Sagol balım sağol inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza bebeklerimiziOhhhhh şükürler olsun rabbime gözün aydın arkadaşım çok sevindim
İnşallah canım 1 saat dediler çıkmadı hâlâ. Aslında bekleyecektin ama testler strese soktu beni bende kesinlessin dedim varsaAyyy ciddi mi inşallah güzel haberlerle gellll insallahhhh
Amin kuzum vala bende bugün bırakmak için deniyorum bakalım içmedim inşallah dayanabilirimİnşallah güzelim yaa elimden geleni yapıyorumsenin de sonucunu gördüm çok sevindimm Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah
İyi yapmışsın canım bazen olur akşama çıkar bekle bakalım biraz daha kuzum ama haberet çıkar çıkmaz e nabizdan bakamıyor musunİnşallah canım 1 saat dediler çıkmadı hâlâ. Aslında bekleyecektin ama testler strese soktu beni bende kesinlessin dedim varsa
E nabizdan bakiyorum canım sayfayı yeniliyorum sürekliİyi yapmışsın canım bazen olur akşama çıkar bekle bakalım biraz daha kuzum ama haberet çıkar çıkmaz e nabizdan bakamıyor musun
Tamam tatlımE nabizdan bakiyorum canım sayfayı yeniliyorum sürekliçıksın yazcam hemen
Çok net çıkmış resmen hadi hayırlısı olsunKızlar yardımcı olur musunuz bu testi deneyen var mı daha önce? İlk fotoğraf ilk bir dakika ikinci ise 5 dakika sonra çekildi. Dün ve bugün ovülasyon testinde yumurtlama varmış gibi pik gördüm üstelik sıvı alımına dikkat etmeden yaptığım halde dayanamadım elimde bulunan gebelik testini yaptım bu akşam sonuç bu test güvenilir mi bat 3 gün sonra
Sende koş kan testineÇok net çıkmış resmen hadi hayırlısı olsun
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah yanılma yoktur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sonucum 13 çıkmış yumurtlama sonrası 10. Gün regle 4 gün var insallah sağlıklı artar geçen sene kimyasal da da 19 du bir gün sonra düşmüştü değerim sevinemedim bile ya dua edin nolurE nabizdan bakiyorum canım sayfayı yeniliyorum sürekliçıksın yazcam hemen
Benim sonucum 10 dpoda 6 cikmistiSonucum 13 çıkmış yumurtlama sonrası 10. Gün regle 4 gün var insallah sağlıklı artar geçen sene kimyasal da da 19 du bir gün sonra düşmüştü değerim sevinemedim bile ya dua edin nolur
Yaa gerçekten mi şuan duymaya en çok ihtiyacım olan şeydiBenim sonucum 10 dpoda 6 cikmistisağlıklı da ilerledi çok şükür güzel şeyler düşün canım hayırlı olsun
İnşallah teşekkür ederimÜzme kendini Allah’ın izniyle sağlıklı ilerler ve kucağına alırsın bebeğini
Korkmaaa çok güzel geçecekO
Oyy bende seni çok seviyorum meleğimm çok teşekkür ederim İnşallah yolundadır herşey. İnşallah dediğin gibi sıkıntısız bi şekilde kızımı görür gelirim
İnşallah bırakırsın güzelim yaAmin kuzum vala bende bugün bırakmak için deniyorum bakalım içmedim inşallah dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?