evet canım bencede cok haklısın bende artık oyle davranmaya gayret edıcem zaten cunku anladımkı hayat insana her an istedıklerini hemen vermıyormus beklemekten baska ne care.KEndime süre verdim 10 ay 2010 Haziranda da hamile diilsem o zaman bakıcaz çaresine.Ben şimdiden neden sürekli takıyorum ki kafaya dedim.Her sabah yok ne gün hamile kalıcam,yok yumurtlama günüm ne gün aman ben bunların hiç birisine de inanmıyorum aşkla sevişin kocalarınızla her gün olabilir bu bebiş işi.Öyle gün mün mü hesaplamışş köydeki ninelerimiz bir düzine çocuk doğururken.Hayatla haşır neşir olalım aarkadaşlar.Gerisi oluverir zaten.Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere.Hamilelğimizin de evlatlarımızın da.Yani beni kendimden bezdiricek bi hamilelik olacaksa yok istemem kalsın,Vatana millete hayırsız bişi olucaksa vermesin mevlam o evladı diimi ama.Herşeyin hayırlısını isteyelim ama yürekten yapalım bunu.Ben bi öğretmenim benim zaten bir sürü çocuğum var.Ve inanıyorum ki kendi canımdan kendi kanımdan tıpkı da bana benzeyen bi kızım olacak aynı öğrencilerim gibi:)Sizleri seviyorum arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin kendinizi ve eşinizi çok ama çok sevin.Aşkla kalın:):)))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım bencede cok haklısın bende artık oyle davranmaya gayret edıcem zaten cunku anladımkı hayat insana her an istedıklerini hemen vermıyormus beklemekten baska ne care.
evet evet aynen katılıyorum bende aynı seyleri zaman zaman yasadım ama sonucunda hepsı gerceklestı.ıns buda oyle olacak.sabreden dervıs muradına erecek.ben ınanıyorumkı allah bızede bırgun o guzel duyguları yasatacak.bız kul olarak elımızden geleni yapacagız)ama stres harıc)taktırını allaha bırakıcaz.anladımkı herseyın bır zamanı varmıs.dua edelım hep bırlıkte su mubarek gunlerde allah hepımızın kucaklarını doldursun.lutfen sızden bır rıcam var burdan bu gunlerımızde bırbırımıze destek olalım.ozellıklede su bas belası stres konusunda.yaptıklarımızıda paylasalım.dr vs.sabır sabır ya sabır allahım.Evet AHUHAYAT kesinlikle herşey hemen istediğimiz an olmuyo.Ama biliyomusun senin msjını okuduktan sonra şöööyle bi düşündüm de isteyip de olmayan hiçbir şey yok hayatımda Allah'ıma şükürler olsun ki.O kadar çok isteyip dualar ettiğim şeyler oldu bundan önce de ve uzun bir süre geçse de üstünden oldu hepsi bir zaman sonra.Allah belki de sabrımızı sınıyor.Değerini anlamak için belki beklemek lazım.''Yolculuk varılan yerden daha güzeldir.Aşk bir yolculuktur o zaman.''Bu sözü çok seviyorum.Ve bizler şimdi bir yolculuktayız sonunda bebeklerimizin bulunduğu bir yolculuk.Bu yolculuk da bence bebeklerimizi kucağımıza aldığımız zaman kadar keyifli olacak.Biz eşimle yolculuğumuzu stresli hale getirmek yerine sabırlı ve zevkli hale getirmeye çalışıyoruz.Sizlere de tavsiyem budur.Mutlu ve umutlu kalınnnnnn:)))))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?