Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç heyecanlanmıyorum ya adet günüme kadar böyle çıkacaktır yine. Sonrası malumAyy hadi inşallah bebiş geliyordur
Yine dayanamadın bacım gölge gibi görünüyor buradaAha sana test shshshsh nimo marka şimdik yaptım
Testin nımo olması dışında bi problem yok shshshshshshshYine dayanamadın bacım gölge gibi görünüyor burada![]()
Güvenilir değil mi o marka kuzuTestin nımo olması dışında bi problem yok shshshshshshsh
Değilmiş galiba kuzu öyle yazmış kızlar daha önce.Güvenilir değil mi o marka kuzu
Hadi ya inşallah bu öyle değildir neyse sen yine bir kaç gün sonra awoksla dene en iyisi.o galibaDeğilmiş galiba kuzu öyle yazmış kızlar daha önce.
Yooo yarın zabaaanan predictor yapacayım shshshshsHadi ya inşallah bu öyle değildir neyse sen yine bir kaç gün sonra awoksla dene en iyisi.o galiba![]()
Kız bi dur Allah aşkına testmatik oldun artıkYooo yarın zabaaanan predictor yapacayım shshshshs
Predictor earlyHadi o zaman gonder gelsin![]()
Ahaaaa vala bebiş ben burdayım diyoorrr bacımmmm bacımmmPredictor early
İnşallah aşkım ya hiç umudum yok da ne bileyim nasipAhaaaa vala bebiş ben burdayım diyoorrr bacımmmm bacımmm![]()
Hemen karamsarlık yok lütfen iyi düşünelim iyi olsun insallahhİnşallah aşkım ya hiç umudum yok da ne bileyim nasip![]()
Koş kız koooşşş kendimi epeeey yalnız hissediyorum shshshHemen karamsarlık yok lütfen iyi düşünelim iyi olsun insallahh
Bende birazdan gidip alacağım test bi yapayım bakalım baslayak yapmaya artık![]()
Aldım aldım yoldayım eve gidiyorumKoş kız koooşşş kendimi epeeey yalnız hissediyorum shshsh
O değilde ben kahve neyim içtim etkilemez inşallahAldım aldım yoldayım eve gidiyorum![]()
Senin allah cezanı shshshshs 2 dene alaydın bari birinide yarın sabah yapardık shshsh 1 tane de bana al sjshshshO değilde ben kahve neyim içtim etkilemez inşallah![]()
Aldım aldım yarınki de hazır göndereyim sanadaSenin allah cezanı shshshshs 2 dene alaydın bari birinide yarın sabah yapardık shshsh 1 tane de bana al sjshshsh