Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayyy ne kadar zayifmissin kizzz aman aman sağlıklı olda bacım al kilo ama çok almazsın sen baksana daha 54 olmuşsun
Hayatımın öyle bir dönemi vardı kii 68den 48 e düştüm bir daha da toparlayamadım bu kiloda yada 52de falan gidip geliyordum ay kaç kilo olurum acaba ya

Hayatımın öyle bir dönemi vardı kii 68den 48 e düştüm bir daha da toparlayamadım bu kiloda yada 52de falan gidip geliyordum ay kaç kilo olurum acaba ya
Ayy keşke bende dusseydim o kilolara maksimum 8 9 alırsın canım sen toplam

Kız 2 ayda 6 kilo almışım ilk iki buçuk ay mide bulatıları falan almadım geri kalan 5 ayda 3/4 mü alırım biraz daha fazla alaydım iyiydi yaa
Aşkım önemli olan kilo değil senin ve bebisin sağlığı öyle hamileler gördüm ki çevrem de hamile oldugunu anlamak zordu o derece kilo almamışlardı yani sen yine iyisin maasallah zaten en çok kilo son aylarda alınıyor

Amin çiçeğim aynen öyle bakma kilo almış halimi özlediğim için heveslendim de. Pazartesi detaylı ultrasyona gircem ikili üçlü testi istemedim yaptırmadım bunu yaptırıcam biraz stresliyim İnşallah sağlık sorunu yoktur sigara zıkkımını da içiyorum inanılmaz vicdan azabı çekerim. Ama gerçekten yaşanılanlar burda ki stresim falan bırakmıyorum ya kaç kez denedim en ufak bi üzüntümde sıkıntı problemde elim sigara gidiyor

Üzülme.kuzum tek hamile sigara içen sen değilsin ama tabi elinden geldiğince bırakmaya çalış az içmeye çalış inşallah testlerinde güzel sonuç alırsın stres yapma.kendine lütfen

Merhaba arkadaşlar, yumurtlama tarihim sanırım 14kasım, aynı zamanda hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum çizgiler hep silik. 7-9-11-13-14-16 kasım dahil hep değerlendirdim. Adetime yaklaşık 8 gün var.
Dünden beri kasıklarımda hafif batma hissiyatı var, hafif belimdede aynı şekilde. Onun dışında başka bir durumum yok. Yorumunuz nedir öğrenebilirmiyim ??

Seni çok seviyorum yaa nolur üzülmee elimizden geldiğince uzak duracağız ne yapalım. mis gibi bi kız göreceksin detaylıda onu düşün

Üzülme.kuzum tek hamile sigara içen sen değilsin ama tabi elinden geldiğince bırakmaya çalış az içmeye çalış inşallah testlerinde güzel sonuç alırsın stres yapma.kendine lütfen
İnşallah güzelim yaa elimden geleni yapıyorum senin de sonucunu gördüm çok sevindimm Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah

O
Seni çok seviyorum yaa nolur üzülmee elimizden geldiğince uzak duracağız ne yapalım. mis gibi bi kız göreceksin detaylıda onu düşün
Oyy bende seni çok seviyorum meleğimm çok teşekkür ederim İnşallah yolundadır herşey. İnşallah dediğin gibi sıkıntısız bi şekilde kızımı görür gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…