• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ahahaha yazık ya sinirinden demişş 😂😂 yani bende ekstra bi sinir yok şuan gel gitli genelde😂 ama herşeye ağlayasım geliyor pek modum yok gibiyim bu günlerde artık bilemiyorun😂😂
Vala ben hayla öyleyim git geldi herseye sinir oluyorum gözüme batıyor 🤣🤣🤣

Sanırım sen hamile olduğun için oldu bacım. Bende bişey yokk. Regl olacağım ondan zaaar sjsjsjs
Belli olmaz kuzum bende regl olacağımı düşünüyordum goguslerim kasıklarım aynı anda ağrıyordu 1 haftadır çünkü normalde adet belirtim bunlar benim ama olmadım inşallah sende olmazsın kuzum inşallahhhhh

Belli olmaz kuzum bende regl olacağımı düşünüyordum goguslerim kasıklarım aynı anda ağrıyordu 1 haftadır çünkü normalde adet belirtim bunlar benim ama olmadım inşallah sende olmazsın kuzum inşallahhhhh
Hiç umudum yok benim yavruşum ya 🤦🏼‍♀️ hiç hemde. Neyse hayırlısı inşallah vardır ağızın dualı olsun♥️

Ya bu arada kızlar ben kan veremiyorum ya bugün yine test yapsammi koyulasma olmuşmu diye yoksa yarınımı beklesim

Back
X