Hamilelik olasılığı aklınıza ne zaman geldi?Biz içkili olduğumuz bir gece baya bir ileri gittik sevgilim izne geldiğinde şimdi de çok korkuyorum ya hamile kalırsam ne yaparım evlenmeyi düşünüyordum yanına gidecektim işim yüzünden gitmeye cesaret edemiyorum kafam inanılmaz karışık hayatımda en kızdığım şey de kürtaj yani bebeğimi öldürmekle kendimi öldürmek arasında fark görmüyorum gidersem korkusundan kapı dısına çıkartmaz yanlıZken beni çalışmam imkansız dilim YOK kafam çok karısık
Tamam da ben anneme böyle bir şey dersem ona çok büyük hayal kırıklığı yaşatmış olacagım susmayacak sevgilimin ailesine de söyleyecek bana nasıl bakacaklarSen daha geçenlerde Rusya’ya gidip orda çocuklarını büyütecektin ama annem izin vermiyor diyordun artık annen izin verir
Ertesi gün hapı ama 5 gün sonraErtesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum
Ya zaten saçma bir şey yaptım ama olursada olsun ne yapayım diyorum bazenErtesi gün hapı ama 5 gün sonra
Sen hamile kalmak için resmen uğraşmışsın.
Başka iş var bu işte.
"Ertesi gun" hapini 5 gun sonra icmek vaov ! kahkaha attim cok yasayinErtesi gün hapı kullandım ama 5 gün sonrA ama yine de çok telaslıyım hayatta en korktuğun şey bu basıma gelir diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?