doktora gidicem ama regl olup gidiyim çünkü reglin 3. günü bakılıyo hormonlara... daha önce yapıldı normaldi ama yinede herşey baştan yapılsın. rahim filmi falan çektirmedim ben. sen?
bizim bahçede bi anne kedi ile yavrusu akşamları ağacın altına gelip tatlı tatlı oynaşıyo ve ben onları izlerken bile ağlıyorum..akrabalarımın bebeklerini kucağıma alıp seviyorum ama annesiini görünce koşa koşa ğidiyo ya o kadar üzülüyorumki ne biliyim işte çok zor:çok üzgünüm:
sende mutlaka gıt ıhmal etme bır an once ol tedavını kac aydır boyle gecıkmeler oluyor sende3. 4. en geç 5. gün yapılıyor testler diye biliyorum. o yüzden perşembe gitsende farketmez...
mrb izmitligül seni çok ii anlıyorum bende aynı şeyleri çok yaşadım. aşılama yaptıdım yeni bekliyorum .allah sana kolaylık versinn hayırlar nasip etsin.elden gelen bişeyyok rabbim büyük.
simeraycım aynı seyleri bizlerde yasadık ama sen biraz duygusal bırısın anladıgım kadarıyla.ama bıraz rahat davranmaya calıs bak esınıde uzmussun.bılıyorum tabıkı bu ısler cok zor baskaları pırt dıye hamıle kalırken bızler boyle durumlarla bas etmek zorundayız ama ne yapalım kı basa gelen cekılıyor.kımbılır belkıde allah bızım sabrımızı sınıyor bılemeyız.sabredıcez mucadele edıcez ve ınanıyorumkı sonunda hepımız bu savastan galıbıyetle cıkıcaz.sende buna ınan aksını hıc ama hıc dusunme.pozıtıf dusunelım pozıtıf olsun.hı unutmadan fazlada duygusal dusunme olayı fazla dramatıze etme yanı.ıns hepımız bırgun o meleklere kavusuruz.bol bol dua et su mubarek gunlerde.kızlar bugün bir labaratuvara gittik. çünkü dün gittiğim doktor bende pko olduğunu söyledi. bir sürü tahlil istedi. rahim filmi de çektir dedi. eşinde spermiyogram yaptırsın dedi.
bugün eşimin spermiyogramı için özel bir labaratuvara gittik. yazık canım benim. eline bir kap verdiler. bildiğin tuvalete gönderdiler. o içerdeyken zor tuttum kendimi. o kadar kötü hissettim ki... neyse çıktı sonra dışarı çıktık. çünkü birkaç saat sonra veriyorlar sonucu.
çıktık ve ben koptum. yolda yürüyoruz ama ben tutamıyorum kendimi... başladım ağlamaya. benim yüzümden nelere katlanıyorsun dedim. tamm bitti işte geçti artık dedi... olsun yaptırmam iyi oldu belki önemli bir durum var bilemeyiz falan diyor ama benim sinirlerim bozuldu bir kere... oooffff.........
kendime gelmem baya bir zaman aldı. sanırım artık iyice anladı eşim ne kadar çok kafama taktığımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?