- 30 Ocak 2016
- 488
- 81
- 98
- 30
Duramiiim gı duramiiiimm shshshhsSen azıcık beklesene yav ne hemen test yapıp durun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duramiiim gı duramiiiimm shshshhsSen azıcık beklesene yav ne hemen test yapıp durun![]()
Ne anlama geliyorYaaa suan tuvalete gittim akintim sari olmus yaa saka miiii![]()
Yok sildigimde gordum yeniİç çamaşırında bekleyince mi öyle olmuş![]()
Hamilelik belirtisi olabiliyormus burda hamile kalan herkes bunu yasamistiNe anlama geliyor![]()
Aşkım ben hiç anlamadım bu akıntı olayından bişey. Benimde sarıHamilelik belirtisi olabiliyormus burda hamile kalan herkes bunu yasamisti
Senin kac gun vardi regleAşkım ben hiç anlamadım bu akıntı olayından bişey. Benimde sarıama bil bakalım kimin testleri negatif
inşallah senin ki pozitiftir inşallah ya kurban olduğum allahım nolur bizi aratma
![]()
Aşkım 5-6Senin kac gun vardi regle
Bnm ilk kez bu renk sasirdim ben scunku hiç olmamisti bnm 4 bugunu sayma 3Aşkım 5-6
Ya aşkım inşallah hamileyizdir inşallah regl olmayız inşallah yaşadığımız her şey gerçek bir belirtdir. Allah yardımcımız olsun be bacım. Bende çok istiyorum inanmak ama her yaptığıö test beni çok üzüyor aslında. Bi umut ulan belki bugündür diye yapıyorum ama ı ıBnm ilk kez bu renk sasirdim ben scunku hiç olmamisti bnm 4 bugunu sayma 3
Ama knk sen cok erken yapion yani cikmamasi normal degil mi sencedeeeYa aşkım inşallah hamileyizdir inşallah regl olmayız inşallah yaşadığımız her şey gerçek bir belirtdir. Allah yardımcımız olsun be bacım. Bende çok istiyorum inanmak ama her yaptığıö test beni çok üzüyor aslında. Bi umut ulan belki bugündür diye yapıyorum ama ı ıinşallah hamilesindir çiçeğim rabbim gönlündekinden daha güzelini nasip etsin
başka ne belirtin var ?
Yani İnşallah enfeksiyon değildir tatlımYok sildigimde gordum yeni
Ya sen ne tatlısın yaa bu kadar çok istiyorsun Rabbim de nasip etsin isteyen herkese sana da bize de. O çift çizgiyi gör İnşallahYa aşkım inşallah hamileyizdir inşallah regl olmayız inşallah yaşadığımız her şey gerçek bir belirtdir. Allah yardımcımız olsun be bacım. Bende çok istiyorum inanmak ama her yaptığıö test beni çok üzüyor aslında. Bi umut ulan belki bugündür diye yapıyorum ama ı ıinşallah hamilesindir çiçeğim rabbim gönlündekinden daha güzelini nasip etsin
başka ne belirtin var ?
Bir umuttur yaşamak sjsjsjsjsj dur bakalım şafak 5-6Ama knk sen cok erken yapion yani cikmamasi normal degil mi sencedeee
Bugun goguslerim dolgulasti onu fark ettim hassasiyet fln yok sag kasik agrim var arada baska da akintim o kadar
Ettiğin dua tutsun inşallah e miYa sen ne tatlısın yaa bu kadar çok istiyorsun Rabbim de nasip etsin isteyen herkese sana da bize de. O çift çizgiyi gör İnşallah![]()
Yok valla olmadımEttiğin dua tutsun inşallah e miseninde başına gelsin
![]()
Ne oldu hala regl olmadın he mi ?![]()
Hiç büyük sözü dinlemiyon hiç anca burda fingirde git bi test yap diyorum sana yedin ömrümü be sjsjshsh kalk hadiYok valla olmadımşükür belirtim de yok reglle ilgili sksjsl arada sökülecek gibi hissetirip geçiyordu. Dışarıdaydım yeni geldim eve şu son birkaç saattir yok o his İnşallah da bebişim gelmiştir yaa çok heveslendim gerçekten
![]()
Hsjsjdjs şimdi miii hayatta yapmaamm bide o kadar çok sıvı tüketiyorum kiiHiç büyük sözü dinlemiyon hiç anca burda fingirde git bi test yap diyorum sana yedin ömrümü be sjsjshsh kalk hadi![]()
Bayıl istersen feriha shshshshshshhs cunartesiye ne olur ne olmaz sen bi yap sjsjsjsjHsjsjdjs şimdi miii hayatta yapmaamm bide o kadar çok sıvı tüketiyorum kiiyarın sabah da yapmam ama cumartesi sabah yapıcam İnşallah söz
![]()
Şuan bile soda içiyorum hayatta yapmam hiç hazır değilim negatifi görmeye bak alışırsam senin gibi saat başı test yapmak zorunda kalırım sen beni korkutuyosunBayıl istersen feriha shshshshshshhs cunartesiye ne olur ne olmaz sen bi yap sjsjsjsj
Enfeksiyon olsa kasinma koku vs olur cnm bende hicbiri yok burds herkes diyodu sarimtirak akintim vardi test yaptım pozitif yerlesmeden sonraki akintiymisYani İnşallah enfeksiyon değildir tatlım