• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

İlk 4 ayda çok kilo vermiştim bulantilarimdam dolayi yiyemiyordum 6 aydan sonra aldım 9 kiloya yakın aldım
Ben fazla zayıftııımm 48le öğrendim gebeliği 2 buçuk aya yakın bulantım oldum 4 buçuk aylık sayılırım 54 olmuştum en son doğuma kadar kaç olucam bilemiyorumm sjsjks 😂😂

Ayy canım geçmedi mi daha yaa 🥺
Son 1 haftadır daha iyiyim dayanılıyor hiç değilse 😂😂 ama o kadar halsiz kaldım ki vücut anca toparlıyor sanırım. Bir de evde yatak odası hariç her yerden midem bulanıyordu iki hafta odada yaşadım resmen 😂😂

Son 1 haftadır daha iyiyim dayanılıyor hiç değilse 😂😂 ama o kadar halsiz kaldım ki vücut anca toparlıyor sanırım. Bir de evde yatak odası hariç her yerden midem bulanıyordu iki hafta odada yaşadım resmen 😂😂
Hadi yaa benimde sadece yatak odasından midem bulanıyordu odaya girince baş dönmesi mide bulantısı tiksinme vardı bende haftalarca odama girmek istemedim😂 valla eşimden bile soğumuştum geçmezse napacam diyordum ki geçti şükür hskshs 😂😂

Hadi yaa benimde sadece yatak odasından midem bulanıyordu odaya girince baş dönmesi mide bulantısı tiksinme vardı bende haftalarca odama girmek istemedim😂 valla eşimden bile soğumuştum geçmezse napacam diyordum ki geçti şükür hskshs 😂😂
Hahaha tam tersini yaşamışız 😂😂 çok şükür geçiyor ya bir şekilde

Kızlar bı bakar mısınız predictor early gözümle net görüyorum

Eklentiler

• 1000020180.webp
    1000020180.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000020179.webp
    1000020179.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar doktordan çıktım şimdi letu kullanmama rağmen yumurta istediğimiz gibi büyümemiş 16 mm di ama iğne vurulucaksın dedi bide olumsuz sonuçlanırsa diye bi doktor önerdi tüp bebek üzerine çalışıyor dedi aşılama için gerekli onunla görüş dedi bende ağlaya ağlaya çıktım 😔🤦🏻‍♀️ rabbim hayırlısını nasip etsin ❤️

Back
X