Yok hayırayy bunu sorduğuma inanamıyorum ama su içine aktı mı anlamadım
Adetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı çok ama çok düşüktür. Ki reglinde yeni bitmiş, bu durumda bence çok çok zor hamile kalmak. Hatta bana göre imkansız...
Sperm üç gün canlı kalıyor,yani sonraki üç gün bile hamile kalabilirsinizAdetim düzenli ve son günü birlikte olmuştuk yani yumurtlama döneminde değildim
Sorumu
sorumun yanıtı bu değil teşekkürler yinede
Vallahi ya sürekli ihtimal var mı olur mu korkuyorum yahu korunun o zaman dimiMenide sperm olabiliyormuş?
Düğün masrafının yanında kondom masrafı hiçbir şey, alın bir paket.
Peki erkek çocuk için hangi yöntem deniyorlar merak ettim. Gerçi benim oğlum varMillet kız çocuk için bu yöntemi uyguluyor
Evet var.
Az da olsa hamile kalma itimalin var . Hiç bu işler belli olmazMerhaba, iki hafta önce nişanlımla iki kez birlikte olduk. İlkinde birlikte olmadan önce biraz ıslaklık oldu onda sonra birlikte olduk. Ertesi gün yine birlikte olduk ama geri çekildi. Zevk suyunda az da olsa sperm olabiliyomuş ve o zaman hamile kalma riski varmış. Doğurganlık seviyemin zayıf olduğu günlerde birlikte olduk, hamile kalma olasılığım var mı?
Yine de ihtimal var tabiAdetim düzenli ve son günü birlikte olmuştuk yani yumurtlama döneminde değildim
Düşükle sonlanan diğer 2 gebeliğimden biri yine adet bitimi kalmıştım. Düşük olasılık da olsa mümkünmüş demek kiTakvim denilen şey yalan o zaman.
Şimdi ben bu doktorlara niye inanayım
Neden insanları böyle korkutuyorsunuz anlamıyorum, zevk mi alıyorsunuz bundan? Belli ki kız tedirgin ve zor durumda, neden milyonda bir olasılıkları söyleyerek üstüne gidiyorsunuz. Konu sahibi bu şekilde hamile kalman çok çok çok düşük bir ihtimal. Adetin yeni bittiği için doğurgan döneminde değilsin ve zaten boşalma bile olmamış. Kendini korkutma bos yere. Ama için rahat etsin diye bir hamilelik testi yap bence. Bundan sonra da korunmayı ihmal etmeyin ne olur ne olmaz, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?