- 30 Ocak 2016
- 517
- 108
- 103
- 30
Böyle olup hamile olan var mı ?Yaa o
Yaa onu yazacaktım biliyo musun yüz üstü uyumaya o kadar alışkınım ki diğer türlü uykum gelmiyor. Yüz üstüde uzanınca sol kasığımda baskı ağırlık oluyor rahat edemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle olup hamile olan var mı ?Yaa o
Yaa onu yazacaktım biliyo musun yüz üstü uyumaya o kadar alışkınım ki diğer türlü uykum gelmiyor. Yüz üstüde uzanınca sol kasığımda baskı ağırlık oluyor rahat edemiyorum
Canım duratest yalancı pozitif veriyorDilan ilk duratestle öğrenmiş bizim diğer posta görseli atmıştı gidip bizdeki o testi alsak o daha hassas demekki![]()
Bilmiyorum kiiBöyle olup hamile olan var mı ?
Doğru canım varmış ya öyle insanlar. O yüzden hamile olduğunu bilmeyen anlamayan belirtilerle hastaneye gidip aylar sonra öğrenenKayınvalideme adet oluyorum dedim, benim arkadaşım altı ay adet gördü hamileymiş diyor![]()
Napim şimdi 5li awox mu sipariş etsem![]()
Aa benimde 20 evlilik tarihlerimiz aynıymış hemen hemenİnşallah hayatım yaa Allah razı olsun gerçekten artık cesaret edip bir dahaki testimde çift çizgi göreyim kanda da netleşsin istiyorum 19u ilk evlilik yıldönümümüz eşime hediye olarak bebiş sürprizi yapayım istiyorum![]()
Bende öyleydim canım ve halada öyleyimKuzu ya kasıklarımda sanki bişey var eğilip doğruldukça oturup kalktıkça sanki patlayacak sende de var mı yada böyle hissedip hamile olan D dlnn44 @maliaknots
BennnnBöyle olup hamile olan var mı ?
İkinci çizgi var gibi hayırlısı olsun inşallah çıkar umutsuzluğa kapılma canımKızlar bu sabah yaptığım test şimdi kan verdim ama hiç umudum yok test awox
Ayy aynıymış gerçekten ne güzeellAa benimde 20 evlilik tarihlerimiz aynıymış hemen hemen![]()
Sonucunu bize de yaz canım İnşallah gönlünce olur vardır bebişinKızlar bu sabah yaptığım test şimdi kan verdim ama hiç umudum yok test awox
Amin kuzum teşekkür ederim insallahhhh darisi başınıza çok içten istiyorum bunu inşallah nasip.olurAyy aynıymış gerçekten ne güzeellsiz yıldönümü hediyenizi aldınız canım bebişinizle. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İnşallah
darısı bizeeee
![]()
Kocama dün dedim bana diyorki ben anlamıştım zaten hamile olduğunu nereden anladın diyorum sinirinden anladım kaç gündür sinir küpü olmuştunAyy aynıymış gerçekten ne güzeellsiz yıldönümü hediyenizi aldınız canım bebişinizle. Sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin İnşallah
darısı bizeeee
![]()
Aminn çiçeğim Allah razı olsun çok teşekkür ederimAmin kuzum teşekkür ederim insallahhhh darisi başınıza çok içten istiyorum bunu inşallah nasip.olur![]()
Henüz çok uzaktır oyuzden ve geç dollenmedjrKızlar sizce var mı 7 gündür adetim gecikti hafif miğdem bulanıyor gibi 7 gün geçmesine rağmen neden çizgi belirgin değil bunu yapalı 15 dk oldu resmi 8. Dk da çektim
Ahahaha yazık ya sinirinden demişşKocama dün dedim bana diyorki ben anlamıştım zaten hamile olduğunu nereden anladın diyorum sinirinden anladım kaç gündür sinir küpü olmuştun
Adam elimden kaçacak yer arıyordu![]()