• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kaldıktan sonra kullanılan ilaçlar

ece1982

allahım sen koru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
985
0
96
Diğer
arkadaşlar çok şükür tüp bebekle ikizlere hamileyim.doktorum keseyi gördükten sonra bütün ilaçları kesti sadece progesteron ve elevite devam et dedi.ama biçok kişi 3. aya kadar kan sulandırıcı igne ve benzeri ilaçlara devam ediyormuş.sizler keseyi gördükten sonra hangi ilaçlara devam ettiniz?

Cnm bu konuda bilgim yok rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah nerde tüp yaptırdın ve kaç embriyo kondu paylaşırsan çok sevinirim teşekkürler...

ben progesteron ve vitamin ilaiyla ayrica folik asit aliyorum. ama bana pihtilasma testi yapilmisti normal cikmisti. sana da tedbir amacli kullanmis doktorun yine de ikiz bebislerin var diye tedbir amacli kullanan doktorlar da var. istersen doktoruna ozelikle bir daha sor zarari yoksa ilk uc ay kullansam mi diye.ama tabii ne diyelim doktorun da tehlikeye atmazdi bir bildigi vardir. canim progesteron bizler icin cok onemli onu da kullaniyormussun.hayirli olsun saglikla kavus yavrularina Insallah.

arkadaşlar çok şükür tüp bebekle ikizlere hamileyim.doktorum keseyi gördükten sonra bütün ilaçları kesti sadece progesteron ve elevite devam et dedi.ama biçok kişi 3. aya kadar kan sulandırıcı igne ve benzeri ilaçlara devam ediyormuş.sizler keseyi gördükten sonra hangi ilaçlara devam ettiniz?

canım Hayırlı Olsun bebişlerin.bende ikiz annesiyim..ben folik asit kullamıştım önce,3.aydan sonra demir ve kan ilaçlarına başladım,5.aydan sonra magnezyum,6.aydan sonra ise kasılmaları önlemek için nidilat ve arada birde pre-par kullandım.haa 4.aydan 7.aya kadarda bebe aspirini kullandım.senin o bahsettiğin kan sulandırıcıları kanda pıhtılaşma sorunu olan hamişler kullanıyor,herkes değil.

bende ikizlerime hamileyim ilk aylarda iğne ver elevit kullandım aspirini hamile kalır kalmaz kesti benim dr . daha sonra kansız olduğum için vitamin verdi sonra magnezyum kalsiyum içeren ilaç ve balık yağı 5.5 aylık oldu hala bunları kullanıyorum çok şükür herşeyimiz yolnda umarım senin içind eöle olur sağlıkla bebekelrini kucağına alırsın canım

selam canım sonucu gördükten sonra aspirin kesildi sadece progestoron jeline ve folik asite devam ediyorum ilk muayeneme kadar devam edicem ilk muayenemi 8. hafta olmayı düşünüyorum. ( şu an 5+5 im tahminen)
Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

cevaplarınız için teşekkürler 18 haftamız bitti çok şükür ama benim bebişlerimden birinin kalbi 8. haftada durdu.öbür bebişimle yola devam inşallah

Back
X