Hamile Kaldığınız Ay? 🌸

Bunu ilk kez duyuyorum. Doktorlar bile gebelik için gün aşırı öneriyor genelde, ben ovülasyon ile takip ediyorum ama yinede gün aşırı değerlendiriyorum.

ilişkiye girerken acaba bu ay bebek olur mu düşüncesiyle girmeyi bıraktım. Genelde geç uyurdum ama uykumu düzene soktum ve erken uyumaya başladım. Başka hiçbir şey yapmadım :)
Bende çok geç uyurum, gece insanıyım. Çok doğru söylüyorsunuz erken yatıp erken kalkmak lazım

Bunu ilk kez duyuyorum. Doktorlar bile gebelik için gün aşırı öneriyor genelde, ben ovülasyon ile takip ediyorum ama yinede gün aşırı değerlendiriyorum.
Evet benim doktorum da gün aşırı öneriyor bu sefer onu dinledim bakalım ne olacak . Bir gebenin günlüğü sayfasında ay boyunca gün aşırı ilişki de sperm yorulur diyor ordan duydum ben de

evet yumurtlama takibi yapmadım 8 şubatta regl olmam gerekiyordu ama 15 şubatta negatif çıktı testim 17 şubatta silik çizgi ile öğrendim

Evet benim doktorum da gün aşırı öneriyor bu sefer onu dinledim bakalım ne olacak . Bir gebenin günlüğü sayfasında ay boyunca gün aşırı ilişki de sperm yorulur diyor ordan duydum ben de
eşim bol kuruyemiş ve macun da tüketmişti o ay, etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…