Hamile kalma ihtimalim var mı?

Adetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı çok ama çok düşüktür. Ki reglinde yeni bitmiş, bu durumda bence çok çok zor hamile kalmak. Hatta bana göre imkansız...

İhtimal her zaman vardır. Çeşitli korunma yöntemleriyle bile %100 sonucuna ulaşıldığını duymadım hiç. Spermin kadın vücudunda 48 saate kadar hayatta kaldığı söyleniyor. Tüpleri bağlatıp hamile kalanı biliyorum mesela. Kesin sonuç için hcg testi gerekli. Pozitif çıktığında ise gözünüz aydın, isim tercih etmek için araştırmalara başlayabilirsiniz.

Sonuçta hamile kalmayı göze alarak ve bu riski bilerek ilişkiye girdiğinizi düşünüyorum, aksi halde cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Rus ruleti oynamaktan farksız bir deneyim bu bana göre. Kaliteli kondomun kutusu 20 lira bile değil, değer mi bu kadar stres yaşamaya ?

Adetten 1 hafta sonra hamile kalma olasılığı çok ama çok düşüktür. Ki reglinde yeni bitmiş, bu durumda bence çok çok zor hamile kalmak. Hatta bana göre imkansız...

Ben adetten 5 gün sonra hamile kalmışım.
9 - 12 günler arasi yumurtlamam olur genelde.

Sorumu

sorumun yanıtı bu değil teşekkürler yinede

böyle bir konu açıyorsan her türlü taşlamayı da baştan kabul ediyor olman gerek.
ben evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilim ama korunmamaya karşıyım. sonra kalkıp burda öyle miyim böyle miyim diye sormak da korunmasız ilişki kadar cahilce.. sonuçta hamile isen bebeğe ne olacak? anne olmanın sorumluluğu mu aldırmak mı gibi bir konu mu açacaksın sonra?
burdan sen ne anlatsan da verilen cevap doğru değildir. regl günü bekleyeceksin gecikirse bir test alıp yaptıracaksın. umarım hamile değilsindir ve bu sana ders olur bir daha da korunmasız ilişki yaşamazsınız..

Nişanlin arka cebinde kondom taşisin her an her sey olabilir ya o açidan.

Ya valla neden almazlar neden kullanmazlar anlamiyorum.

Ihtimal var evet. Ama bu düşük bir ihtimal. Ciddi bir boşalma olmadan gebelik zordur. Ancak bu şekilde gebe kalan arkadaşım da var...
Adet gününuze yakın bir tarihte ise ihtimal düşer ancak regldan sonraki 15 gün çok tehlikeli olabiliyor.. 5 günü geçirmediyseniz ertesi gün hapı alabilirsiniz.. 5 gün geçtiyse regl gecikirse kan tahlili verirsiniz.

Az da olsa hamile kalma itimalin var . Hiç bu işler belli olmaz

Neden insanları böyle korkutuyorsunuz anlamıyorum, zevk mi alıyorsunuz bundan? Belli ki kız tedirgin ve zor durumda, neden milyonda bir olasılıkları söyleyerek üstüne gidiyorsunuz. Konu sahibi bu şekilde hamile kalman çok çok çok düşük bir ihtimal. Adetin yeni bittiği için doğurgan döneminde değilsin ve zaten boşalma bile olmamış. Kendini korkutma bos yere. Ama için rahat etsin diye bir hamilelik testi yap bence. Bundan sonra da korunmayı ihmal etmeyin ne olur ne olmaz, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir

Çünkü bu gibi bir durumdan aklı başında ve sağlıklı düşünmesi gereken bir kadının korkması gerekir, o yüzden. yarım saatlik haz uğruna hayatının belkide bundan sonraki gidişatının tamamen değişebilmesi ihtimali hususunda bu kadar rahat davranılmamalı. Mesele bizim zevk almamız değil yani, onu evli insanlar olarak rahat rahat yapıyoruz zaten. Kaldı ki evli olup çocuk sahibi olmayı düşünmediğim zamanlarda ben bile korundum, tıpkı milyonlarca kadın gibi.

Milyonda bir derken ? Bu bahsettiğimiz sonuç emin olun o kadar uzak değil. buraya yazılan yazıları sadece konu sahibi okumuyor, neticede umuma açık bir forum burası. Şöyle düşünün; konuyu okuyan başka birisi sonuçları hakkında bilgi sahibi olup hata yapa ihtimali varken korunarak ilişkiye girme yolunu tercih edecek. Bu açıdan bakalım olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…