Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bnm ilk kez bu renk sasirdim ben scunku hiç olmamisti bnm 4 bugunu sayma 3
Ya aşkım inşallah hamileyizdir inşallah regl olmayız inşallah yaşadığımız her şey gerçek bir belirtdir. Allah yardımcımız olsun be bacım. Bende çok istiyorum inanmak ama her yaptığıö test beni çok üzüyor aslında. Bi umut ulan belki bugündür diye yapıyorum ama ı ı 🙈 inşallah hamilesindir çiçeğim rabbim gönlündekinden daha güzelini nasip etsin ♥️ başka ne belirtin var ?

Ya aşkım inşallah hamileyizdir inşallah regl olmayız inşallah yaşadığımız her şey gerçek bir belirtdir. Allah yardımcımız olsun be bacım. Bende çok istiyorum inanmak ama her yaptığıö test beni çok üzüyor aslında. Bi umut ulan belki bugündür diye yapıyorum ama ı ı 🙈 inşallah hamilesindir çiçeğim rabbim gönlündekinden daha güzelini nasip etsin ♥️ başka ne belirtin var ?
Ama knk sen cok erken yapion yani cikmamasi normal degil mi sencedeee😂
Bugun goguslerim dolgulasti onu fark ettim hassasiyet fln yok sag kasik agrim var arada baska da akintim o kadar

Ya sen ne tatlısın yaa bu kadar çok istiyorsun Rabbim de nasip etsin isteyen herkese sana da bize de. O çift çizgiyi gör İnşallah🥲🤲🫂🌸

Ettiğin dua tutsun inşallah e mi 😂 seninde başına gelsin 😂😂😂♥️♥️♥️

Ne oldu hala regl olmadın he mi ? 😂😂😂😂
Yok valla olmadım😂😂 şükür belirtim de yok reglle ilgili sksjsl arada sökülecek gibi hissetirip geçiyordu. Dışarıdaydım yeni geldim eve şu son birkaç saattir yok o his İnşallah da bebişim gelmiştir yaa çok heveslendim gerçekten🥲🤲🫂🌸😂

Yok valla olmadım😂😂 şükür belirtim de yok reglle ilgili sksjsl arada sökülecek gibi hissetirip geçiyordu. Dışarıdaydım yeni geldim eve şu son birkaç saattir yok o his İnşallah da bebişim gelmiştir yaa çok heveslendim gerçekten🥲🤲🫂🌸😂
Hiç büyük sözü dinlemiyon hiç anca burda fingirde git bi test yap diyorum sana yedin ömrümü be sjsjshsh kalk hadi 🤓

Back
X