- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.132
- 548
Hadi bakalım Rabbim gebelik testinde de çift göstersin hepimizeSabah ve akşam catladimmm kızlar dua edin
Kızlar yumurtam benimle mi baksanıza bi :)
Evet ben görüyorum direkKızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Kuzum bu test aynı gün mü? Ben çatlamayı göremedim ya. Her gün akşam 6 buçukta yaptım hep silikSabah ve akşam catladimmm kızlar dua edin
Ay ben gördümKızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Sabah tekrarlayacağım bakalım daha belirgin bir şey çıkacak mıAy ben gördüm
Bence pazartesi sabah tekrarla kuzum daha net olurSabah tekrarlayacağım bakalım daha belirgin bir şey çıkacak mı
Bat ne zaman?Kızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Bugün 8. Gün , ovulasyindan 9 gün sonra çizgi görenler okumuştum , testin markasida predictor early olunca hassas bir test olduğu için acaba diyorum ihtimal var mıBat ne zaman?
Bence tutun kendinizi pazartesi yapın diğerini evet beklemek zor amaBugün 8. Gün , ovulasyindan 9 gün sonra çizgi görenler okumuştum , testin markasida predictor early olunca hassas bir test olduğu için acaba diyorum ihtimal var mı
Evet ben görüyorum direk
Peki burda görünüyor muEvet ben görüyorum direk
Ben görüyorum var gibiPeki burda görünüyor mu
İnşallah pazartesi günü gideceğim kan vermeyeBen görüyorum var gibi
Bat ne peki cnmSatlarımız arasında 1 gün var benim de 18 Şubat ama henüz pil göremedim sadece silik çizgi var ateş de ölçüyorum o da aynı seyirde gidiyor. Umarım bu ay çatlamamazlık yaşamamçok umutlandım sende piki görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?