O 5 gün kafası neredeydi acaba ne düşündü de ilacı almadıHadi korunmadın, gecenin sonu oraya gitti, anladım.
Akıl başa 5 gün sonra geliyor, ve 5 gün sonra ertesi gün hapı içilip medet bekleniyor?!
Ya cidden komik.
Sen 30 yaşında olamazsın. Öyleysen de 30 yaşına kadar nasıl yaşadın yahu... Enteresan.
Bekaretimin gittiği ilk ve tek ilişkimde hamile kaldım ama bebeğime can vermedi Rabbim :) kendimi ne ilan etmeliyim ? :)Öyle tek 1 gecede hamile kalınmıyor filmlerdeki gibi.o milyonda 1 ihtimal.çook uzun süreler birlikte olmak gerek.
Bekaretimin gittiği ilk ve tek ilişkimde hamile kaldım ama bebeğime can vermedi Rabbim :) kendimi ne ilan etmeliyim ? :)
Midenin kalkmasını anlayamadım. Bekaret iğrenç kötü birşey değil ki midenizin kalkmasını gerektirecek bi durum yok ortada yani,siz kaybettiğinizde mideniz mi kalkmıştı?Lütfen kırılmayın ama yatmadan önce midem kazındı simit yiyordum mesajınızı görünce midem kalktı.
İlk ilişkimde hamile kaldım deseydiniz de anlaşılırdı. Bekaret gitmiş filan kötü bir tabir.
Valla ben epey bi kaybediyorumYahu kendim sevismesem anlamiycam da simdi dusunuyorum da ne kadar kendinizi kaybediyor olabilirsiniz korunmamak icin? Kac yasinda kadinsiniz, korunma yontemlerinden hic mi haberiniz yok? Hadi diyelim prezervatif yok, o zaman sevismeyin hani bu boyle kendinizi kaybedeceginiz bir eylem degil ki... Ustelik 5 gun sonra aldiginiz ertesi gun hapini almasaniz da olurmus.
Midenin kalkmasını anlayamadım. Bekaret iğrenç kötü birşey değil ki midenizin kalkmasını gerektirecek bi durum yok ortada yani,siz kaybettiğinizde mideniz mi kalkmıştı?
Ben sizin kadar naif hassas biri değilim kusura bakmayın. Ballandıra ballandıra anlatmadım olayı anlattım ama sanırım siz yanlış anladınız,neyse size naif bünyenizle iyi akşamlar diliyorum.Bekaret tabi ki kötü birşey değil. Kadındaki cinsel tecrübesizlik. Yani "tecrübesizlik" gibi bir eylem nasıl kaybedilir, nereye gider bilemedim. Ayrıca konu burada ben değilim. Kimse kendi cinsel hayatından tiksinmez. Ancak birisi tutupta, ilk ilişkimde hamile kaldım yerine ballandıra ballandıra Bekaretimin gittiği ilk ilişkim şeklinde ilişkisini tasvir edince hassas midem kalktı, üzgünüm.
Milyonda 1 ihtimalde sana denk gelmiş vay beBekaretimin gittiği ilk ve tek ilişkimde hamile kaldım ama bebeğime can vermedi Rabbim :) kendimi ne ilan etmeliyim ? :)
Aynen öyle. İmtihan.Milyonda 1 ihtimalde sana denk gelmiş vay be
Bence hemen gebe kalmamışsındır yni umarım öyle de olursa erkenden çaredir bakarsinBiz içkili olduğumuz bir gece baya bir ileri gittik sevgilim izne geldiğinde şimdi de çok korkuyorum ya hamile kalırsam ne yaparım evlenmeyi düşünüyordum yanına gidecektim işim yüzünden gitmeye cesaret edemiyorum kafam inanılmaz karışık hayatımda en kızdığım şey de kürtaj yani bebeğimi öldürmekle kendimi öldürmek arasında fark görmüyorum gidersem korkusundan kapı dısına çıkartmaz yanlıZken beni çalışmam imkansız dilim YOK kafam çok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?