Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bende pcos var canım inositol ve Glukofen kullanıyorum rahim filmi de çekildim üç ay önce temiz çıktı çok şükür ama bir senedir gebelik oluşmuyor
Ya rahim filmi çok ağrılı mı zorlandın mı? Bende de pcos var eğer birkaç ay içinde olmasa gebelik bende de çekilecek

Bende pcos var canım inositol ve Glukofen kullanıyorum rahim filmi de çekildim üç ay önce temiz çıktı çok şükür ama bir senedir gebelik oluşmuyor
Geçmiş olsun canım şükür temiz çıkmış nasipten ötesi yok canım ne bir adım ileri ne bir adım geri zamanı geldimi bir bakmissin bebeğin kucağında inşallah kısa sürede oluşur gebelik sağlıklı birsekilde

Ya rahim filmi çok ağrılı mı zorlandın mı? Bende de pcos var eğer birkaç ay içinde olmasa gebelik bende de çekilecek
Canım seni korkutmak istemem ama benim ki ilk gün çok zor geçti oturunca bile acıdı ama diğer günler hiç bişi olmamış gibiydi kimisi hiç bilmiyor kişiden kişiye göre değişiyor etkisi ama mutlaka çektir aklında soru işareti kalmasın regl gibi ağrısı işte inşallah sonuç alırsın çekilirsen ama umarım gerek kalmaz canım hemen bebişin gelir

Canımsın allah razı olsun iyi ki varsın rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sende kuzum

Anladım canım peki anestezi almış mıydın, çoğu arkadaşım anestezi almadan girme diyor hayatında anestezi almadım :)))

Anladım canım peki anestezi almış mıydın, çoğu arkadaşım anestezi almadan girme diyor hayatında anestezi almadım :)))
Tabi aldım canım ben vajinal ultrasonda bile dayanamıyorum o sebeple aldım anestezi iyi ki de almışım korkma uyuyup uyanıyorsun sonrasında biraz ağrı ve kanama oluyo yanında pet götür mutlaka ben akıl edememiştim şifa olsun inşallah senin pcos tanın nasıl koyuldu canım ben ayda bir regl oluyorum ama Lh fsh tan yüksek diye pcos deniyor ilaçla düzeltmeye çalışıyoruz sen nasıl ilerliyorsun

Çok teşekkür ederim bilgilerin için, söylediklerini dikkate alacağım.
Bende bekarlıktan beridir var aslında yeni olan bir şey değil ama ben evlendiğimde doktora gittiğimde öğrenmiştim. Benim kilom da yoktur yani 53 kiloyum, kilo ile alakalı değil ki beslenmeme de dikkat ederim ona rağmen düzelme olmadı maalesef. Dediğin gibi bende de ilaç kullanmamı söyledi doktorum. Adetin 10 gününde sabah akşam duphaston kullanıyorum birkaç gün içinde adet oluyorum bu şekilde. Bu ay ovulasyonu takip edip değerlendirdik ancak adet oldum :’) hayırlısı. Temizlenince tekrar teste başlayacağım inşallah he bir de doktorum bana folik asit de kullanmamı söyledi, gebelik düşündüğüm için bir de yumurtalarım için de takviye yazdı onu kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…