Ben bazı hormonları özellikle testestoronu dengelemesi açısından nane çayı içtim ve foliborn Myforce isimli bir takviye kullandım doktorun önerisi ileMerhaba hanımlar. Bir kısmımız gebelik planlarken bir kısmımız da çok şükür pozitifi gördüHamişlere bir sorum olacak. Gebe kaldığınız ay nelere dikkat ettiniz? Ekstra neler yaptınız? Mesela kür, takviye, spor, birliktelik sıklığı, ovülasyon takibi, bel altına yastık koymak vs vs gibi aklıma gelmeyen diğer şeyler… Yumurtlamayı beklerken benim gibi gebelik planlayanlara da fikir olur
Folik asit takviyesi bende kullanıyorum. Bu ay ilk defa çörek otu bal tarçın kürü yaptım. Deneme yanılma gidiyorumBen bazı hormonları özellikle testestoronu dengelemesi açısından nane çayı içtim ve foliborn Myforce isimli bir takviye kullandım doktorun önerisi ile
Kullandığım vitamin sadece folik asit değil yumurta geliştirici birçok takviye içeriyorFolik asit takviyesi bende kullanıyorum. Bu ay ilk defa çörek otu bal tarçın kürü yaptım. Deneme yanılma gidiyorum
Bunu bilmiyordum. Araştıracağım, mutlaka faydası olmuştur. Sağlıkla gelsin inşallahKullandığım vitamin sadece folik asit değil yumurta geliştirici birçok takviye içeriyor
Oh maşallah ne güzel2 sene yapmadığım kalmadı her şeyi denedim olmadı. En son bıraktım doktora gidecem diğer ay dedim kafam rahattı yani ve tek ilişkide oldu
Kesinlikle öyle. Kafaya takmamak zor çünkü bir şey planlıyorsun işte yumurtlama günüydü içtiğin folik asit bile alttan altta strese sokuyor o duyguyu veriyor maalesef. İnşallah tez zamanda sağlıkla gelsinOh maşallah ne güzelGerçekten kafa rahatlığı çok çok önemli stres herşeyi etkiliyor maalesef
Kesinlikle, peki ovülasyon takibi yaptınız mı yoksa tahmin yürüterek denk mi getirdiniz?Kesinlikle öyle. Kafaya takmamak zor çünkü bir şey planlıyorsun işte yumurtlama günüydü içtiğin folik asit bile alttan altta strese sokuyor o duyguyu veriyor maalesef. İnşallah tez zamanda sağlıkla gelsin
Amin inşallahBunu bilmiyordum. Araştıracağım, mutlaka faydası olmuştur. Sağlıkla gelsin inşallahKaç haftalık hamilesiniz?
Bir kaç ay yaptım sonra tahminle. Zaten aşağı yukarı aynı oluyor ve belirtileri de olduğu için anlaşılıyorKesinlikle, peki ovülasyon takibi yaptınız mı yoksa tahmin yürüterek denk mi getirdiniz?
Pcos+insulin direnci+tiroid+kilo sorunu olan biri olarak uc ay düzenli seker ilacımı, tiroid ilacimi, d vitamini ve omega 3 takviyemi, inositolli takviyemi kullandim. Saglikli beslendim ve her gun yuruyus yaptim. 7-8 kilo verdim. Ovulasyon testiyle takip edip uc gun ust uste pik oncesi pik gunu ve sonrasi degerlendirdikMerhaba hanımlar. Bir kısmımız gebelik planlarken bir kısmımız da çok şükür pozitifi gördüHamişlere bir sorum olacak. Gebe kaldığınız ay nelere dikkat ettiniz? Ekstra neler yaptınız? Mesela kür, takviye, spor, birliktelik sıklığı, ovülasyon takibi, bel altına yastık koymak vs vs gibi aklıma gelmeyen diğer şeyler… Yumurtlamayı beklerken benim gibi gebelik planlayanlara da fikir olur
Çok şükür, tebrik ederimPcos+insulin direnci+tiroid+kilo sorunu olan biri olarak uc ay düzenli seker ilacımı, tiroid ilacimi, d vitamini ve omega 3 takviyemi, inositolli takviyemi kullandim. Saglikli beslendim ve her gun yuruyus yaptim. 7-8 kilo verdim. Ovulasyon testiyle takip edip uc gun ust uste pik oncesi pik gunu ve sonrasi degerlendirdik
Çok şükür olumlu sonuç aldım
Allah isteyen herkese nasip etsin, buradaki herkes olumlu testler alsin bu ay
Ben geçen ay ovülasyon ile takip ettim. Bu ay gün aşırı gidiyoruz bakalım nasip gerçektendoğum kontrol hapını bıraktığım 2.ay hamile kaldım, bıraktığım ay elenatal başlamıştım bir de gün aşırı ilişki oldu yumurtlama takip etmeden ay boyunca gün aşırı ilişki şeklinde ilerledik. ilişki sonrası 2-3 dk ayaklarım havada şekilde bekledim
Peki tahminen yumurtlamanız ne zaman oldu ? Tebrik ederim sağlıcakla kucaklayındoğum kontrol hapını bıraktığım 2.ay hamile kaldım, bıraktığım ay elenatal başlamıştım bir de gün aşırı ilişki oldu yumurtlama takip etmeden ay boyunca gün aşırı ilişki şeklinde ilerledik. ilişki sonrası 2-3 dk ayaklarım havada şekilde bekledim
İnşallah Allah nasip etsin isteyen herkeseÇok şükür, tebrik ederimBütün zorlukları aşıp miniğe ulaşmışsınız. İnşallah bizlerde hayırlı zamanda hayırla ve kolaylıkla ulaşırız
geç döllenme olmuş son adet tarihim 8 ocak ama ultrasonda bebek 23 ocak uyumlu çıktı o yüzden yumurtlama 5-6-7 ocak gibi olmuş muhtemelenPeki tahminen yumurtlamanız ne zaman oldu ? Tebrik ederim sağlıcakla kucaklayınyumurtlaması 20. Günlere yakın olanlarda gün aşırı ilişki kalite düşürüyor diyorlar ondan sordum acaba geçerliliği var mı diye
Anlamadım 8 ocakta adet olmanız gerekiyordu ancak adete yakın mı yumurtladınız yani ? Bi de ay boyunca hep gün aşırı mı yapmış oldunuz . Bazı kişiler ay boyunca gün aşırı olursa yumurtlamaya kadar sperm yorulur diyorlargeç döllenme olmuş son adet tarihim 8 ocak ama ultrasonda bebek 23 ocak uyumlu çıktı o yüzden yumurtlama 5-6-7 ocak gibi olmuş muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?