- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.136
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım Rabbim gebelik testinde de çift göstersin hepimizeSabah ve akşam catladimmm kızlar dua edin
Kızlar yumurtam benimle mi baksanıza bi :)
Evet ben görüyorum direkKızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Kuzum bu test aynı gün mü? Ben çatlamayı göremedim ya. Her gün akşam 6 buçukta yaptım hep silikSabah ve akşam catladimmm kızlar dua edin
Ay ben gördümKızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Sabah tekrarlayacağım bakalım daha belirgin bir şey çıkacak mıAy ben gördüm![]()
Bence pazartesi sabah tekrarla kuzum daha net olurSabah tekrarlayacağım bakalım daha belirgin bir şey çıkacak mı![]()
Bat ne zaman?Kızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Bugün 8. Gün , ovulasyindan 9 gün sonra çizgi görenler okumuştum , testin markasida predictor early olunca hassas bir test olduğu için acaba diyorum ihtimal var mıBat ne zaman?
Bence tutun kendinizi pazartesi yapın diğerini evet beklemek zor amaBugün 8. Gün , ovulasyindan 9 gün sonra çizgi görenler okumuştum , testin markasida predictor early olunca hassas bir test olduğu için acaba diyorum ihtimal var mı
Evet ben görüyorum direk![]()
Peki burda görünüyor muEvet ben görüyorum direk![]()
Ben görüyorum var gibiPeki burda görünüyor mu![]()
İnşallah pazartesi günü gideceğim kan vermeyeBen görüyorum var gibi
Bat ne peki cnmSatlarımız arasında 1 gün var benim de 18 Şubat ama henüz pil göremedim sadece silik çizgi var ateş de ölçüyorum o da aynı seyirde gidiyor. Umarım bu ay çatlamamazlık yaşamamçok umutlandım sende piki görünce.