Hamile kaldıktan sonra eşiyle sorun yaşayanlar yardımmmmm !!!!

ocak29

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
13
0
6
35
Adana
arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve hamilelikten hemen sonra bizim de sorunlar başladı kocam normaldede çok naz çeken biri değildir ama bu kadar katı değildir malum hamilelikten dolayı duygularım alt üst durumda ama kocam eskiden neden ağlardın derdi ve gönlümü alırdı en azından ama şimdi ben ağladıkça kızmalar falan umursamamalar gidip yatıp uyumalar kafayı yicem sizce ne yapmalıyım bu durumda olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun allah rızası için dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım zor bir süreç

niye böyle davrandıgını eşine sordun mu

niye böyle davrandıgını eşine sordun mu

evet soruyorum ama benim eşimin bir huyu var hatalı olduğu zaman bu şekilde davranır ne bileyim sanırım ben de çok duygusal bir dönem geçiyorum ve onun bu davranışı daha da gözüme batmaya başladı sanırım ama çok şükür aramız düzeldi dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim allah kimseyi evinde huzursuzlukla imtihan etmisin

erkekler sıkıya gelemezler ama al onu karsına konus bence neden bu sekılde oldugunu sor ve kendı duygusal durumundan bahset

erkekler sıkıya gelemezler ama al onu karsına konus bence neden bu sekılde oldugunu sor ve kendı duygusal durumundan bahset

ya erkekleri gerçekten farklı bir beyin yapıları var bundan eminim kendide biliyor hani bir bakıyorum günde kırk kere arar ilaç içtinmi yemek yedin mi diye bir bak hiç aramaz sormaz bilemiyorum ara ara oluyor işte böyle

bende 1 aylık hamıleyım canım benımkıde oyle bıgun boyunca 10 defa arar folık asıtını aldın mı yemek yedın mı bebiş nasıl dıye aksam gelınce yemegı hazırlar mutfak toplar bana hızmet eder bazı aksamda bı bardak cay versene der zar zor ıyı geceler der hepsı aynı surum bunların ya ama yat kalk sukret ne esler var :))) ben onları dusununce kurban olurum kocama dıyorum :) en azından sıddet yok alkol yok aldatma yok :))) bebısın nasıl bu arada :)

valla gıt kadın dogum doktorunla esınden gızlı konus beraber kontrola gıttıgınızde gozunu korkutsun tehlıkelı gebelık ozen gerektırıyo dıye bak nasıl ılgılenır ozaman.. bıan evel huzura kavusursun ınsallah

bebeğim çok şükür hamdolsun allaha çok iyi 21 hafta içindeyiz. dediğin gibi başka eşleri düşününce halime çok şükür ediyorum ama işte insan oğluyuz hayatım nankörüz biraz

canım benim ya valla bu dediğini doktor yapar mı bilmiyorum da çok şükür aslında çok güzel huzurlu bir yuvamız var ama arada benim nazımdan da kaynaklı biraz gerginlik oluyor canım allah kimseyi yuvadaki huzursuzlukla imtihan etmisin

bebeğim çok şükür hamdolsun allaha çok iyi 21 hafta içindeyiz. dediğin gibi başka eşleri düşününce halime çok şükür ediyorum ama işte insan oğluyuz hayatım nankörüz biraz
aynen ole canım bu arada arkadas olarak ekledım senı ..sen benden daha deneyımısın sımdı 21 haftalıksın :) nasıl gıdıyor bulantı hala devam mı aş erıyormusun ? bırde sıgara falan kullanıyormuydun ? ayy ne cok sey sordum :))

kabul ettim canım benim çok şükür öyle bir hamilelik geçirdim ki hiç bilmedim sadece 3.5 aylıkken bir halsizlik oldu onun dışında bir kerede hamburgere aşerdim onun dışında çok rahattım sigara ben normaldede çok kullanmıyorum yemeklerin üzerine içiyorum ama çok değil ha birde moralim bozuk değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…