• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Birde bazen geç dollenme olabildiği için bazen adet gecikmesine kadar goremeyebiliyormus testler onu da baz almak lazım ☺️
İnşallah öyledir eşimle şuan biraz limoniyiz o spermde şekil bozukluğu olduğunu kabul etmiyor ve bana akşam bayağı bir kızdı bu yüzden ben dedim çünkü ürolojiden randevu alalım bir daha baktıralım dediğim için

İnşallah öyledir eşimle şuan biraz limoniyiz o spermde şekil bozukluğu olduğunu kabul etmiyor ve bana akşam bayağı bir kızdı bu yüzden ben dedim çünkü ürolojiden randevu alalım bir daha baktıralım dediğim için
Sperm testinde mi çıktı bu

Sperm testinde mi

Evet şekil bozukluğu çıktı eşimde bende herşey normal ve bilirsinizki erkekler pek bu durumları normalleştiremiyor guru meselesi gibi bişey oluyor onlar için
Ben de eşimi sperm testine götürmeye zor zar ikna etmiştim zaten. O bir sene deneyelim ondan sonra gideyim sperm testi ne demişti. Morfoloji yazan kısımda sorun mu çıktı ? Kaç yazıyordu sizinkinde?

Ben de eşimi sperm testine götürmeye zor zar ikna etmiştim zaten. O bir sene deneyelim ondan sonra gideyim sperm testi ne demişti. Morfoloji yazan kısımda sorun mu çıktı ? Kaç yazıyordu sizinkinde?
Böyle eşimin sonuçları anlar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20260201-204031_1.webp
    Screenshot_20260201-204031_1.webp
    27 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20260201-204036.webp
    Screenshot_20260201-204036.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 51
Benim eşim de bir ay önce sperm testi yaptırdı ama sonuçlar bu şekilde gösterilmedi.
Bizim sonucumuzda sadece
Sperm sayısı
Hareketlilik
Sperm hacmi
Morfoloji(şekli)
Sadece bu dördü vardı yanlarında da sayılar yazıyordu yani açık bir şekilde o yüzden çok net anlamıştım ama senin attığın fotoğraftan bir şey anlayamadım canım

Benim eşim de bir ay önce sperm testi yaptırdı ama sonuçlar bu şekilde gösterilmedi.
Bizim sonucumuzda sadece
Sperm sayısı
Hareketlilik
Sperm hacmi
Morfoloji(şekli)
Sadece bu dördü vardı yanlarında da sayılar yazıyordu yani açık bir şekilde o yüzden çok net anlamıştım ama senin attığın fotoğraftan bir şey anlayamadım canım
Tamam canım sağol çok 💗

Canımmm nasılsınn nasıl gidiyor gebeşliikkk🥰🥰🌸🌸
Yeni gördüm canım mesajını vala çok kötüydüm mide bulantısı kusma aylardır iflağım çürüdü 4.aya girmemle rahatladım şükür daha iyim ama yinede kusmalarim oluyor arada sen nasılsın nasıl durumun 🥰🥰

Dondurduktan sonra mı gebe kaldınız
Yok o işlemden önce gebe kalmışım ama bilmiyorduk dondurma işlemini yapıldı sonradan öğrendik gebeligimi tedavinin devamı yapılamadı

Kızlar güncelleme yapayım eşimin spermiyogram testini Chat CPT ye sordum ekran görüntüleri paylaşayım istedim

Eklentiler

• Screenshot_20260209-144259.webp
    Screenshot_20260209-144259.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20260209-144252.webp
    Screenshot_20260209-144252.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20260209-144245.webp
    Screenshot_20260209-144245.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 45
Yeni gördüm canım mesajını vala çok kötüydüm mide bulantısı kusma aylardır iflağım çürüdü 4.aya girmemle rahatladım şükür daha iyim ama yinede kusmalarim oluyor arada sen nasılsın nasıl durumun 🥰🥰
Oy Maşallah 4 aylık oldun mu sen yaa🙂 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etain canım. Bende cuma günü 29 haftalık oluyorum ama benim sancılar erken başladı sancım oluyor erken doğum riskim var dikkat etmeye çalışıyorum canım onun dışında bende de mide yanması mide bulantısı sürekli olarak halsizlik uyku hali çok çabuk yorulma bunlar mevcut. Korku var var da var anlayacağın geçip gidiyor böyle🥰

Oy Maşallah 4 aylık oldun mu sen yaa🙂 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etain canım. Bende cuma günü 29 haftalık oluyorum ama benim sancılar erken başladı sancım oluyor erken doğum riskim var dikkat etmeye çalışıyorum canım onun dışında bende de mide yanması mide bulantısı sürekli olarak halsizlik uyku hali çok çabuk yorulma bunlar mevcut. Korku var var da var anlayacağın geçip gidiyor böyle🥰
He kuzum olduk vala 16 haftalık bitmiyor hamilelikte maalesef sorunlar hayırlısıyla inşallah alırsın kucağına balım geçici bu günler hele.bu sağ salim doğsun bebişin bak nasıl unutuyorsun çektiklerini 🥰🥰 bu arada adı bellimi bebişin🥰🥰

Canım sana özelden de çok yazdım ama görmedim sanırım ben artık buralarda pek aktif değilim hatta burada konuştuğumuz bir çok kişiye de yazmıştım wb de grp açmıştık orda aktifiz her gün genelde nisan mayısta doğuracak olanlar olarak 💖 bende 30 haftalık olacağım yakında çok şükür her şey yolunda buradaki kızların da her şey yolunda şükür 🤲🏻

Canım sana özelden de çok yazdım ama görmedim sanırım ben artık buralarda pek aktif değilim hatta burada konuştuğumuz bir çok kişiye de yazmıştım wb de grp açmıştık orda aktifiz her gün genelde nisan mayısta doğuracak olanlar olarak 💖 bende 30 haftalık olacağım yakında çok şükür her şey yolunda buradaki kızların da her şey yolunda şükür 🤲🏻
Aaa canım mesaj hic gelmedi bana ama sistemseldir belki çok şükür sen de az kalmış maasallaj şimdi alsana grp a 🥰🥰 Ben yanlış görmüşüm mesji galiba bana yazdın sandım pardon 🤣🤣🤣

He kuzum olduk vala 16 haftalık bitmiyor hamilelikte maalesef sorunlar hayırlısıyla inşallah alırsın kucağına balım geçici bu günler hele.bu sağ salim doğsun bebişin bak nasıl unutuyorsun çektiklerini 🥰🥰 bu arada adı bellimi bebişin🥰🥰
Aynen öyle vallahi canım sürekli farklı bir yer ağrıyor😃 Amin İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla vaktinde alalım kucağımıza😍 canım ben daha cinsiyetini öğrenmeye gitmeden rüyamda gördüm doktor kız diyordu bende Meryem Aden geliyor diyordum. Sonra kız olduğunu öğrenince Meryem Aden olsun dedik. Aden vardı aklımızda aslında Meryem i de rüyamda görünce o şekilde karar verdik🥰 sen naptın cinsiyeti belli mi😎🤗

Canım normalde özelden mesajlar geliyor bana ama seninkiler gelmemiş ya. Maşallah az kaldı bebişlerimize kavuşmaya iyi olmanıza çok sevindim canım. Bu gruba girmem için numaram gerekli mi nasıl katılıyoruz

Back
X