- 20 Mayıs 2023
- 608
- 139
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminnn hepimiz inşallahAyy çok şüküürr valla daa gelmiş bebiişş jdkdkdsağlıklaa al kucağına canıımmm
Yarın alacağız bacım inşallahHadi ya alsın çatladık heralde sjshsha
Hadi ya canım lütfen umudunu kesme hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın allahtan umut kesilmez rabbim inşallah zorluk vermeden nasip eder sanadaKızlar doktordan çıktım şimdi letu kullanmama rağmen yumurta istediğimiz gibi büyümemiş 16 mm di ama iğne vurulucaksın dedi bide olumsuz sonuçlanırsa diye bi doktor önerdi tüp bebek üzerine çalışıyor dedi aşılama için gerekli onunla görüş dedi bende ağlaya ağlaya çıktımrabbim hayırlısını nasip etsin
![]()
Ayyy bende gördüm ikinci çizgiyi ayy hadi inşallah sende hamilesinKızlar bı bakar mısınız predictor early gözümle net görüyorum
Ayyy ne kadar zayifmissin kizzz aman aman sağlıklı olda bacım al kilo ama çok almazsın sen baksana daha 54 olmuşsunBen fazla zayıftııımm 48le öğrendim gebeliği 2 buçuk aya yakın bulantım oldum 4 buçuk aylık sayılırım 54 olmuştum en son doğuma kadar kaç olucam bilemiyorumm sjsjks![]()
İnşallah canımAyyy bende gördüm ikinci çizgiyi ayy hadi inşallah sende hamilesin![]()
Daha iyibak en soldaki iki tanesi bu sabahın testleri
![]()
Adete kaç gun varken veya gecikince mi yaptiniz ne zaman yaptiniz kizlar bu testleri acil cevppp lütfennnnDahada belirgin oldu bekleyince
Gölge gibi bacım bi bakıyosun var bi bakıyosun yok. Kapağını aç bi de öyle at bakalım
ŞakaaaaYarın alacağız bacım inşallah![]()
benimde böyleydi ilk yaptığım testlerden bir tanesi sjsjsjsh sağlıkla gelsinKızlar bı bakar mısınız predictor early gözümle net görüyorum
Gölge gibi bacım bi bakıyosun var bi bakıyosun yok. Kapağını aç bi de öyle at bakalım
Aşkım ben hobi olarak yapıyorum bu sporu shshshsh pazar yada çarşamba günü regl günümdü. Pazar akşam kan verdim 141 çıktı rabbime şükürler olsun.Adete kaç gun varken veya gecikince mi yaptiniz ne zaman yaptiniz kizlar bu testleri acil cevppp lütfennnn
Çok bişey diyip ümitlendirmek istemem ama sanki var bi çizgi yaa sen daha net görürsün sen ne görüyosun? Markası ne ? Kaç dakikada çıktı?Eki Görüntüle 3675223
Kizlar bide bunlar sabah testi degil aksamustu dayanamayip yaptigim test bugun adet günüm
Artimed bide aksam yaptigim icin mi boyle cikti acaba diye düşünüyorum. Flo uygulmaaina iliski gununu adet tarihini falan girdim 2 gun sonra test yaparsan cikar diyo bana ama adet gunu olsa cikmaz mi sizceÇok bişey diyip ümitlendirmek istemem ama sanki var bi çizgi yaa sen daha net görürsün sen ne görüyosun? Markası ne ? Kaç dakikada çıktı?
Aşkım artımed çok sağlıklı bi test değil maalesef çoğu kişiye yalancı pozitif verdi. Umarım seninki gerçek bi pozitiftir. Yedek test var mı elinde?Artimed bide aksam yaptigim icin mi boyle cikti acaba diye düşünüyorum. Flo uygulmaaina iliski gununu adet tarihini falan girdim 2 gun sonra test yaparsan cikar diyo bana ama adet gunu olsa cikmaz mi sizce
Erken gebelik yok normal test var. Yarin da olmazsam obur sabah yapicam onu da bosuna umutlanıyorum. Kana giderim olmazsa test yaptigim günde boyle tereddutte kalmayimAşkım artımed çok sağlıklı bi test değil maalesef çoğu kişiye yalancı pozitif verdi. Umarım seninki gerçek bi pozitiftir. Yedek test var mı elinde?
Yarın sabah yap istersen çiçeğim bi bak bakalım ne var ne yok.Erken gebelik yok normal test var. Yarin da olmazsam obur sabah yapicam onu da bosuna umutlanıyorum. Kana giderim olmazsa test yaptigim günde boyle tereddutte kalmayim