Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Günaydın bugün kaset testte yaptım hala soluk çizgi bi tık koyulaşması gerekmezmiydi düne kıyaslarsak🥺
Canım benim de çok çok silik çıktı ama hemen chatgbtye sordum kaset testte böyle silik normal mi diye 😂
IMG_6757.webp

Ya canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorum🙄
Canım testi tekrarlaaaa bide awox o kadar hassas bir test değil. Bence başka bir marka ile bakabilirsin daha hassas olan

Kızlarrrrr ben hayalmi

Eklentiler

• 1000100275.webp
    1000100275.webp
    12 KB · Görüntüleme: 67
Canım testi tekrarlaaaa bide awox o kadar hassas bir test değil. Bence başka bir marka ile bakabilirsin daha hassas olan
Testlerle alakalı çok bi bilgim yok canım ya ayrıca şimdi kapağını falan açtım baktım da yok bence öyle bi çizgi. Karnımda ağrımaya başladı. Hamileyim kafasından çıksam reglim gelecek gibi

Testlerle alakalı çok bi bilgim yok canım ya ayrıca şimdi kapağını falan açtım baktım da yok bence öyle bi çizgi. Karnımda ağrımaya başladı. Hamileyim kafasından çıksam reglim gelecek gibi
Kötü düşünme canım bence emin olmak için tekrarla testi

Back
X