hamile kalma korkusu:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
10 gün önce doğum yaptım çok şükür bir de 2 buçuk yaşında kızım var yaklaşık 6 yıl çocuk istemiyorum asla çok korkuyorum şimdiden nasıl korunmalıyım ne yapmalıyım sırf bu yüzden cinsellik hayatımı sonlandırmayı düşünüyorum o derece korku var içimde öğretmenim çalışıyorum bi çocuk daha kabusum olur :(

kırkım çıkar çıkmaz nasıl önlem almalıyım

kırkım çıkar çıkmaz nasıl önlem almalıyım
Bi bismillah canım ya ;) oncelıkle hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt. Bi çıksın kırkın da şimdi bu korkulara girme bebegının keyfını çıkar. Doktoruyla konus Doğum kontrol hapına başlarsın

Emzirirken Doğum kontrol hapı kullanımı olur mu bende Merak ediyorum bunu mesela Yasmin

Hayırlı olsun bebeginiz benimde 1.5 aylık bir bebeğim var kırkım 5gun önce çıktı ayni korkuları ben 45 gundur yaşıyorum bugün kontrol için gidicem bakalım korunma yöntemleri ile ilgili önlem alicam bende aynı korkuylayim ben Allah izin verirse 10 yıl istemiyorum benimde 4 yaşında bi oğlum daha var Rabbim kim evlat istiyosa onlara nasip etsin bizlerede evlatlarimizi bagislasin inşallah istemediğimiz gebelikler nasip etmesin:dua:

Ben bugun kadın dogumcum dan öğrenip sizleride bilgilendiririm inşallah saat 16.30 da bakalım randevum gerekirse çip taktiricam o dereceyim

Öncelikle doğum kontrol hapları konusunda en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır diye düşünüyorum.

Ben de 2 çocuk annesiyim ve tam da sizin dediğiniz paranoyadaydım.
Spiral taktırdım.
Çünkü hap kullanıp takibini yapabilen bir yapım yok.
Antibiyotik içmeyi bile unutan bir insanım (hastalandığım zamanlarda).
2. çocuğum da süpriz olmuştu bize.
Tavsiyeler üzerine bu şekilde korunuyorum.

Hapla korunacaksan doğumdan 6 hafta sonra başlaman gerek.Bana öyle önermişti doktorum.

Önce doktoruna danış.Sana en uygun yöntemi önerecektir.

Bu bayanlarin cektigi ne yahu, ayni dert bendede var. Oglum 20aylik, esim ikinci bebegi istiyor. Ben hazir degiljm. Tekrar hamile kalmayi bunyem kabul etmez gibime geliyor. Ruyalarima giriyo aglaya aglay uyaniyorum. Hamilelik sikintisi olmasa yapardm hemen2cocuk .

Eğer düzgün ve iyi bir doktorla çalışırsanız spiral taktirmanizda bir sakinca yok ben 40 ı'm çıkar çıkmaz spiral taktırdım taktirdiktan 1 ay sonra da kontrole gittim kayma vs.var mı diye herhangi bir sıkıntı yoktu spirali tavsiye ediyorum

11 aylık bebeğim var 40 ım çıktıktan sonra başladık emzirmiyorum da. türk usulü korunuyoruz korunma denirse. hiç de bişey olmadı henüz. biz mi çok rahatız ya.

Back
X