- 18 Mart 2025
- 518
- 179
- 18
Çok sagol canım benimGözün aydın canım benimm sağlıklı kolay bir hamileliğiniz olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sagol canım benimGözün aydın canım benimm sağlıklı kolay bir hamileliğiniz olsun inşallah![]()
Tamam canımbaya belirgin görünüyor canım awox şaşırttı ama yarın tekrarla bence
Gerci yaptığım da artimed normal kasetti ne kadar güvenilir ki yarın kan vermeye gidicem sağlık ocağına2 gunde bir artar kuzum yarın tekrarla bence iki gun ayni olmasi normal
İnşallah vardır canım bende şimdi yapmaya gidiyorum test dua edin lütfenAwox canım. Yani çok da pozitif diyemiyorum zaten gölge gibi dikkatli baktığımda belli oluyor yada ben uyduruyorum. Yarın adet olmazsam sonra ki gün tekrarlarım
canım bence gün içinde yada akşam bi tekrar denesene sanji ben gördüm çünküNegatif canım ama beynim gölgelik görüyor yine cidden cok sıkıldım artık![]()
Benim size yetişmeme daha çok var bebeğimSağol bebegimmmm arkamızdan bekliyoruzz![]()
Canım benim de çok çok silik çıktı ama hemen chatgbtye sordum kaset testte böyle silik normal mi diyeGünaydın bugün kaset testte yaptım hala soluk çizgi bi tık koyulaşması gerekmezmiydi düne kıyaslarsak![]()
Canım testi tekrarlaaaa bide awox o kadar hassas bir test değil. Bence başka bir marka ile bakabilirsin daha hassas olanYa canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorum![]()
Gün gün awoxla tekrarla canımKızlar bende hem awox hemde Days doctor yaptım birinde silik çıktı awox negatif .acaba yalancı pozitif mimidem falan da kötü gibi leke gelip kesiliyor arada anlamadım ya of Eki Görüntüle 3629543
Kızlar ben hayal mi görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz bir bakar misinizKızlarrrrr ben hayalmi
Aşkım dur hemen yelkenleri indirmeBenim problemim de bu işte fotoğraf yükleyemiyorum dosya ekle kısmına basıyorum bastığımla kalıyorum bişey açılmıyor
Aaaa canım pozitifffd hayırlı olsun bariz pozitifff çok sevindimKızlarrrrr ben hayalmi
Kuzusuuuuu var görnüyorKızlarrrrr ben hayalmi
Ayy sağol kuzumda birdaha mi yapsam bilemedim ya yalancı pozitifseAaaa canım pozitifffd hayırlı olsun bariz pozitifff çok sevindim![]()
Net belli çizgi iyice belirdi şimdi ama korkuyorum yalancı pozitifse diyeKuzusuuuuu var görnüyorEmin değilsen flash tut arkasına
![]()
Testlerle alakalı çok bi bilgim yok canım ya ayrıca şimdi kapağını falan açtım baktım da yok bence öyle bi çizgi. Karnımda ağrımaya başladı. Hamileyim kafasından çıksam reglim gelecek gibiCanım testi tekrarlaaaa bide awox o kadar hassas bir test değil. Bence başka bir marka ile bakabilirsin daha hassas olan
Kötü düşünme canım bence emin olmak için tekrarla testiTestlerle alakalı çok bi bilgim yok canım ya ayrıca şimdi kapağını falan açtım baktım da yok bence öyle bi çizgi. Karnımda ağrımaya başladı. Hamileyim kafasından çıksam reglim gelecek gibi
Denedim canım olmadııAşkım dur hemen yelkenleri indirmeresmi galerinden kopyala burada ki metin alanına yapıştır bi dene
Yahu beni geçtin he bi dur bakalım. Bi eczaneye gidemez misin?Testlerle alakalı çok bi bilgim yok canım ya ayrıca şimdi kapağını falan açtım baktım da yok bence öyle bi çizgi. Karnımda ağrımaya başladı. Hamileyim kafasından çıksam reglim gelecek gibi