Çok az bir ihtimal ama için rahat etmesi için kan testi yaptır en azından için rahatlamış olurMerhaba, iki hafta önce nişanlımla iki kez birlikte olduk. İlkinde birlikte olmadan önce biraz ıslaklık oldu onda sonra birlikte olduk. Ertesi gün yine birlikte olduk ama geri çekildi. Zevk suyunda az da olsa sperm olabiliyomuş ve o zaman hamile kalma riski varmış. Doğurganlık seviyemin zayıf olduğu günlerde birlikte olduk, hamile kalma olasılığım var mı?
Bu bilgi doğru değil yalnız, her zaman ihtimal vardır, yumurtlama tarihi değişebilirAdetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı çok ama çok düşüktür. Ki reglinde yeni bitmiş, bu durumda bence çok çok zor hamile kalmak. Hatta bana göre imkansız...
Bu bilgi doğru değil yalnız, her zaman ihtimal vardır, yumurtlama tarihi değişebilir
Teşekkür ederim en anlayışlı yorum sizden geldi içimi rahatlattınızNeden insanları böyle korkutuyorsunuz anlamıyorum, zevk mi alıyorsunuz bundan? Belli ki kız tedirgin ve zor durumda, neden milyonda bir olasılıkları söyleyerek üstüne gidiyorsunuz. Konu sahibi bu şekilde hamile kalman çok çok çok düşük bir ihtimal. Adetin yeni bittiği için doğurgan döneminde değilsin ve zaten boşalma bile olmamış. Kendini korkutma bos yere. Ama için rahat etsin diye bir hamilelik testi yap bence. Bundan sonra da korunmayı ihmal etmeyin ne olur ne olmaz, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
Gereksiz yorumunuzu kendinize saklayınEminim nisanlisindir
Taşlanmalık bi durum yok siz hangi vasıftasınız da bana ahlak bekçiliği yapacaksınız? Buraya hür irademle yaşadığım şeyi anlatıp bi soru sordum benim tanımadığım insanlar ileri geri konuşamaz soruyu yanıtlar çekilirsin ya da yanıtlamazsın tamam mı canımböyle bir konu açıyorsan her türlü taşlamayı da baştan kabul ediyor olman gerek.
ben evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilim ama korunmamaya karşıyım. sonra kalkıp burda öyle miyim böyle miyim diye sormak da korunmasız ilişki kadar cahilce.. sonuçta hamile isen bebeğe ne olacak? anne olmanın sorumluluğu mu aldırmak mı gibi bir konu mu açacaksın sonra?
burdan sen ne anlatsan da verilen cevap doğru değildir. regl günü bekleyeceksin gecikirse bir test alıp yaptıracaksın. umarım hamile değilsindir ve bu sana ders olur bir daha da korunmasız ilişki yaşamazsınız..
Kesinlikle çok haklısınız. Herkes ahlak bekçisi kesilmiş burada güya sorunları paylaşma gayesi de olan bir site.Hamile olabilir miyim diye sormuş konu sahibi. Yaptığım doğru mu yanlış mı diye sormamış. Onun haricinde demediği şey kalmamış bazı üyelerin. Sanki silah zoruyla yorum yaptırılıyor bu sitede. Herkes kendinden mesuldür, millet yer arıyor taşlamaya. Konu sahibi bence konunu kapattırmalısın, yoksa burada kalbini çok kırarlar. Ki insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Allah korusun.
Allah allah neden korkutalim ki? Bundan ne zevki alicaz?Az da olaa hamile kalma olasiligi her zaman vardir? Spiralle hamile kalan arkadaslarim da var, adetin son gunu hamile kalanlar da var var da var..bunh soyledik ne var yani...siz de bir hossunuz yani......hem iyi olmadi mi belki bizim sayemizde bir dahakine korunur da zamansiz bir bebek dogmamis olurNeden insanları böyle korkutuyorsunuz anlamıyorum, zevk mi alıyorsunuz bundan? Belli ki kız tedirgin ve zor durumda, neden milyonda bir olasılıkları söyleyerek üstüne gidiyorsunuz. Konu sahibi bu şekilde hamile kalman çok çok çok düşük bir ihtimal. Adetin yeni bittiği için doğurgan döneminde değilsin ve zaten boşalma bile olmamış. Kendini korkutma bos yere. Ama için rahat etsin diye bir hamilelik testi yap bence. Bundan sonra da korunmayı ihmal etmeyin ne olur ne olmaz, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
Aynı şeyleri ben de duydum aynı şekilde ilişki yaşadım ama hamile kalmadımMerhaba, iki hafta önce nişanlımla iki kez birlikte olduk. İlkinde birlikte olmadan önce biraz ıslaklık oldu onda sonra birlikte olduk. Ertesi gün yine birlikte olduk ama geri çekildi. Zevk suyunda az da olsa sperm olabiliyomuş ve o zaman hamile kalma riski varmış. Doğurganlık seviyemin zayıf olduğu günlerde birlikte olduk, hamile kalma olasılığım var mı?
Merhaba, iki hafta önce nişanlımla iki kez birlikte olduk. İlkinde birlikte olmadan önce biraz ıslaklık oldu onda sonra birlikte olduk. Ertesi gün yine birlikte olduk ama geri çekildi. Zevk suyunda az da olsa sperm olabiliyomuş ve o zaman hamile kalma riski varmış. Doğurganlık seviyemin zayıf olduğu günlerde birlikte olduk, hamile kalma olasılığım var mı?
Taşlanmalık bi durum yok siz hangi vasıftasınız da bana ahlak bekçiliği yapacaksınız? Buraya hür irademle yaşadığım şeyi anlatıp bi soru sordum benim tanımadığım insanlar ileri geri konuşamaz soruyu yanıtlar çekilirsin ya da yanıtlamazsın tamam mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?