- 2 Kasım 2015
- 503
- 723
- 103
cok sağol moral oldu cevabın cuma tekrar yapacagım ben ilk gebeliğimde kaset testte 5 gün kala çift çizgi görmüştüm ona heveslendim inşallah vardır kasık ve bel ağrım var hafif normalde olmaz bu günlerde reglden önce o yüzden umutlanıyorum ama hayırlısıSabırlı olcaz benimde 7 gün var . Burda arkadaşın birinin 6 gün önce negatifken 3 gün kala pozitif
Bende öyle 2. Kızımda hiç bir belirtim yoktu sadece iç sesim bi test yap dedi regle 5 gün varken yaptım çift çizgi çıktı. Bu sefer bekliyorum zor da olsa bekleyeceğimcok sağol moral oldu cevabın cuma tekrar yapacagım ben ilk gebeliğimde kaset testte 5 gün kala çift çizgi görmüştüm ona heveslendim inşallah vardır kasık ve bel ağrım var hafif normalde olmaz bu günlerde reglden önce o yüzden umutlanıyorum ama hayırlısı
Hayır yok sadece adet başlangıcı gibi başladı kanama olarak. Erken gebelik testleri almıştım kanama geldikten sonra elime ulaştı öyle bir tane deniyim dedim tek çizgi çıktı zaten
Ben de yeni aldım kızlar ya pre doctor almıştım herkes onu övmüş. Sizce nasılTrendyoldan gelen ne ovulasyon nede gebelik testi doğru cikiyor ve cok aciki satıcılar böyle bir konuda umut taciri...Ben artık bir gebeningunlugunden direk aliyorum.. İki aydır pik i görebiliyorum sayelerinde ..
Bence de bebişin yolda gibiDua et bizlerede insallah
Bilemedim canım o da olabilir kan verip kesinleştir isterseninşallah öyledir
bir de aklıma geliyor ki: acaba adetim gelecek ama sökülemiyor muyum? ama daha önce hiç böyle olmazdı
Hangi marka bu kaç gün var bide şanlı var gibi evet ama kuruma gibi de uzak sanki cizgiKızlar bakar mısınız Eki Görüntüle 3543577 Eki Görüntüle 3543578
Canım görüyor gibiyim ama bende de bir kaç kez böyle çok hafif gölge çıkmıştı o yüzden kesin bişey de diyemiyorum inşallah vardırKızlar bakar mısınız Eki Görüntüle 3543577 Eki Görüntüle 3543578
Freely 7 gün varHangi marka bu kaç gün var bide şanlı var gibi evet ama kuruma gibi de uzak sanki cizgi
Freely 7 gün varHangi marka bu kaç gün var bide şanlı var gibi evet ama kuruma gibi de uzak sanki cizgi
bir hafta daha beklicem daha testlerle kafamı karışmicam ya . Adeti beklicem artıkCanım görüyor gibiyim ama bende de bir kaç kez böyle çok hafif gölge çıkmıştı o yüzden kesin bişey de diyemiyorum inşallah vardır
Leke geldiğinde ağrınız var mıydı ya da sonrasında oldu mu?Ayy hadi inşaAllah balımbenimde dün leke geldi adet sandım ama durdu sonra sabah gebelik yaptım negatif
Seninle aramızda bir gün var benim bat 20si canım, ben daha test yapmadım en erken 16-17 gibi yaparım diye düşünüyorum bekleyelim biraz dahaFreely 7 gün var
bir hafta daha beklicem daha testlerle kafamı karışmicam ya . Adeti beklicem artık
Aynen canımSeninle aramızda bir gün var benim bat 20si canım, ben daha test yapmadım en erken 16-17 gibi yaparım diye düşünüyorum bekleyelim biraz daha
Baktıkça zaten dahada hayalet cizgi görürürüz otomatıkmanFreely 7 gün var
Benim de bat 20si beraber yapalım mıSeninle aramızda bir gün var benim bat 20si canım, ben daha test yapmadım en erken 16-17 gibi yaparım diye düşünüyorum bekleyelim biraz daha
Baktıkça zaten dahada hayalet cizgi görürürüz otomatıkmangörmek istiyoruz
19 unda adet gelmezse gidip kan vercemBenim de bat 20si beraber yapalım mı
19una kadar tut canim kendini19 unda adet gelmezse gidip kan vercem
Aynen tıtcam yoksa delircem19una kadar tut canim kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?