Hamile kalınca eşinizle araniz nasil sizde hormonlara yenilenlerdenmisiniz :)

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)

Kizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Hepimizde var bu dert canim yaa keske gecse su duygusallik bende bu siralar gunde 3 kere agliyorum nerdeyse allahtan kisa suruyor :)

Hepimizde var bu dert canim yaa keske gecse su duygusallik bende bu siralar gunde 3 kere agliyorum nerdeyse allahtan kisa suruyor :)
Benim aglamadigim gun yok esimden yana olmasada baska seylere duygu yukluyorum bide kizlarda boyle olur derler bende tersi oluyor.

Ilk haftalar baya korkmuştum.... cidden ben gibi değildim esimi seve seve kiriyordum. Hamdolsun şu an iyiyim ama ilerisini bilemiycim :)

Ben sinir küpüydüm. Herşeye kızıyordum. Allah'tan gözüm dönüp kv pıçaklamadım  .
Ayyyy o ağrılar, sancılar, kaşıntı, yorgunluk. Allah yardımcınız olsun kızlar.

Bizde isler tersine.. alinganlik stres duygusallik as erme kilo alma ne ararsan esimde var -.-
31. Haftamdayim gecenin bi vakti cikolata aramak icin düstük yollara... neden? Esimin cani istemis... hamile olan ben belirtileri fazlasiyla yasayan o... alttan almasi da bana kaliyo tabii durum böyle olunca.. bide dogursa tam olcak

Yorumunuza gece gece ne güldüm
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

valla habersizce kafamda en az 10 kere boşadım herifi umarım kızmamıştır gerçi durumlar çok da mükemmel sayılmaz ama düzelir belki, elbet, umarım yani şimdilerde sanki 9 ay umrunda olmayan adam kızıyla aşk yaşar oldu..

Hepimizin sikintilari farkli farkli bende artik tukenmeye basladim esim hic sabirli deyil aglaya aglaya kavalti yaptim bizi hic anlamiyorlar ve hic sabir yok biz kadar depresyona girmeye basladim artik

Cnm ben hep tartışma modundayim ve sanki artık sevmiyorum onu evliliğim hiç zevk vermiyor

çok severek evlendim ama şimdi hayat da eşim de pek bişey ifade etmiyr hamilelikten dolayı uzaklastik sanki ne öpme ne sarılma var içimde ona karşı öfke patlaması yaşıyorum

Ama bu kanıtlanmış eşi hamile olan baba adaylarndada aserme ve kilo alma oluomus

Bende çok kötü oldum hamile oldugumu ogrendikten sonra sigarayida bırakınca ... siz tahmin edin yok böyle bi sinir cildiricam sandım sinir krizleri ağlama krizleri saçma şeylerden esime çatıp kavga çıkarmak gulmeyi unutmustum neyseki biraz daha iyiyim artik

Köpeği ile bile kavga eden bi insan düşünün (ben) ☺ yazık Üzgün Üzgün yüzüme bakio karşıma oturup bide ona agliorm sonra öffff ☺ zor işler

Kızlar bu saydıklarınız gebeliğin ilk haftalarında mı oluyor?

Köpeği ile bile kavga eden bi insan düşünün (ben) ☺ yazık Üzgün Üzgün yüzüme bakio karşıma oturup bide ona agliorm sonra öffff ☺ zor işler
Benim de kedim hastaydı ona ağladım daha iki hafta önce Yani ilk başlarda da herzaman da oluyo

Ben de aksine eşime daha çok bağladım. Biraz geç kalsa, telaslaniyorum. Şefkat gösterme olayını o kadar Abarttim ki, işe giderken tembihliyorum kocaman adamı. Anne gibi davranmaya başladım. Zaten o da ' tamam anne' demeye baslayacak yakında. Ama hiç şikayetçi değil bu durumdan. Garip bir şekilde halinden çok memnun. İlgiyi çok seviyor demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…