• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar doktordan çıktım şimdi letu kullanmama rağmen yumurta istediğimiz gibi büyümemiş 16 mm di ama iğne vurulucaksın dedi bide olumsuz sonuçlanırsa diye bi doktor önerdi tüp bebek üzerine çalışıyor dedi aşılama için gerekli onunla görüş dedi bende ağlaya ağlaya çıktım 😔🤦🏻‍♀️ rabbim hayırlısını nasip etsin ❤️
Hadi ya canım lütfen umudunu kesme hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın allahtan umut kesilmez rabbim inşallah zorluk vermeden nasip eder sanada🤲🤲

Ben fazla zayıftııımm 48le öğrendim gebeliği 2 buçuk aya yakın bulantım oldum 4 buçuk aylık sayılırım 54 olmuştum en son doğuma kadar kaç olucam bilemiyorumm sjsjks 😂😂
Ayyy ne kadar zayifmissin kizzz aman aman sağlıklı olda bacım al kilo ama çok almazsın sen baksana daha 54 olmuşsun 🤣🤣🤣

18821.webp

Eklentiler

• 18820.webp
    18820.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 18819.webp
    18819.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 21
Gölge gibi bacım bi bakıyosun var bi bakıyosun yok. Kapağını aç bi de öyle at bakalım
18826.webp

Kizlar bide bunlar sabah testi degil aksamustu dayanamayip yaptigim test bugun adet günüm

Eklentiler

• 18822.webp
    18822.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 18823.webp
    18823.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 6
  • 18825.webp
    18825.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 7
Adete kaç gun varken veya gecikince mi yaptiniz ne zaman yaptiniz kizlar bu testleri acil cevppp lütfennnn
Aşkım ben hobi olarak yapıyorum bu sporu shshshsh pazar yada çarşamba günü regl günümdü. Pazar akşam kan verdim 141 çıktı rabbime şükürler olsun.

Çok bişey diyip ümitlendirmek istemem ama sanki var bi çizgi yaa sen daha net görürsün sen ne görüyosun? Markası ne ? Kaç dakikada çıktı?
Artimed bide aksam yaptigim icin mi boyle cikti acaba diye düşünüyorum. Flo uygulmaaina iliski gununu adet tarihini falan girdim 2 gun sonra test yaparsan cikar diyo bana ama adet gunu olsa cikmaz mi sizce

Bide boyle icimden bisey kayip gidiyomus gibi akintim oluyo seffaf 10 gündür adet yaklasinca adet oluyorum sanıyorum her akinti yasadigimda ahhshshs

Artimed bide aksam yaptigim icin mi boyle cikti acaba diye düşünüyorum. Flo uygulmaaina iliski gununu adet tarihini falan girdim 2 gun sonra test yaparsan cikar diyo bana ama adet gunu olsa cikmaz mi sizce
Aşkım artımed çok sağlıklı bi test değil maalesef çoğu kişiye yalancı pozitif verdi. Umarım seninki gerçek bi pozitiftir. Yedek test var mı elinde?

Aşkım artımed çok sağlıklı bi test değil maalesef çoğu kişiye yalancı pozitif verdi. Umarım seninki gerçek bi pozitiftir. Yedek test var mı elinde?
Erken gebelik yok normal test var. Yarin da olmazsam obur sabah yapicam onu da bosuna umutlanıyorum. Kana giderim olmazsa test yaptigim günde boyle tereddutte kalmayim

Back
X