Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım burdayım shshshsh korkma sinsi sinsi yazılanları okuyorum akajajaj ya midem bulanıyo sabahtan beri benim kasıklarımda ağrıyo shshsh ama sabah test yaptım yine negatifKız özledimm nerelerdesinnn hdksjsj
Ahahahah yine mi negatif ya ben senden umitliyim bnce var ama bekliyoAşkım burdayım shshshsh korkma sinsi sinsi yazılanları okuyorum akajajaj ya midem bulanıyo sabahtan beri benim kasıklarımda ağrıyo shshsh ama sabah test yaptım yine negatif![]()
Yaa sen var yaaa seennnnAşkım burdayım shshshsh korkma sinsi sinsi yazılanları okuyorum akajajaj ya midem bulanıyo sabahtan beri benim kasıklarımda ağrıyo shshsh ama sabah test yaptım yine negatif![]()
Ya benim midem niye bulaniiiii bi deyin bana ya shshshsh zabaanan test yaptım negatifYaa sen var yaaa seennnn![]()
Sende ne belirtiler var bacım sen bana da pek güvenme evliyadan halliceyim ben bana belli olmaz sjsjsjsjsj inşallah vardır da cemiii cümle rahat ederizAhahahah yine mi negatif ya ben senden umitliyim bnce var ama bekliyo![]()
Valla bende bi halt yok belirti olarak sadece sag kasigimda batma oluyi o kadarSende ne belirtiler var bacım sen bana da pek güvenme evliyadan halliceyim ben bana belli olmaz sjsjsjsjsj inşallah vardır da cemiii cümle rahat ederiz![]()
Test yaptın mı hiç bacımValla bende bi halt yok belirti olarak sadece sag kasigimda batma oluyi o kadar
Eczacı ile ahbap oldu adamYa benim midem niye bulaniiiii bi deyin bana ya shshshsh zabaanan test yaptım negatifo kasıktaki şişlik halen devam shshshhs kocam bana yine test alacak
![]()
Ajsjshshhshsh bi de diyo ki utanıyom artıkEczacı ile ahbap oldu adam![]()
Miden sanırım psikolojik olarak bulandıYa benim midem niye bulaniiiii bi deyin bana ya shshshsh zabaanan test yaptım negatifo kasıktaki şişlik halen devam shshshhs kocam bana yine test alacak
![]()
En azından regl gününe kadar biAjsjshshhshsh bi de diyo ki utanıyom artıkkes len al da gel dedim nefsimi tatmin ediyom şurda
![]()
Heeee çatlayayım sonra djshshshdhshd test yapmayınca ölecek gibi hissediyorum. Şimdi hangi markalardan alsın söyleyin bakim en en ennnn pozitif hangisiEn azından regl gününe kadar bi
Yok valla yapmadim suan dusunmuyorumTest yaptın mı hiç bacımbence yap
Sen azıcık beklesene yav ne hemen test yapıp durunYa benim midem niye bulaniiiii bi deyin bana ya shshshsh zabaanan test yaptım negatifo kasıktaki şişlik halen devam shshshhs kocam bana yine test alacak
![]()
Öyle bir marka bulursa bana da söyleeeHeeee çatlayayım sonra djshshshdhshd test yapmayınca ölecek gibi hissediyorum. Şimdi hangi markalardan alsın söyleyin bakim en en ennnn pozitif hangisi![]()
İç çamaşırında bekleyince mi öyle olmuşYaaa suan tuvalete gittim akintim sari olmus yaa saka miiii![]()