Hamile kalınır mı ?mesaj dönüşümü yapıldı ilk ikaz verildi

sürtünürken prezervatif kullanmakmı
ay kusura bakmayın kendimi tutamiciiimm :roflol::roflol:

yok yavrum kalmassın merak etme hem bak delikte değilmiş kaydirigubbakcemile3

ulan bunca yildir evliyim hala zevk suyu nedir bilmiyom.....
Zevk suyu ve sperm ayni seymidir?
Neyin ne oldugu nerden biliniii? kafamçokkarıştı

Kuzum sen yazmisin aklima düsürdün...acikla cabik...

Ne cahal bir kariyim...benneyaptımki

sürtünme yoluyla prezervatif kullananı ilk kez duydum.zaten sürtünme yani bu ne gerek vardı anlamadım:kedi:
korunmasız şekilde bunu yapanlar bile hamile kalmıyorsa size hiç bir şey olmaz.
ayrıca bu kadar korkuyorsanız da yapmazsınız olur biter

ya bu soru şaka mı yoksa gerçek mi gerçekse eğer sana hemen evli olan arkadaşından öneri almanı tavsiye ederim eğer yoksa hemen bir kitap al ondan öğren canım 4 yıllık evliyim bırak prezervatifle normal yolla sürtünmesiz bile hamile kalamadım ya hem sürtünmeyle hem prezervatifle mümkün değil hamile kalman ama eğer ola ki kalırsan vallahi 2. meryem ana vakası olursun hemen yaz bize

bence kalınsın neden mı boylece ınsanlar evlenmeden bırlıkte olmaktan korkarlar :))) boylece anasız babasız cocuklar olmaz sokaklarda....

Kusura bakmayın arkadaşlar demediğinizi bırakmadınız , size güvenip arkadaşımı buraya yönlendirdim hem benim üstüme attınız hemde arkadaşıma başka muamelede bulundunuz çok saolun ..

Son düzenleme:

arkadaşına söyle hala korkuyorsa bir daha yapmasın. gerçekten şaka gibi.

bence olabilir ama gercekten zoru basarmis olur...5.5senelik evliyim bizim dogal yoldan hatta tupbebekle yapamadigimizi surtunmeyle ve prezervatifle basarmis olur...

neden prezervatif diyenlere biraz kizacam kusura bakmayin ama ne olur ne olmaz, ortalikta bi suru hastalik var; sadece bebekten degil hastaliktanda korunmak gerek....

ama soylemedende edemicem gercekten saka gibi...))

üüüülen prezarvatif ve sürtünme yok artık nedemek hamile kalırmıyım kalınmıştır bile
benim bi arkadaşımın çocuğu olmuyodu bu yöntemle hamile kaldıı :lepi:

çünkü merakıma yenik düşüp alıp kontrol ettim ..

allah allah CADIARZU
merakına yenik düşüp kontrol eden sen değilmiydin??
Şimdi arkadaşının oldu haCADIARZU arkadaşınınkini mi kontrol ettin??
Bişey demiyorum sadece gülüyorum kaydirigubbakcemile3

allah allah CADIARZU

utandırmayın kızı olmuş bi kere :kedi: oda anlamıştır zaten

allah allah CADIARZU

arkadaşım birebir hislerime tercüman olmuşsun teşekkür ederim, kahkahana ortak oluyorum delikafadulden lülülülülülü

Kusura bakmayın arkadaşlar demediğinizi bırakmadınız , size güvenip arkadaşımı buraya yönlendirdim hem benim üstüme attınız hemde arkadaşıma başka muamelede bulundunuz çok saolun ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…