Hamile kalınca eşinizle araniz nasil sizde hormonlara yenilenlerdenmisiniz :)

Ayy çok güldüm :) bizim de size benziyor azıcık hamile olan ben ama sanki süt yoğurt sadece ona faydalı yemesi kesinlikle şart ,sanki doktor tembihlemiş her gün sütünü ısıtırım yoğurdunu falan yer içer :) bu sadece bir örnekti daha sayamadığım bi sürü şey

Yorumunuza gece gece ne güldüm
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Amiiiin canim vallahi bende o her belirti yasadiginda cok gülüyorum ama ne yapcan babalik hormonlari herhalde diyorum ilk bebis ya ikimizde biraz heycanliyiz.

İlk zamanlarda daha kötüydüm ilk 10 hafta fln burnundan getirdim hayatı çoğu kişinin dediği gibi kasten yapıyordum sanki kırmaktan üzmekten zevk alıyordum şükür geçti şu an sakin dönemdeyim

Hepimizin sikintilari farkli farkli bende artik tukenmeye basladim esim hic sabirli deyil aglaya aglaya kavalti yaptim bizi hic anlamiyorlar ve hic sabir yok biz kadar depresyona girmeye basladim artik
kendine bunu yapma derim canım.. yani ben yaptım da ne oldu? düşünüyorum da sadece bebişi üzmüşüm.. boşuna yani.. şimdi de aramız kötü bizim.. yani ben hamilelik döneminde yaşananları çok unutamıyorum, seviyorum da elbette ama sevgi aşk falan bazen yetmiyor :) hakkımızda hayırlısı olsun.. boşuna bebişi üzme..

Evet benimki kiz ve dedikleri kadar sinir var esime ailesine uyuz oluyorum hele o ailesine suan nefret ediyorum mesela artik herseyleri batiyor esimde arayi bulamiyor tabi
Bayıldım yazına okurken güldüm ve utanarak söylüyorum bende aynı durumdayım kayınvalidemi görmek istemiyorum bir diğer korkumda cocugumun ona benzemesi

Kizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Canım aynen öyle.bende neler yaptım.Girtlagini sıkasım geliyordu.tahammül sıfırdı.her dediğine ağlıyordum.hormonlar psikolojiyi alt üst ediyor...şimdi geçti çok şükür...

Kizlar ciccen zor bi sureç adam bana ne yapsa yaranamiyor herseye agliyorum bazi donemler hic takmiyorum bazen cok alingan hale geliyorum eminimki bu hormonlar birtek bende boyle etki yaratmamistir :)
Aynen öyle 2 3 gündr bende takıorum:)) ama ne yapılır onu bilemiyorumm

Hepimizin dertleri ortak ne yazikki buna ne care olur onuda bilmiyorum donem donem inisli cikisli haller icindeyim aslinda hic iyi bisey yapmiyoruz cunki doguncada o siniriyle biz ugrascaz bebislerin cunki anne ne yasarsa bebeye illaki yansirmis yaa ama bunu bildigim halde engel olamiyorum kendime nediymki bunun tarifi yok bizi anladiklarida yok sanki onlar hamileymis gibi davrandiriyorlar kendilerine.

bana yazacak pek bısey bırakmamıssınız. 10 gun aralıksız agladım. sinir sinir sinir... kafayı yıcektım. yemın edıyorum bıraksalar dunyaya savas açardım, 3. dünya savası benimle dünya arasında olurdu . Eşimle kendımle komsuyla iştekilerle ailemle yastıkla yorganla televizyonla canlı cansız herkes ve her seyle 7 gün 24 saat aralıksız kavga edebilirdim. Ayrıca o sigara meselesi... ahh o sigara.. Vallahi sigara serbest olsun 10 tane cocuk dogururum

Ben hepinizin aksine bi sikintim oldugunda esimle cozme aglicaksam da gidip ona aglama taraftariyim. Hic bu tarz bi sorun yasamadim yasayacagimi da sanmiyorum sonucta bebegi ben tasisam da ne kadar alingan duygusal bi donemde olsam da karsimdaki de en az benim kadar gergin heyecanli ve sabirsizlikla bekliyo. Bizlerin cani acisa biyerimiz incinse yine onlarin da ici gidiyo. Bence bu insanin elinde olan bisey hormonlarla alakali degil dusunceli olunarak atlatilabilir. Dusmanimiz degil neticede hergun her an birlikte gecirdigimiz eşlerimiz yani... cinsel isteksizlik vs olabilir ama nefret etme boyutunda biseyin hamilelikle alakali bi durum olmadigini dusunuyorum ben.

evet ben hobi olarak kavga ettim mesela eşimle, hobi olarak sataşıp durdum kendisine. Ne hormonu canım.Kim dediyse halt etmiş. Oturup sakin kafayla düşüneceksin hooop fabrika ayarlarına geri dönmüşsün bile.

Benim eşim de tam tamına aynısı.
İlk hamileliğimde de onunla uğraştık, şuanda da aynı şeyleri yaşıyoruz.
Şuram ağrıdı desem 'ayy benim de bacaklarım nasıl sızlıyor, bir masaj yap geçsin' le başlar, 'canım şunu çekti aşkım ya hadi iste de yiyelim' le devam eder, 'bana da kan tahlili ultrason yapsınlar, ben de babayım'la son bulur.
Offff, nedir bu çektiğimiz...
Halbuki hamileliklerimde pamuk şeker gibi insan oluyorum, sinir stres sıfır.
Adeta bir sevgi pıtırcığıyım, ondan çekiyorum zaten naz niyazını.
Normal zamanda terlikle kovalarım, biliyor huyumu herhalde ondan nazlanıyor.

evet ben hobi olarak kavga ettim mesela eşimle, hobi olarak sataşıp durdum kendisine. Ne hormonu canım.Kim dediyse halt etmiş. Oturup sakin kafayla düşüneceksin hooop fabrika ayarlarına geri dönmüşsün bile.

Kendi fikrim..

Ay gece gece siz beni güldürdünüz Rabbim de sizi güldürsün

Hahaah ben normaldede sakin bi insanim zaten. Öyle sinir stres yoktur.. evham yoktur... kolay sinirlenmem kafama esarbimdan baska bisey takmam o da bundan faydalaniyo sanirim biraz :) amaaaan onun bu olgun adam görünümünün altindaki cocugu görmek bana özel. Bunu bildigim ve yasayabildigim icin mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…