- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artik:))))Aynı başlıktan benim de konum vardı hala korkuyorum ama ilişkiye girebiliyorum artık
Önlem olarak iki kat prezervatif takıp doğum kontrol hapı kullanıp bi de aynı zamanda geri çekilirseniz çocuk olmazolursa o artık mehdi felan ilan edilmelidir
Hamile görünce yüzüm rsmen istem dışı buruşuyor. Bi anda vucudum titriyor o denli korkuyorum bende. 2 tane den sonra 3.şakası bile tansiyonumu düşürebiliyor. :) Valla korunma açısından da niye ben düşüneyim. Koca düşünsün:) Her işi üstlenmeye gerek yok. Bunuda onlar düşünsünler:)10 gün önce doğum yaptım çok şükür bir de 2 buçuk yaşında kızım var yaklaşık 6 yıl çocuk istemiyorum asla çok korkuyorum şimdiden nasıl korunmalıyım ne yapmalıyım sırf bu yüzden cinsellik hayatımı sonlandırmayı düşünüyorum o derece korku var içimde öğretmenim çalışıyorum bi çocuk daha kabusum olur![]()
Biz önlemi bulduk. Çocuk o kadar yaramaz ki sevişmeye fırsat kalmıyor![]()
Aynen yeni doğum yaptım 20 gün oldu ve 27 aylık da bi oğlum var . Bende takipteyimkırkım çıkar çıkmaz nasıl önlem almalıyım
Benimde öyle oldu şaşıracak bi durum yok bence eşim korunuyordu ve asla olacak tarzda birşey yapmıyorduk zaten oglumdan pek zaman bulamıyorduk yani ama oldu kısmet:)Şaşırıyorum valla nasıl tesadüfen bilmeden kazara oluyor ,büyük başarı!!
Valla bizde öyleydik ama oluyormuş:)Biz önlemi bulduk. Çocuk o kadar yaramaz ki sevişmeye fırsat kalmıyor![]()
peki yan etkisi falan var mı kolda ağrı yapıyor mu bi deBen cocuk istedigim icin korunmuyorum ama bir arkadasim bebekten sonra kol altina takilan implantlar varya uc yil kesintisiz koruma sagliyor onlardan taktirmisti cook rahat diyor herkese tavsiye ediyor. Kol alti implanti bi arastirin derim
Dedigim gibi ben kendim kullanmadim ama yok diye biliyorum cook ufacik birsey zaten disardan falan belli olmuyor ama dokununca bellipeki yan etkisi falan var mı kolda ağrı yapıyor mu bi de
Ben araştırdım bugün ama baş ağrısı sinir anksiyete depresyon olabiliyomus vücud alisana kadar uff bende taktırmayi dusunuyodum şimdi kafam karıştıBen cocuk istedigim icin korunmuyorum ama bir arkadasim bebekten sonra kol altina takilan implantlar varya uc yil kesintisiz koruma sagliyor onlardan taktirmisti cook rahat diyor herkese tavsiye ediyor. Kol alti implanti bi arastirin derim
Valla iyi arastirmak lazim ama o yan etkiler herkeste olacak diye birsey yokki :) o arkadasim cok memnun hic yan etki falan bahsetmediBen araştırdım bugün ama baş ağrısı sinir anksiyete depresyon olabiliyomus vücud alisana kadar uff bende taktırmayi dusunuyodum şimdi kafam karıştı
Ya evet Orası da öyle bide spiral dışında hepsinde yazan yan etkiler ama ne bilim herseyden korkuyorum panik atak hastası oluncaValla iyi arastirmak lazim ama o yan etkiler herkeste olacak diye birsey yokki :) o arkadasim cok memnun hic yan etki falan bahsetmedi![]()