- 18 Ağustos 2016
- 5.319
- 22.293
- 348
Adetim düzenli ve son günü birlikte olmuştuk yani yumurtlama döneminde değildim
Yanlış ifade ettim zevk suyundan bahsediyorumMeni ve sperm ayni şeyler değil mi?
Ne zaman evleneceksiniz? Bari düğünden önce doğur :))Yanlış ifade ettim zevk suyundan bahsediyorum
Yanlış ifade etmişim zevk suyundan bahsediyorumMenide de sperm olabiliyomuş???
Zaten sperm menide oluyor kiMenide de derken? Başka nerde oluyor?
Adet devam ediyo muydu bitmiş miydi? Zira bende oğluma adet bitimi gebe kalmıştımAdetim düzenli ve son günü birlikte olmuştuk yani yumurtlama döneminde değildim
Bitmişti reglimAdet devam ediyo muydu bitmiş miydi? Zira bende oğluma adet bitimi gebe kalmıştım
zevk suyu mu gitti yoksa tamamen boşaldı mıBitmişti reglim
Zevk suyu ama birleşme olmadan önce geldizevk suyu mu gitti yoksa tamamen boşaldı mı
ayy bunu sorduğuma inanamıyorum ama su içine aktı mı anlamadımZevk suyu ama birleşme olmadan önce geldi
Takvim denilen şey yalan o zaman.Adet devam ediyo muydu bitmiş miydi? Zira bende oğluma adet bitimi gebe kalmıştım
Sperm içinde 5 güne kadar canlı kalabilir ve yumurta bulduğu an harekete geçebilir yani icine sperm gittiyse tabiki ihtimali var ama zor gibi görünüyor bu durumdaBitmişti reglim
yengem ve görümcem aynı bu yolla hamile kaldı o zaman anladım ki demekki olabiliyorTakvim denilen şey yalan o zaman.
Şimdi ben bu doktorlara niye inanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?