...ve ben bugün 10. gün umuttepeye gittim kan tahlilimin sonucunu aldım inanamadım eğer 203 çıktı:52::52::52:..Hamilesin dediler bu duyguyu Allahım herkese nasip etsin kızlar:43::43: çok şükür Allahım kucağıma almak nasip etsin ama şunu bilin hiçbirşey hissedilmiyo anlaşılmıyo rahat olun allaha bırakın :emir_bebek:

Bana Allahım nasip etti sizede nasip etsin ..:):):):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok sevindim senin adına, kucağına alacağın günü şimdi iple çekersin ;-) hepimize nasib eder Rabbim inşallah...

Hepinizin adına çok mutlu oldum. Bu güzel haberleri duymak bize de umut kapısı oluyor.
Benim de cumartesi günü belli olacak. Umarım Allah beni de sizin gibi mutlu eder.

:nazar::emir_bebek:allah tamamına erdirsin inşallah... darısı bizlere (amin)

transferimin 4. günümdeyim ,karnımın alt bölgesinde hafif ağrılarım oluyor,acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu konuda ,ağrı normalmidir,yoksa olumsuzluk olarakmı düşünmeliyim??

4 haftadayım mıde bulantıları dewam edıyor arasıra kasıklarda batmalar gıbı belırtıler hala dewam edıyor:nazar:

ben tum regl belirtilerimi yasadim eskisi gibi, fazladan birde sirt agrisi oldu.

transferimin 4. günümdeyim ,karnımın alt bölgesinde hafif ağrılarım oluyor,acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu konuda ,ağrı normalmidir,yoksa olumsuzluk olarakmı düşünmeliyim??

cok normal o tarz seyler, bir suru ilac kullaniliyo ve stres. bende de oluyodu agrilar. olumsuz dusunme. ins guzel sonuc alirsiniz..

Merhabalar.ben de burada yazilanlara bakarak umutlaniyorum.8 şubatta transferin yapildi.9 tane yumurta toplanmisti fakat 3 tane dollendi ve sadece 2 tane transfer edildi.ben de yumurta rezervine sikinti var.bu benim 2.denemem ilki negatiftir bunda bakalim ne olacak sonucc .transferden sonra neler yasadiniz?şimdiden teşekkürler...

Merhabalar.ben de burada yazilanlara bakarak umutlaniyorum.8 şubatta transferin yapildi.9 tane yumurta toplanmisti fakat 3 tane dollendi ve sadece 2 tane transfer edildi.ben de yumurta rezervine sikinti var.bu benim 2.denemem ilki negatiftir bunda bakalim ne olacak sonucc .transferden sonra neler yasadiniz?şimdiden teşekkürler...
Inspect peki su an sondurum ne hamilesindir insallah.

Transferden teste kadar vücunuz nasıl tepkı verdi?
Ağrı
Sancı karın bölgesi
Akıntı
Mide bulantısı
Baş dönmesi
Yorgunluk
Uyku
Halsızlık
Şikinlik
gibi neler yaşadınız?
Arkadaslar merhaba benim de transferin 4. Gunu 3 gunluk embriyo konuldu bugun cok kotu bir ruya gordum ve kasigimda agrilar olustu sonra akintim geldi ve cok korkuyorum, uyumakdanda korkuyorum benim gibi birsey yasayan varmi

Arkadaslae merhaba pazartesi gunu transer oldu bugun 4.gun 3 gunlukgunluk embriuo konuldu bugun cok kotugordum kasiklarim da kasildi ve sonra akinti geldi cok korktum etkilendim karabasan gibi birseydi ; ( uyumayada korkuyorum benimle ayni durumu yasayn varmi?

Benim gibilere umut olsun diye baştan itibaren yazıyorum. 4 yıllık ewliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. Klomen kullandım 7 ay sonradan ogrendigime gore klomen yumurtaliklari yipratiyormus ama doktorum bana bu bilgiyi vermedi. Sonradan Üniv de 1 asilamam oldu ama o da tutmadı. Yaşım 30. Yumurta rezervin azalmaya baslamis o yüzden tüp bebeğe geçtik. 7 yumurtam toplandı 3 kaliteliydi. 1 dollendi. 3. Gün emriyosuydu orta kalite 5 hucreliydi. Doktor sansimizin az olduğunu ama daha kötü durumda olan emriyolarla hamile kalan gordugunu söyledi. Bizde kaybedecek bisey olmadığı için devam ettik.doktorum transferden sonra o artık seninle onu hemen kabullen ki oda sana tutunsun dedi. Çok umutsuzdum ama eşim karnimi sürekli oğlum diye sevdikçe bende inanmaya başladım. 9. 10. 11. Gün silik çıktı idrarımda. 9. Gün dayanamadım kanda baktirdik 37 çıktı. 12. Gün 138. 14. Gün 344. Böyle işte arkadaşlar şimdi çarşamba keseye bakacağız inşallah kalp atislarinida duyariz. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin

Ama bu surecde sürekli dua ettim çünkü verecek olan Rabbim. Ondan istedim hep sağlıkla hayırlı evlt ver dedim. Duanizda ısrarcı olun arkadaşlar inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

Benim gibilere umut olsun diye baştan itibaren yazıyorum. 4 yıllık ewliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. Klomen kullandım 7 ay sonradan ogrendigime gore klomen yumurtaliklari yipratiyormus ama doktorum bana bu bilgiyi vermedi. Sonradan Üniv de 1 asilamam oldu ama o da tutmadı. Yaşım 30. Yumurta rezervin azalmaya baslamis o yüzden tüp bebeğe geçtik. 7 yumurtam toplandı 3 kaliteliydi. 1 dollendi. 3. Gün emriyosuydu orta kalite 5 hucreliydi. Doktor sansimizin az olduğunu ama daha kötü durumda olan emriyolarla hamile kalan gordugunu söyledi. Bizde kaybedecek bisey olmadığı için devam ettik.doktorum transferden sonra o artık seninle onu hemen kabullen ki oda sana tutunsun dedi. Çok umutsuzdum ama eşim karnimi sürekli oğlum diye sevdikçe bende inanmaya başladım. 9. 10. 11. Gün silik çıktı idrarımda. 9. Gün dayanamadım kanda baktirdik 37 çıktı. 12. Gün 138. 14. Gün 344. Böyle işte arkadaşlar şimdi çarşamba keseye bakacağız inşallah kalp atislarinida duyariz. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsun ebrar rabbim olmayanlarada nasip etsin doktorunuz kimdi acaba bende doktor arayisindayim

Back
X