Hamile kalınır mı ?mesaj dönüşümü yapıldı ilk ikaz verildi

öncelikle herkese günaydın

hatırlarsanız böyle bir konu geçenlerde de açılmıştı,yine bir öğrenci arkadaşımız (bu meraklı arkadaşımız gibi önlemini almadan),erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş ve o anı en detaylı şekilde anlatıp KK tarafından konunun kapanmasına neden olmuştu.

Sadece şunu merak ediyorum,neden öğrencilerimiz öğrencilikleri dışında her işe burnunu sokuyorlar,neden meraklarını derslerinde kullanmıyorlar,biz vatanımızı,dinimizi,geleneklerimizi bu insanların doğurdukları çocuklara mı emanet edeceğiz???

Lütfen kimse kırılmasın,çünkü bence olay trajikomik bi olay... ağlanacak halimize gülüyoruz. Kınamıyorum,Allah akıl versin ama ayıplıyorum. Hem de tek ayak üzerinde kaç takla atıyorlar,yok arkadaşıymış yok bilmem neymiş... Benim öyle bi arkadaşım olsa içini rahatlatmaktan ziyade akıl verir doğru yolu gösterirdim...

Arkadaşım lütfen Türk olduğunuzu,ne için eğitim gördüğünüzü,neyi amaçladığınızı hatırlayınız... Tabi bu kriterlere sahipseniz......

İyi günler diliyorum!

şimdi bunları buraya yazdıkları için mi suçlular, ders çalışmak yerine cinsellik yaşadıkları için mi?
öğrencilik illa ki 15-16 yaşında olmuyor ama.
benim 58 yaşındaki teyzem de öğrenci..

insan cinselliği de merak edebilir, ders konularını da..
yani cinselliği merak edene vatanımızı emanet edemeyecek miyiz?
yapmayın allah aşkınıza akıl dışı yazdığınız cümle..

evet konu bana göre de ekstrem ve gerçekten saçma bir konu ama bunun ne Türk olmakla ne de ne için eğitim görmekle alakası var..

Yazdıklarımı anlamanızı beklemiyorum,zaten günümüz çağında anlayanı bulmak bir mucize haline döndü.Niyetim kimseyi eleştirip akı vermek olmadığı gibi sizin de beni eleştirmeye hakkınız yok sayın essmeralda. Anlaşılan siz de bir takım değerlerini yitirenlerdensiniz,öğrencilikten kastımın ne olduğunu da anlayamayacak kadar yoğunsunuz sanırım. Sizi tasvip ettikleriniz ve inancınızla başbaşa bırakıp müsadenizle işime dönüyorum. Polemiğe giremeyecek kadar yoğunum çünkü.
Kolaylıklar dilerim...lmaz:

biz ceket atma yöntemini denedik hamile kalamadım bide sürtünelim bakalım kaydirigubbakcemile3

ordan öyle anlaşılıyor demekki...
ben öyle anlayamadım neden acep...
essmeraldaaa...

madem eleştirmeye hakkım yok sizi, siz beni eleştirme hakkını nereden buluyorsunuz?
evet çok şükür ki yitirdiğim değerlerim arasında insanları hoşgörme yok.
üzüldüm adınıza..
çok yoğunsunuz ya onun için..

bir eğitimci olarak sizi çok iyi anlıyorum ve şiddetle destekliyorum..üstelik 27 yaşındayım,2 senelik evliyim..eşimle bu sene aralıkta beraberliğimizin 10. yılını kutladık o da gıda mühendisi ancak bekarken o kadar kaliteli vakit geçiriyorduk ki böyle uç şeyler yaşamak aklımıza bile gelmedi açıkçası..böyle şeyler görünce duyunca çok üzülüyorum bunlar benim,bizim,bizlerin yetiştirdiği gençler..tabiki hata yapacaklar ama keşke hayatlarında kalıcı hasarlar bırakacak hatalar yapmasalar..
sevgiler..
herkese iyi çalışmalar..

bir eğitimci olmadığımdan anlayamadım ne demek istediğinizi...
ama bir eğitimci söylüyorsa kesin doğudur...!!

bir eğitimci olmadığımdan anlayamadım ne demek istediğinizi...
ama bir eğitimci söylüyorsa kesin doğudur...!!

sanırım öyle..ama ben olumsuz ya da tepki gösterilecek birşey söylemedim ki..sadece keşke gençler hayatlarında kalıcı hasarlar bırakacak hatalar yapmasalar dedim..yani kimin kimle yatıp kalktığı tabiki de HıÇ BıRıMıZı ilgilendirmez ama birşey yaşıyorlarsa daha bilinçli yaşasalar..körü körüne bir birlikteliğin neresi savunulabilir ki?ben de bunu anlayamıyorum..eşime bir sorayım o da sizin gibi mühendis o açıklasın bana..demek ki mühendislerin mantığı da bu yönde çalışıyor..

Gerçketen kötü bir dönemdeyiz önceden 16-17 yaşlarımızda çocuk gibi görürdük kendimizi evciliğe, ip atlamaya özenirdik. Şimdi ise 16-17 yaşlarındaki kardeşlerimiz büyüklere özeniyor, ben o yaşlarda prezervatifin ne olduğunu bilmezdim, belkide cinsellikle ilgili biçok şeyi bu konuyu açan kardeşim benden daha ii biliyordur. Önlerinde yaşayacakları çok güzel bir hayat ve okumaları gereken bir okul varken onlar cinselliğe önem veriyorlar...
Peki sonuç; Pişmanlık içinde olan bir genç kız ve ortada kalan masum bir çocuk...
Bu ilişkileri masum duygularla ve küçük öpücüklerle yaşamak varken neden yatmayı tercih ederler anlamam...Tek söyleyeceğim şu "Allah sonumuzu hayır etsin" masum genç kızlarımızı kandırıp onlara cinselliğin mükemmelik olduğunu aşılayanları ise ıslah etsin...

burçinim bu konuda aynen senin gibi düşünüyorum. lütfen bilinçli yaşayın ne yaşıycaksanız. mühendis bakış açısıylada aynı görülebiliyormuş demekki canım.

burçinim bu konuda aynen senin gibi düşünüyorum. lütfen bilinçli yaşayın ne yaşıycaksanız. mühendis bakış açısıylada aynı görülebiliyormuş demekki canım.

bak rahatladım şimdi hayatım :dance: ben de neler düşünmüştüm mühendisler hakkında delikafadulden öpüyorum.. opuyorumnanaktan

Ben 18 yaşında o işin nasıl olduğunu yeni anlamıştım bana çok gülmüşlerdi nasıl yani dedim içinemi giriyo falan şakamı yapıyosun dediler
o kadar saftirikmişimki bende yanii ama iyki SAFMIŞIM YAAA
şimdi kocişimı düşündüğümde evliliğimi hayatımı düşündüğümde iyki hata yapmamışımki bu hayata sahibim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gerçi şunuda belirtmek istiyorum aynı mahremiyeti erkeklerdende bekliyoruM KADIN ERKEK AYRIMI YOKTUR BENDE
Ama bağzı kızlar sayesinde erkeklerde toplumda sıkıntı yaşamadıkları için her halt yiyorlar ve bize mağlesef bizim kadar temiz insanlar düşmüyor o yüzlen ERKEKLER YAPIYOSA KIZLARDA YAPABıLıR DıYO BıR YANIM bir yanımda kökten kimse halt yemesede herkez ilk eşiyle paylaşsa bu özel şeyi diyorum
Ama bu zamanda çok zor çooooooooook şükür ben eşimle eşitim bu konuda bundan önceki ilişklerimde eşitsizlik vardı ve ayrıldım zati bu sebepten ben masum masum seni bekleyim sen git ihtiyaç napiim yok öle bişey arkadaşım hadi NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Yok erkeğin tecrübeli olması lazımmış yok bilmem neymiş nekadar güzel yedikleri haltın üzreini örtülüyolar uyanmak lazım
NE KADIN NE ERKEK Bu haltı ye-me-me-li günahtır ayıptır yapmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…