Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Anlıyorum canım seni insan illaki takiyor kafasına üzülüyor ama elden birsey gelmez sen umudunu yitirmeden devam et inşallah rabbim tez vakitte nasip etsin bu arada doğum gününde kutlu olsun kim bilir belki sana yeni yaş hediyen olarak bu ay olmadı diğer ay nasip olur hamile kalmak inşallah aminn

İnşallah canım isteyen tüm herkese nasip olsun inşallah
Canım gittim doktor bu yaşadığın kanamaya regl diyemeyiz dedi ara kanama yaşamışssın dedi muhtemelen ilaçların etkisi dedi kullanmaya devam et bidahaki regl de gel letu başlayalım dedi ultrasonla baktı kist yok ama sanki bebekten şüphelendi gibi anlamadım beta istiyelim dedi geri istemedi bekliycez bakalım

Çok şükür canım rahatsızlık değilmiş ayyy hadi inşallah gebeliktendir peki bu içtiğin ilaçlar gebelikte sıkıntı olmuyor değil mi bir iki gün beklede birdaha test yap bence

İnşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim sadece regl bitince önümüzdeki ay gerçekten hiç takip etmeyeceğim ilişki olacaksa sevgiden olsun. Bir şeyler için çabalamayacağım ve düşünmeyeceğim kendime artık bunun sözünü verdim

Çok şükür canım rahatsızlık değilmiş ayyy hadi inşallah gebeliktendir peki bu içtiğin ilaçlar gebelikte sıkıntı olmuyor değil mi bir iki gün beklede birdaha test yap bence
Hiç test yapmadım ki canım daha yumurtlama oldumu onu bile bilmiyorum çok tuhaf oldu bu ay ilaçları doktor hiç bırakmayacaksın gebelik olana kadar dedi şimdilik devam bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…