- 21 Ekim 2021
- 929
- 525
- 53
Sen de mi hamilesinnnnnDahada belirgin oldu bekleyince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de mi hamilesinnnnnDahada belirgin oldu bekleyince
Hadi ya alsın çatladık heralde sjshshaAy bilmiyorum ki bacım ama soracağım bugün bi arkadaşıma o alabilir benden hızlı alır
Ayy seninle aynıyııızzYaaaa ara ara takip ediyordum burayı çok sevindimmmmmm @cavresamn A adilebaytarovic aramıza hossgeldinizzzzzbizde 17 haftalık olduk güzel bir kız geliyorrrrrr
![]()
Ayy maşallah kızın mı olacak prenses geliyorAyy seninle aynıyııızz17+1 ve kıızz benimki de
![]()
Ben fazla zayıftııımm 48le öğrendim gebeliği 2 buçuk aya yakın bulantım oldum 4 buçuk aylık sayılırım 54 olmuştum en son doğuma kadar kaç olucam bilemiyorumm sjsjksİlk 4 ayda çok kilo vermiştim bulantilarimdam dolayi yiyemiyordum 6 aydan sonra aldım 9 kiloya yakın aldım
Evett canım çok teşekkür ederimm senin belli oldu muuAyy maşallah kızın mı olacak prenses geliyor
Ayy çok şüküürr valla daa gelmiş bebiişş jdkdkdDahada belirgin oldu bekleyince
Tam belli değil canım 12. haftada en son kontrole gitmiştim büyük ihtimalle erkek dedi ama 16. haftada kesin belli oluyormuşEvett canım çok teşekkür ederimm senin belli oldu muu![]()
Ayy canım geçmedi mi daha yaaAyyy kızlar hala buradasınız o kadar sevindim ki. Ben kaç haftadır hayattan kopmuş haldeydim bulantılar besinsizlik susuzluk beni mahvettiherkes iyidir inşallah
Ay hadi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziiTam belli değil canım 12. haftada en son kontrole gitmiştim büyük ihtimalle erkek dedi ama 16. haftada kesin belli oluyormuş
Son 1 haftadır daha iyiyim dayanılıyor hiç değilseAyy canım geçmedi mi daha yaa![]()
Hadi yaa benimde sadece yatak odasından midem bulanıyordu odaya girince baş dönmesi mide bulantısı tiksinme vardı bende haftalarca odama girmek istemedimSon 1 haftadır daha iyiyim dayanılıyor hiç değilseama o kadar halsiz kaldım ki vücut anca toparlıyor sanırım. Bir de evde yatak odası hariç her yerden midem bulanıyordu iki hafta odada yaşadım resmen
![]()
Hahaha tam tersini yaşamışızHadi yaa benimde sadece yatak odasından midem bulanıyordu odaya girince baş dönmesi mide bulantısı tiksinme vardı bende haftalarca odama girmek istemedimvalla eşimden bile soğumuştum geçmezse napacam diyordum ki geçti şükür hskshs
![]()
Ayyy çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahÇok şükür sanırım eveeett![]()
Aynen valla çok şükür geçiyorHahaha tam tersini yaşamışızçok şükür geçiyor ya bir şekilde
Allah razı olsun arkadaşımAyyy çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Ay harika yaaa prenses anası olacağızzAyy seninle aynıyııızz17+1 ve kıızz benimki de
![]()