Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

İnşallah hayatım yaa Allah razı olsun gerçekten artık cesaret edip bir dahaki testimde çift çizgi göreyim kanda da netleşsin istiyorum 19u ilk evlilik yıldönümümüz eşime hediye olarak bebiş sürprizi yapayım istiyorum🥺
Aa benimde 20 evlilik tarihlerimiz aynıymış hemen hemen🤣🤣

Kızlar bu sabah yaptığım test şimdi kan verdim ama hiç umudum yok test awox

Eklentiler

• E0B868B4-5F59-454F-A0A0-3051F6C4EC8D.webp
    E0B868B4-5F59-454F-A0A0-3051F6C4EC8D.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 48
Ayy aynıymış gerçekten ne güzeell😂 siz yıldönümü hediyenizi aldınız canım bebişinizle. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İnşallah🥰💖🐥 darısı bizeeee🥲🤗🫂
Amin kuzum teşekkür ederim insallahhhh darisi başınıza çok içten istiyorum bunu inşallah nasip.olur🤲🤲🤲

Ayy aynıymış gerçekten ne güzeell😂 siz yıldönümü hediyenizi aldınız canım bebişinizle. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İnşallah🥰💖🐥 darısı bizeeee🥲🤗🫂
Kocama dün dedim bana diyorki ben anlamıştım zaten hamile olduğunu nereden anladın diyorum sinirinden anladım kaç gündür sinir küpü olmuştun 🤣🤣🤣🤣
Adam elimden kaçacak yer arıyordu 🤣🤣🤣

Kocama dün dedim bana diyorki ben anlamıştım zaten hamile olduğunu nereden anladın diyorum sinirinden anladım kaç gündür sinir küpü olmuştun 🤣🤣🤣🤣
Adam elimden kaçacak yer arıyordu 🤣🤣🤣
Ahahaha yazık ya sinirinden demişş 😂😂 yani bende ekstra bi sinir yok şuan gel gitli genelde😂 ama herşeye ağlayasım geliyor pek modum yok gibiyim bu günlerde artık bilemiyorun😂😂

Back
X