Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Merhaba birsey sormak istiyorum 🌸afedersiniz ama taharetlenmede peçeteye yumurta akına gibi ama kırmızı renk akıntı geldi 2 gün sadece 2 kez,sonrasında ise kahverengi lekelenmem oldu yine 2 gün ama çok az,sag ve sol kasiklarımda da ara ara batmalar oluyor,yumurtlama olabilir mi acaba,çünkü pkos var emin olamıyorum 🤦‍♀️
Birde yerleşmeden şüphelenip test yapmıştım awox marka erken gebelik ama ondada beyaz çizgi çıktı 🤷‍♀️

Anladm canım inşallah gebeliğe engel değildir çok üzülüyorum gün geçtikçe imkansızlaşıyo gibi 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😔 bir senedir verdiğim tüm kanlara baktım hep lh fsh tan yüksekmiş ama ilk kez bu ay ultrasona göre pcos dendi 🤷🏻‍♀️
Çok ilginç ya bu doktorlar bunu Bile yeni söylüyorlar. Hiç endişe etme canım pcos gebeliğe tabii ki engel değil

Canım benim ilişkiden ve yumurtlamamdan tam 6 gün gecti benim normalde kurulugum olurdu şimdi ise beyaz kremsi bazen sulu özellikle ilişki esnasında beyaz akıntı geliyor şuan sol kasığımda batma var ve iştahım açıldı sence var mıdır 9 aydır deniyoruz ilk defa bu iştah artmasını ve akıntıya yaşıyorum
canım kremsi akıntı progestron hormonunun artmasından dolayı geliyor rahmin hamileliğe hazırlık yaptıgı için kremsi akıntı gelir .Ama bu tek başına hamilelik denmez cünkü adet olmadan öncede progeston hormonu artar rahim hamileliğe hazırlanır ama döllenme olmadıgı için sonrasında adet kanaması olur . daha Dpo 6 dasın bebek yerleşme süresi dpo 6-10 arasında gerçekleşiyor eger yerleşme olmazsa zaten progestan düşüyor . oyüzden beklemen lazım süreç daha devam ediyor :KK200:

Merhaba birsey sormak istiyorum 🌸afedersiniz ama taharetlenmede peçeteye yumurta akına gibi ama kırmızı renk akıntı geldi 2 gün sadece 2 kez,sonrasında ise kahverengi lekelenmem oldu yine 2 gün ama çok az,sag ve sol kasiklarımda da ara ara batmalar oluyor,yumurtlama olabilir mi acaba,çünkü pkos var emin olamıyorum 🤦‍♀️
Yumurtlama da genelde kırmızı renk akıntı olmuyor yerleşme de oluyor diye biliyorum canım ama 🫠

Öncelikle kızlar ben çok araştırdım çok okudum ve bence işe yarayan şeylerdi bunlar.
Adetim bittikten 3 gün sonra cinsel ilişkiye başlamıştık benim hesaplamalarıma göre adetten 4 gün sonra yumurtlama haftam başlıyordu zaten iPhone’nun sağlık kısmında adet takibi yaptığım kısımda da doğurganlık haftası onu gösteriyordu. Ovülasyon testi falan kullanmadım çünkü hem ben gerilecektim hem eşim bence karı kocanın ikisinin birden stres yapmaması lazım. Kullanıp hamile kalanlar için bir şey söylemiyorum tabi. Akıntı takibi ile cinsel ilişkiye başladık.
• Ben çok fazla kabak çekirdeği tüketmeye başladım bu süreçte yani belki bir kilo yemişimdir tek başıma 😂😂😂 eşimde ara ara yedi ama benim kadar değil tabi.
• boyum 1.61 kilom 65 di ve kabızlık şişkinlik problemim vardı geçmişten beri gelen Bağırsak sağlığı her şeyi etkiler düşüncesiyle dikkatli beslenmeye başladım ve her akşam yürüyüşe çıktım. Şu parklardaki spor aletlerini falan kullandım. Zaten 2-3 kilo kadar da verdim. Diyet yapmadım sağlıklı beslendim sadece dikkat edelim hdhdhdhdh
• benim d vitaminim kan değerlerim falan her zamannnn kendimi bildim bileli sınırlarda yüzer durumdadır. Bunun da gebeliği etkilediğini okuyarak evde olan devit 3 damla ve kan haplarıma vitamin haplarıma başladım. ( ben yıllardır ara ara kullandığım için ve 3 ay önce kan değerlerime baktırdığım için evdekilerle başladım direk ama siz muhakkak doktora görünüm) ama değerleriniz düşükse muhakkak takviye alın.
Şimdi gelelim akıntıya. 29 Temmuz da az ama uzayan bir akıntım gelmişti yumurtlama sandım o günü ve 30 Temmuz değerlendirdim ama meğerse o yumurtlama değilmiş. 31 Temmuz da yine uzayan böyle şeffaf beyaz karışımı ama fazla bir akıntım geldi peçeteye. Dedim heralde yanlış anlamışım yumurtlama bugündü ama o günü değerlendirmedim eşimin sperm kalitesi düşer diye. 1 Ağustos değerlendirdik ki büyük ihtimalle 31 de yumurtladım 1 ağustosta çatladı ve tutundu.
Sonrasına gelecek olursak kesinlikle kendimde belirti aramadım ara ara evet kasıklarımda batmalar oluyordu ama asla kulak vermedim araştırma falan yapmadım üstüne düşünmedim. Ta ki dpo 9 olana kadar. Yani 9 Ağustosta bi anda kalktım ve gebelik testi yapmak istedi canım😂😂😂 yaptım ve silik çizgi gördüm Allah dedim hemen acile koştum değerim tabiki 0.2 çıktı ve çok üzüldüm. Ama içimden bir his hala var diyordu yani anlam veremiyordum. Sonrasında tam dpo 9 olduğu gün kasıklarımda batmalar iyice arttı ama ben negatif testi görümce kulak asmamıştım. Yerleşme o zaman oldu büyük ihtimalle.

Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar her zaman. Belimin ortası ve kaşık değil alt karnıma ara ara ağrılar girerdi. Bu ay hiçbirini yaşamadım adet yaklaştıkça beni de en çok gebelik düşüncesine iten buydu zaten. Hala göğüs ağrım falan yok.
Şuan dpo 11 deyim büyük ihtimalle ve beta 20 çıktı artış takibi yapacağım sizden tek istediğim duaaaa🥰🥰🥰
Bu arada genelde herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende pozitif çıkardı bence pozitifi görürseniz hemen umudunuzu yitirmeden başka testlerde deneyin. Ve erkenden kan testi verip düşük beta negatif sonuç almışsanız adet olana kdar da umudunuzu asla kaybetmeyin 💖💖💖
Önceklikle bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ☺️ normalde benim adetlerim çok sancılı geçer 1 hafta 10 gün önceden başlar nerdeyse ama bu ay hiç sancım olmadı 31 agustosta adet oldum ama yarım gün kanama geldi sonrası hep kahverengi ve kısa sürdü 2 gün önce kan verdim 2.0 çıktı acaba bu adetmiydi yoksa yerleşmemi anlamadım bu ay bi değisik oldu 😐

Önceklikle bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ☺️ normalde benim adetlerim çok sancılı geçer 1 hafta 10 gün önceden başlar nerdeyse ama bu ay hiç sancım olmadı 31 agustosta adet oldum ama yarım gün kanama geldi sonrası hep kahverengi ve kısa sürdü 2 gün önce kan verdim 2.0 çıktı acaba bu adetmiydi yoksa yerleşmemi anlamadım bu ay bi değisik oldu 😐
Amin inşallah canım🤲🏻🥰Gelen kanama pıhtılı şekilde geldiyse adet olmuşsunuzdur. Ama az ve açık renkli geldiyse yerleşme kanaması olabilir canım

Merhaba canlar 🌸 Yazdıklarınızı tek tek okudum. Öncelikle bebiş haberi alanlara Rabbim sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin 🤲 Daha bebek bekleyenlere de Rabbim sabır ve hayırlısını versin.

Kızlar, ben de uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum ama yazmaya cesaret edememiştim. Bana 2 sene olacak evleneli, bebek istemeye ise yeni sayılırım diyebilirim. Ocak ayında başladık ama araya çok şeyler girdi. Guatrım yüksekti, sonra düştü derken tam “sağlıklıyım” dedim, bu kez eşimin sperm kalitesi düşük çıktı (7.4mil) ve hareketlilikte düşük. Mayıs ayında öğrenmiştik, şu an 3 aydır ilaç kullanıyor. O süre içinde denemeye devam ettik.

Umudumu kaybetmedim ama gerçekten yoruldum… Nasıl bir his olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz eminim. Hepimiz o gebelik testinde iki çizgiyi görmeyi bekliyoruz ve o iki çizgi belki de dünyada aldığımız en güzel haber olacak inşallah 🤍

Kızlar bu ay ben iki kere yumurtlama gördüm. Birincisinde LH yüksekken yakaladım (Digital clearblue Ovulasyon testiyle) ama şeffaf akıntı olmadı, yine de değerlendirdim. Adetimi beklerken tekrar mukus kıvamı geldi ama hamilelik değilmiş, meğer tekrar yumurtlama olmuş. Doktor normal dedi. Şu an 13 DPO’dayım, adetim hâlâ gelmedi. Emin olmak için biraz daha bekleyeceğim. 3 gün önce test yapmıştım ama negatifti.:(

Merhaba canlar 🌸 Yazdıklarınızı tek tek okudum. Öncelikle bebiş haberi alanlara Rabbim sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin 🤲 Daha bebek bekleyenlere de Rabbim sabır ve hayırlısını versin.

Kızlar, ben de uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum ama yazmaya cesaret edememiştim. Bana 2 sene olacak evleneli, bebek istemeye ise yeni sayılırım diyebilirim. Ocak ayında başladık ama araya çok şeyler girdi. Guatrım yüksekti, sonra düştü derken tam “sağlıklıyım” dedim, bu kez eşimin sperm kalitesi düşük çıktı (7.4mil) ve hareketlilikte düşük. Mayıs ayında öğrenmiştik, şu an 3 aydır ilaç kullanıyor. O süre içinde denemeye devam ettik.

Umudumu kaybetmedim ama gerçekten yoruldum… Nasıl bir his olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz eminim. Hepimiz o gebelik testinde iki çizgiyi görmeyi bekliyoruz ve o iki çizgi belki de dünyada aldığımız en güzel haber olacak inşallah 🤍

Kızlar bu ay ben iki kere yumurtlama gördüm. Birincisinde LH yüksekken yakaladım (Digital clearblue Ovulasyon testiyle) ama şeffaf akıntı olmadı, yine de değerlendirdim. Adetimi beklerken tekrar mukus kıvamı geldi ama hamilelik değilmiş, meğer tekrar yumurtlama olmuş. Doktor normal dedi. Şu an 13 DPO’dayım, adetim hâlâ gelmedi. Emin olmak için biraz daha bekleyeceğim. 3 gün önce test yapmıştım ama negatifti.:(
Canım bugün yine dene istersen. Test yapmaktan çekinme korkma💖 fazla stres yaptığımız için de bu süreç kesinlikle uzuyor kesinlikle böyle düşünüyorum. Ben kan testinde negatifi görmeme rağmen erken gebelik testi denemeye devam etmiştim sevinçle eşim bile yapma artık diyordu😂

Adet sancısına benzeyen kramplarım oluyor oturunca belim ve kasiklarim agriyor ama uzaninca geciyor, sızı gibi gelip geçiyor. Sonra “zaten adet olacağım” diyorum. 🥲

Amin inşallah canım🤲🏻🥰Gelen kanama pıhtılı şekilde geldiyse adet olmuşsunuzdur. Ama az ve açık renkli geldiyse yerleşme kanaması olabilir canım
Az geldi pıhtı yoktu ama 2 gün önce kan verdim negatif çıktı. Normalde adetten önce olan ağrılarım benim şimdi olmaya başladı kasık ve bel ağrım var bu aydan birsey anlamadım 🙄

Kullanıyorum canım başladım bu ay inşallah faydası olur ❤️🥹
Bana da pcos görüntüsü var dedi doktor ultrason da pcos gebeliğe engel değil Sadece biraz süre uzayabiliyo bı tane evladım var şimdi ikinciyi istiyorum 14 aydır deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedim. Bu ay âdetim 7 gün gecikti umut vardı içimde bugün âdet oldum umudum tükendi gene inşallah burda bekleyip de annelik hayalini kuran herkese nasip olur bu güzel duygulari yaşamak 🥺

Bana da pcos görüntüsü var dedi doktor ultrason da pcos gebeliğe engel değil Sadece biraz süre uzayabiliyo bı tane evladım var şimdi ikinciyi istiyorum 14 aydır deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedim. Bu ay âdetim 7 gün gecikti umut vardı içimde bugün âdet oldum umudum tükendi gene inşallah burda bekleyip de annelik hayalini kuran herkese nasip olur bu güzel duygulari yaşamak 🥺
Amin canım inşallah inşallah bizlere de nasip olur en kısa zamanda ilk gebeliğin doğal yolla mı oldu canım yoksa doktor kontrolüyle mi

Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bu bir yıl içinde özel devlet gitmediğim doktor kalmadı benimde yumurtalarımda hiçbir sıkıntı yoktu büyğmesi sayısı çalışması çok iyi dendi pcos mu var acaba diye kendim söyledim en son bi dra. Evet ama çok da önemli değil dedi folik asit yazdı gönderdi. Sonra ki doktorların da hepsi pcosum var dedim yine hiçbir şey yapılmadı her seferinde folik asit yazdılar gönderdiler. En son adana da devlette çok iyi bir doktor bulmuştum ailem adanada ben gurbetteyim buraya gelin geldim. Adanaya gideceğim zaman o doktor için sürekli randevu kovaladım ki buldum şükür. Ulturasyonla muayene etti herşey çok iyi yumurtalıklarda bir problem yok dedi hocam pcos olduğumu düşünüyorum dedim böyle anlattığım gibi anlattım ama adet gecikmem vs bişeyimin de olmadığını söyledim. Evet yumurtan çatlamıyor olabilir inositol ve folik asit karışımı bir ilaç vereceğim tüplerinde yada eşinde bir sıkıntı yoksa bu ilaçla 2 ay içinde hamile kalırsın dedi. İnositolu yazdığında adet tarihime 1 hafta vardı zaten kullanmaya başladım adet gördüm adanadan döndüm ilaca devam ettim adetim bitti o ay yumurtam çatladı ve dediği gibi 2 ay sürmeden ilk ayda hamile kaldım şükür. Ben pcos olan yumurtası çatlamayan herkese şiddetle inositolu tavsiye ediyorum. Hep diyorum madem yumurtam çatlamıyordu diğer doktorlar inositol verseydi belki daha önce hamile kalmıştım. Sizden de o doktordan da Allah bin kere razı olsun o vesile oldu diyorum. Bence düzenli olarak inositolu kullan. Hatta özelden nasıl kullanacağını da yazarım istersen. Zararı yok içinde folik asitte var dene 2 ay zaten hsg de çekilmişsin. Bana hamile kalmazsam artık sonrasında hsg çektirmemi eşiminde testlerini vermesini söyledi. Bin şükür gerek kalmadı
Merhaba, ovulasyon testi yapiyor muydunuz acaba? Onda pik ve sonrasinda siliklesme goruyor muydunuz? Yumurta catlamasa da bu testlerde pik cikiyor mu onu anlamaya calisiyorum; bizde de sorun yok deniyor ama 8 ay oldu anlamadim 🥹

Canım ya süreçlerimiz o kadar benziyor ki benim sadece hsg önce çekildi inşallah bende inositol ile gebe kalırım benimde regl gecikmem fln olmaz çok şükür her ay düzenli olurum regl sadece kist olursa değişiyor o kadar o yüzden hamdolsun ki ileri derece pcos değilim henüz ilerlemeden inositole devam edicem bırakmıycam gebe kalana kadar çünkü benimde yumurtlarım büyüyo fakat çatlamıyo inşallah bu faydalı olur özelden yazarmısın canım nasıl kullandığını 🥹❤️🦋
Merhaba yumurtanin catlamadigini nerden anliyorsunuz doktor mu soyluyor acaba?

Merhaba yumurtanin catlamadigini nerden anliyorsunuz doktor mu soyluyor acaba?
Canım her ay regl oluyorum evet zaten çatlamasa da regl olurmuş ultrasonla bakıldı çatlamamış yumurtlar gördü bide pcos dedi iğne ile denediğimde de çatlamam olmuyor kiste dönüyor dozu artırın dedim olmaz dedi pcoslulara en iyi gelen ilaç da inositol müş yumurtası çatlamayan arkadaşlar kullanmış gebelik elde edenler var inşallah bana da nasip olur yumurtam güzel büyüyor fakat gebelik olmuyo hsg de temiz çıktı şükür yani geriye bi tek o ihtimal kaldı doktor da inositol dedi öyle canım senin çatlıyor ama olmuyo mu doktorun ne dedi

Back
X