Hamile kalma ihtimalim var mı?

Madem nisanliniz niye bu kadar endise ediyorsunuz?Evlenmeyecek misiniz sonucta.Bana hic inandirici gelmiyor valla adamlarla birlikte olup buraya gelip nisanlimla o oldu bu oldu hamile miyim.
Madem korkuyorsun hic yapma o isi.
Bilmiyor musun hamile kalma ihtimalin oldugunu.

Sonucta iliskiye girmissiniz tabii ki hamile kalma riskiniz var ister geri cekilsin ister cekilmesin..korunmadiginiza gore kalabilirsiniz.bekleyin ve gorun

Çok az bir ihtimal ama için rahat etmesi için kan testi yaptır en azından için rahatlamış olur

Adetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı çok ama çok düşüktür. Ki reglinde yeni bitmiş, bu durumda bence çok çok zor hamile kalmak. Hatta bana göre imkansız...
Bu bilgi doğru değil yalnız, her zaman ihtimal vardır, yumurtlama tarihi değişebilir

Ben sans eseri adetin bittikten 5 gün sonra hamile kaldım ikinci bebegime ama tabi biz istyirtuk Allahın izniyle

Bu bilgi doğru değil yalnız, her zaman ihtimal vardır, yumurtlama tarihi değişebilir

Ablam epey zor hamile kaldı. Doktora kendisiyle sürekli ben gittim. En az 3 doktora gittik farklı farklı, 3üde bunu söyledi. Bize doktor tarafından söyleneni yazdım..Biraz da şans ve nasip işi tabi ki.

doğurganlısınız hangi aşamada olduğunu biliyorsunuz, ama hamile kalıp kalmayacağınız hususunda bilgi sahibi değilsiniz...

olabilir tabiii... herkes herşeyi bilemez...

ancak evet, tabii ki var...

şu an arkadaşım hamile... reglenin son gününde hamile kaldı... :)
keşke ertesi günü hapı alsaydın....

doğurganlısınız hangi aşamada olduğunu biliyorsunuz, ama hamile kalıp kalmayacağınız hususunda bilgi sahibi değilsiniz...

olabilir tabiii... herkes herşeyi bilemez...

ancak evet, tabii ki var...

şu an arkadaşım hamile... reglenin son gününde hamile kaldı... :)
keşke ertesi günü hapı alsaydın....

Teşekkür ederim en anlayışlı yorum sizden geldi içimi rahatlattınız

Taşlanmalık bi durum yok siz hangi vasıftasınız da bana ahlak bekçiliği yapacaksınız? Buraya hür irademle yaşadığım şeyi anlatıp bi soru sordum benim tanımadığım insanlar ileri geri konuşamaz soruyu yanıtlar çekilirsin ya da yanıtlamazsın tamam mı canım

Hamile olabilir miyim diye sormuş konu sahibi. Yaptığım doğru mu yanlış mı diye sormamış. Onun haricinde demediği şey kalmamış bazı üyelerin. Sanki silah zoruyla yorum yaptırılıyor bu sitede. Herkes kendinden mesuldür, millet yer arıyor taşlamaya. Konu sahibi bence konunu kapattırmalısın, yoksa burada kalbini çok kırarlar. Ki insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah korusun.

Kesinlikle çok haklısınız. Herkes ahlak bekçisi kesilmiş burada güya sorunları paylaşma gayesi de olan bir site.

Allah allah neden korkutalim ki? Bundan ne zevki alicaz?Az da olaa hamile kalma olasiligi her zaman vardir? Spiralle hamile kalan arkadaslarim da var, adetin son gunu hamile kalanlar da var var da var..bunh soyledik ne var yani...siz de bir hossunuz yani......hem iyi olmadi mi belki bizim sayemizde bir dahakine korunur da zamansiz bir bebek dogmamis olur

Aynı şeyleri ben de duydum aynı şekilde ilişki yaşadım ama hamile kalmadım

Mucizevi olur heralde.

Bi doktorun yazısını okumuştum. Her ay sağlıklı bir kadinın hamile kalma ihtimali %25 ama buda zevk suyu ile değil.
Yunurtlama döneminizde degilseniz ki öyle bile olsa zor ama sanmıyorum yonede adetinizi bekleyin gecikirse test yapın.

Kolay gelsin..

Kiz olucak, hissediyorum.
Isim dusunuldumu? Melike nasil?

ele aleme atarını benim üzerimden geçirme haddini bil. ben sana evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim korunmamaya karşıyım diye yazmış mıyım yazmışım. taşlayan ben değilim açtığın konu sebebi ile taşlanmayı göze almalısın yazmış mıyım yazmışım. senin ahlakını değil yaptığın yanlışı göstermeye çalışıyorum. ne senin iradene ne yaşadığın ilişkiye laf söylemiş miyim söylememişim. doğru düzgün oku bir daha belki anlarsın.. sen burdan ders almazsan iki gün sonra bu çocuğu aldırmalı mıyım diye konu açabilirsin. ben 3 senedir burdayım neler okudum aklın şaşar. ne yaşıyorsan yaşa korun yeter.
umarım doğru düzgün okumayı biliyorsun da anlarsın ne demek istediğimi..

Sakin olalım ve tartışmaya girmeyelim lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…