Ayy çok güldüm :) bizim de size benziyor azıcık hamile olan ben ama sanki süt yoğurt sadece ona faydalı yemesi kesinlikle şart ,sanki doktor tembihlemiş her gün sütünü ısıtırım yoğurdunu falan yer içer :) bu sadece bir örnekti daha sayamadığım bi sürü şeyBizde isler tersine.. alinganlik stres duygusallik as erme kilo alma ne ararsan esimde var -.-
31. Haftamdayim gecenin bi vakti cikolata aramak icin düstük yollara... neden? Esimin cani istemis... hamile olan ben belirtileri fazlasiyla yasayan o... alttan almasi da bana kaliyo tabii durum böyle olunca.. bide dogursa tam olcak
Amiiiin canimYorumunuza gece gece ne güldüm
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
kendine bunu yapma derim canım.. yani ben yaptım da ne oldu? düşünüyorum da sadece bebişi üzmüşüm.. boşuna yani.. şimdi de aramız kötü bizim.. yani ben hamilelik döneminde yaşananları çok unutamıyorum, seviyorum da elbette ama sevgi aşk falan bazen yetmiyor :) hakkımızda hayırlısı olsun.. boşuna bebişi üzme..Hepimizin sikintilari farkli farkli bende artik tukenmeye basladim esim hic sabirli deyil aglaya aglaya kavalti yaptimbizi hic anlamiyorlar ve hic sabir yok biz kadar depresyona girmeye basladim artik
Bayıldım yazına okurken güldüm ve utanarak söylüyorum bende aynı durumdayım kayınvalidemi görmek istemiyorum bir diğer korkumda cocugumun ona benzemesiEvet benimki kiz ve dedikleri kadar sinir var esime ailesine uyuz oluyorum hele o ailesine suan nefret ediyorum meselaartik herseyleri batiyor esimde arayi bulamiyor tabi
Bayıldım yazına okurken güldüm ve utanarak söylüyorum bende aynı durumdayım kayınvalidemi görmek istemiyorum bir diğer korkumda cocugumun ona benzemesi
Canım aynen öyle.bende neler yaptım.Girtlagini sıkasım geliyordu.tahammül sıfırdı.her dediğine ağlıyordum.hormonlar psikolojiyi alt üst ediyor...Kizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Aynen öyle 2 3 gündr bende takıorum:)) ama ne yapılır onu bilemiyorummKizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Bende çok kötü oldum hamile oldugumu ogrendikten sonra sigarayida bırakınca ... siz tahmin edin yok böyle bi sinir cildiricam sandım sinir krizleri ağlama krizleri saçma şeylerden esime çatıp kavga çıkarmak gulmeyi unutmustumneyseki biraz daha iyiyim artik
Ayyy allah korusunnBayıldım yazına okurken güldüm ve utanarak söylüyorum bende aynı durumdayım kayınvalidemi görmek istemiyorum bir diğer korkumda cocugumun ona benzemesi
Ben hepinizin aksine bi sikintim oldugunda esimle cozme aglicaksam da gidip ona aglama taraftariyim. Hic bu tarz bi sorun yasamadim yasayacagimi da sanmiyorum sonucta bebegi ben tasisam da ne kadar alingan duygusal bi donemde olsam da karsimdaki de en az benim kadar gergin heyecanli ve sabirsizlikla bekliyo. Bizlerin cani acisa biyerimiz incinse yine onlarin da ici gidiyo. Bence bu insanin elinde olan bisey hormonlarla alakali degil dusunceli olunarak atlatilabilir. Dusmanimiz degil neticede hergun her an birlikte gecirdigimiz eşlerimiz yani... cinsel isteksizlik vs olabilir ama nefret etme boyutunda biseyin hamilelikle alakali bi durum olmadigini dusunuyorum ben.
Benim eşim de tam tamına aynısı.Bizde isler tersine.. alinganlik stres duygusallik as erme kilo alma ne ararsan esimde var -.-
31. Haftamdayim gecenin bi vakti cikolata aramak icin düstük yollara... neden? Esimin cani istemis... hamile olan ben belirtileri fazlasiyla yasayan o... alttan almasi da bana kaliyo tabii durum böyle olunca.. bide dogursa tam olcak
evet ben hobi olarak kavga ettim mesela eşimle, hobi olarak sataşıp durdum kendisine. Ne hormonu canım.Kim dediyse halt etmiş. Oturup sakin kafayla düşüneceksin hooop fabrika ayarlarına geri dönmüşsün bile.
Kendi fikrim..
farkettim. :)bu arada bebegınızın muhtemel tarihi cok guzel bır tarıhe denk gelmıs. saglıkla dogar ınsallah.
Ay gece gece siz beni güldürdünüz Rabbim de sizi güldürsünBizde isler tersine.. alinganlik stres duygusallik as erme kilo alma ne ararsan esimde var -.-
Benim eşim de tam tamına aynısı.
İlk hamileliğimde de onunla uğraştık, şuanda da aynı şeyleri yaşıyoruz.
Şuram ağrıdı desem 'ayy benim de bacaklarım nasıl sızlıyor, bir masaj yap geçsin' le başlar, 'canım şunu çekti aşkım ya hadi iste de yiyelim' le devam eder, 'bana da kan tahlili ultrason yapsınlar, ben de babayım'la son bulur.
Offff, nedir bu çektiğimiz...
Halbuki hamileliklerimde pamuk şeker gibi insan oluyorum, sinir stres sıfır.
Adeta bir sevgi pıtırcığıyım, ondan çekiyorum zaten naz niyazını.
Normal zamanda terlikle kovalarım, biliyor huyumu herhalde ondan nazlanıyor.
Benim eşim de tam tamına aynısı.
İlk hamileliğimde de onunla uğraştık, şuanda da aynı şeyleri yaşıyoruz.
Şuram ağrıdı desem 'ayy benim de bacaklarım nasıl sızlıyor, bir masaj yap geçsin' le başlar, 'canım şunu çekti aşkım ya hadi iste de yiyelim' le devam eder, 'bana da kan tahlili ultrason yapsınlar, ben de babayım'la son bulur.
Offff, nedir bu çektiğimiz...
Halbuki hamileliklerimde pamuk şeker gibi insan oluyorum, sinir stres sıfır.
Adeta bir sevgi pıtırcığıyım, ondan çekiyorum zaten naz niyazını.
Normal zamanda terlikle kovalarım, biliyor huyumu herhalde ondan nazlanıyor.
Amin tatlimAy gece gece siz beni güldürdünüz Rabbim de sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?