• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canım normalde özelden mesajlar geliyor bana ama seninkiler gelmemiş ya. Maşallah az kaldı bebişlerimize kavuşmaya iyi olmanıza çok sevindim canım. Bu gruba girmem için numaram gerekli mi nasıl katılıyoruz
Kız aslında tamam katılayım yazmışsınnn da o aralar mide bulantısı falan unuttun heralde mesajlara gir bak sana link yollamıştım ben🥰

Aynen öyle vallahi canım sürekli farklı bir yer ağrıyor😃 Amin İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla vaktinde alalım kucağımıza😍 canım ben daha cinsiyetini öğrenmeye gitmeden rüyamda gördüm doktor kız diyordu bende Meryem Aden geliyor diyordum. Sonra kız olduğunu öğrenince Meryem Aden olsun dedik. Aden vardı aklımızda aslında Meryem i de rüyamda görünce o şekilde karar verdik🥰 sen naptın cinsiyeti belli mi😎🤗
Maasallah adıyla sağlıklı huzurlu yaşasın prenses inşallah kuzum benim daha cinsiyeti söylemediler burada bu bile erkenden söylenmiyor maalesef 5 aylık olunca söyleyeceğiz dediler 30 Aralık da randevum var o zaman belli olacak ama ben nedense hep kız hissediyorum bakalım 🤣🤣

Maasallah adıyla sağlıklı huzurlu yaşasın prenses inşallah kuzum benim daha cinsiyeti söylemediler burada bu bile erkenden söylenmiyor maalesef 5 aylık olunca söyleyeceğiz dediler 30 Aralık da randevum var o zaman belli olacak ama ben nedense hep kız hissediyorum bakalım 🤣🤣
Amin canım benim çok teşekkür ederim❤ ne kadar değişikmiş oralar yaa😄 valla bende rüyayı görene kadar hep erkek hissediyordum rüyadan sonra öğrenmeye gidene kadar kız olacak dedim hislerim doğru çıkmadı bakalım seninski doğru mu😄 sağlıkla gelsinler İnşallah yaa🥰

Amin canım benim çok teşekkür ederim❤ ne kadar değişikmiş oralar yaa😄 valla bende rüyayı görene kadar hep erkek hissediyordum rüyadan sonra öğrenmeye gidene kadar kız olacak dedim hislerim doğru çıkmadı bakalım seninski doğru mu😄 sağlıkla gelsinler İnşallah yaa🥰
Amin kuzum amin sağlıklı olsunlar da kızmış erkekmiş hiç farketmez önemli olan sağlıklı kucağımıza alalım 🤲🤲

IMG_3018.webp
IMG_3017.webp
sizce kuruma çizgisi mi

Kızlar napiyorsunuz nasılsınızz @adenim0011 @dlnn44 @adilebaytarovic @Yorgunruhum

Kızlarrrrr selammmm mesajların hepsini hemen hemen okumaya çalıştımmm. Ayyyy ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. Şimdi çoğunuz bebişleriniizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inşallah 🥰🥰🥰🥰

Bebisle hayatta kalmaya calisiyorumm😁😁 ne yorucuymus ya hamileligi zor sanıyordum sen napiyosunn🥰
Bacım ne ara doğurdun🤣 hayırlı olsun Rabbım sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin insallah🤲 tabi zor bebek bakmak ama bir o kadar da güzel demi kız onun o mis kokusu yeter tüm zorlukları unutturur bende ağrı sızı içinde kıvranan kıvrana geçiriyorum günlerimi sıcaklara da denk geldim perişanım vala günler bitmiyor 🤣🤣🤣

ayy eski günlerden bir hatıra :D eski mesajları okudum da

Olumlama yapıyorum bu ay olmasa önümüzdki ay kesinlikle gebe kalacaksın 6. Hissim kuvvetlidir arkadasımın bebeğinin cinsiyetini de tutturdum hamişliğini de herkes kız derken ben erkek dedim 😂

bu arkadaşta bir keramet var cidden sonraki ay hamile kaldım ahabhs

Bebeğim son 3-5 hafta allahın izniyle kucağımıza alacağız çok şükür rabbüme her şey yolundaaa 🥰🥰 sen napıyosın nasılsın 🥰
Şükür canım iyi ol sagsalim kavuşalım inşallah 🥰 bende iyim biraz zorlu geçiyor son haftalar sıcaktan ve sancilarimdan dolayı ama olsun yinede şükür halime diyorum 🤣🤣🤣

Kızlar napiyorsunuz nasılsınızz @adenim0011 @dlnn44 @adilebaytarovic @Yorgunruhum
Yeniden buraya dönmek ne güzell🥲 65 günlük oldu teyzeler prensesim🤗 çookk zorr ama çookk güzell çok tarifsiz bir duygu anne olmak. Gaz sancıları uykusuzluk ağlama krizleri falan yorgunluk hissetmiyorsunuz da birşey yapamıyorsunuz diye ağlıyorsunuz. Cigeriniz sızlıyor ona bakınca Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamiş arkadaşlarım da kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın İnşallah yavrularınızı🥰🤲

Yeniden buraya dönmek ne güzell🥲 65 günlük oldu teyzeler prensesim🤗 çookk zorr ama çookk güzell çok tarifsiz bir duygu anne olmak. Gaz sancıları uykusuzluk ağlama krizleri falan yorgunluk hissetmiyorsunuz da birşey yapamıyorsunuz diye ağlıyorsunuz. Cigeriniz sızlıyor ona bakınca Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamiş arkadaşlarım da kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın İnşallah yavrularınızı🥰🤲

Ayy maasallah size kuzum rabbim sanada kolaylık versin bugünlerin tadını çıkar vala öyle çabuk büyüyorlar ki insan çok özlüyor küçük hallerini bebekliklerini 🥰🥰🥰

Çok sevindim. Banada dua edermisin? Rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin

Back
X