hamile kaldığımdan şüpheleniyorum ve çok korkuyorum...

cemre2323

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
187
1
16
Ankara
arkadaşlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım.bugünde adet olmam gerekiyor ama olmadım acaba hamile miyim?aslında bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama çok korkuyorum hem 2 ay önceki durumu yaşamaktan hem iyi bir anna olamamaktan hemde eşimle ilgili problemlerimden dolayı bebek için çok ama çok karışığım.eşimle sürekli kavga ediyoruz ama ona sorarsanız onun benimle sorunu yok.gerçi 3 gündür gayet iyi ama nebileyim ya.hemde eşim bebek olmasını çok istiyor ama ben çok çekimserim.acaba hamile mi kaldım :(

haziranda yaşadım gebeliği.kan testinde sonucu öğrendiğimden bir gün sonra kanamam oldu.kimyasalmış.19 haziranda kanama oldu.doktorbu tarihi adet tarihin belirle dedi.temmuzda da eşim adamakıllı korunmadığı halde 21 temmuzda oldum adet.yani tam 28 gün sonra oh çok şükür dedim.ama bu ayda bu gün olmam gerekti ve hala olmadım.acaba hamile mi kaldım.gerçi kalçamda kasıklarımda da ağrı var ama öbüründe de ağrılarım olmuştu..offff napıcam ben :(

off çıldırıcam biliyorumki adet en az 5 gün geçmeden sonuç net çıkmaz.
bakıyorum bir çok kadın hamile kalma ümidi ile hergün dualar ediyor.allah hepsinin yardımcısı olsun.bense çok korkuyorum.
evlendiğimden beri o kadar çok sorun yaşadım ki bu bunalımlardan bebeğimin geleceğinden korkuyorum.
sadece buraya yazarak rahatlamak istiyorum.ve biliyorum allahtan başka kimse bilemez gerçeği..

off çıldırıcam biliyorumki adet en az 5 gün geçmeden sonuç net çıkmaz.
bakıyorum bir çok kadın hamile kalma ümidi ile hergün dualar ediyor.allah hepsinin yardımcısı olsun.bense çok korkuyorum.
evlendiğimden beri o kadar çok sorun yaşadım ki bu bunalımlardan bebeğimin geleceğinden korkuyorum.
sadece buraya yazarak rahatlamak istiyorum.ve biliyorum allahtan başka kimse bilemez gerçeği..

eğer 28 günde bir regli oluyorsan adet gününse bugün kan testi yaptır çıkar.. korkma rabbim en hayırlı vakitte nasip eder bebeği.. senin için ne zaman hayırlıysa... içinden bu şekilde geçir olur mu.. iyi geceler...
:16::16::16::16:

eşim çok istiyor bebeğimiz olsun diye.ama neden çok istiyor.kendinden o kadar emin ki iyi baba olurum diyor.peki bence..??tamam özünde çok iyi bir insan ama eşim çok güçsüz bir insan hayatın zorlukları ona ağır gelince pes ediyor.bense hep savaşırım.heleki hamile kalmışsam eğer daha çok savaşırım.ama ya yapamazsam başaramazsam...
eşim diyor ki bana hep kızgınsın..evet doğru ama bir kadar da seviyorum onu hala..ona kızgınım çünkü güçlü olmasını eviyle ve benimle ilgilenmesini çocukluklarını bırakmasını istiyorum.
daha geçen günlerde burada forumda arkadaşlarla konuştuk eşiniz düzelmeden hamilelik riskine girmeyin dedi herkes.ama ben...ya hamileysem.??..

Son düzenleme:
eğer 28 günde bir regli oluyorsan adet gününse bugün kan testi yaptır çıkar.. korkma rabbim en hayırlı vakitte nasip eder bebeği.. senin için ne zaman hayırlıysa... içinden bu şekilde geçir olur mu.. iyi geceler...
:16::16::16::16:

çok teşekkür ederim.Allah'tan başka kimse hayırlısını bilemez doğru.inşallah hayırlısı olur.

kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.Allah'ım doğru zamanda nasip et yarabbim.

Son düzenleme:
Back
X