- 1 Ocak 2025
- 1.340
- 375
- 38
- 27
Hayatımın öyle bir dönemi vardı kii 68den 48 e düştüm bir daha da toparlayamadım bu kiloda yada 52de falan gidip geliyordumAyyy ne kadar zayifmissin kizzz aman aman sağlıklı olda bacım al kilo ama çok almazsın sen baksana daha 54 olmuşsun
Ayy keşke bende dusseydim o kilolaraHayatımın öyle bir dönemi vardı kii 68den 48 e düştüm bir daha da toparlayamadım bu kiloda yada 52de falan gidip geliyordumay kaç kilo olurum acaba ya
Kuzu kan verdim bugün akşam 4 5 arası çıkacakYaa olsun test yap bakalım koyulaşma var mı en azından
Senin sonucunu bende heyecanla bekliyorum canım Allah gönlüne göre versin inşallahKuzu kan verdim bugün akşam 4 5 arası çıkacak
Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallahSenin sonucunu bende heyecanla bekliyorum canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Kız 2 ayda 6 kilo almışım ilk iki buçuk ay mide bulatıları falan almadım geri kalan 5 ayda 3/4 mü alırım biraz daha fazla alaydım iyiydi yaaAyy keşke bende dusseydim o kilolaramaksimum 8 9 alırsın canım sen toplam
Aşkım önemli olan kilo değil senin ve bebisin sağlığı öyle hamileler gördüm ki çevrem de hamile oldugunu anlamak zordu o derece kilo almamışlardı yani sen yine iyisin maasallah zaten en çok kilo son aylarda alınıyorKız 2 ayda 6 kilo almışım ilk iki buçuk ay mide bulatıları falan almadım geri kalan 5 ayda 3/4 mü alırım biraz daha fazla alaydım iyiydi yaa
Amin çiçeğim aynen öyle bakma kilo almış halimi özlediğim için heveslendim de. Pazartesi detaylı ultrasyona gircem ikili üçlü testi istemedim yaptırmadım bunu yaptırıcam biraz stresliyim İnşallah sağlık sorunu yoktur sigara zıkkımını da içiyorum inanılmaz vicdan azabı çekerim. Ama gerçekten yaşanılanlar burda ki stresim falan bırakmıyorum ya kaç kez denedim en ufak bi üzüntümde sıkıntı problemde elim sigara gidiyorAşkım önemli olan kilo değil senin ve bebisin sağlığı öyle hamileler gördüm ki çevrem de hamile oldugunu anlamak zordu o derece kilo almamışlardı yani sen yine iyisin maasallah zaten en çok kilo son aylarda alınıyor
Yaşasın hayırla öğrenelim artık bebişiiiiKuzu kan verdim bugün akşam 4 5 arası çıkacak
Aldik aldık hayırlı haberi askimm hamileyim 209 çıktıYaşasın hayırla öğrenelim artık bebişiiii
Üzülme.kuzum tek hamile sigara içen sen değilsin ama tabi elinden geldiğince bırakmaya çalış az içmeye çalış inşallah testlerinde güzel sonuç alırsın stres yapma.kendine lütfenAmin çiçeğim aynen öyle bakma kilo almış halimi özlediğim için heveslendim de. Pazartesi detaylı ultrasyona gircem ikili üçlü testi istemedim yaptırmadım bunu yaptırıcam biraz stresliyim İnşallah sağlık sorunu yoktur sigara zıkkımını da içiyorum inanılmaz vicdan azabı çekerim. Ama gerçekten yaşanılanlar burda ki stresim falan bırakmıyorum ya kaç kez denedim en ufak bi üzüntümde sıkıntı problemde elim sigara gidiyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim senin adına gerçektenAldik aldık hayırlı haberi askimm hamileyim 209 çıktı
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim sen naptin yaptın mı birdaha testHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim senin adına gerçekten
Bende yeni kan verdim bir saate çıkacak canımAmin canım inşallah çok teşekkür ederim sen naptin yaptın mı birdaha test
Ohhhhh şükürler olsun rabbime gözün aydın arkadaşım çok sevindimAldik aldık hayırlı haberi askimm hamileyim 209 çıktı
Seni çok seviyorum yaa nolur üzülmeeAmin çiçeğim aynen öyle bakma kilo almış halimi özlediğim için heveslendim de. Pazartesi detaylı ultrasyona gircem ikili üçlü testi istemedim yaptırmadım bunu yaptırıcam biraz stresliyim İnşallah sağlık sorunu yoktur sigara zıkkımını da içiyorum inanılmaz vicdan azabı çekerim. Ama gerçekten yaşanılanlar burda ki stresim falan bırakmıyorum ya kaç kez denedim en ufak bi üzüntümde sıkıntı problemde elim sigara gidiyor
İnşallah güzelim yaa elimden geleni yapıyorumÜzülme.kuzum tek hamile sigara içen sen değilsin ama tabi elinden geldiğince bırakmaya çalış az içmeye çalış inşallah testlerinde güzel sonuç alırsın stres yapma.kendine lütfen
Oyy bende seni çok seviyorum meleğimm çok teşekkür ederim İnşallah yolundadır herşey. İnşallah dediğin gibi sıkıntısız bi şekilde kızımı görür gelirimSeni çok seviyorum yaa nolur üzülmeeelimizden geldiğince uzak duracağız ne yapalım. mis gibi bi kız göreceksin detaylıda onu düşün
Ayyy ciddi mi inşallah güzel haberlerle gellll insallahhhhBende yeni kan verdim bir saate çıkacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?