- Konu Sahibi banubayrak
-
merhabalar... actigin konuyu gôrdum ve bir tavsiyede bulunmak istedim. umarim ise yarar
: öncelikle bir sorum olcak. nasil korunuyordunuz??? eger hap korunduysan yumurtaliklarinin
yerine gelmesi biras sürebilir bu herkesde farkli oluyor ama. birde adetini 8. günün basla ve gun asiri deneyin yani 10. 12. 14. 16. gun bu sekilde. bu donem yumurtlama donemidir. ve nasil soylenir bilmiorum ama yani
calisma esnasinda " suan bebek yapioruz, acaba oluyormu olmismudur " diye dusunme ve keyfine bak 
gercekten ise yarior. psikoloji cok onemli.... ins iyi haberlerini aliriz ve sizde tadarsiniz....
valla canim benim simdi hepimiz degisik seyler söyleyecegiz ama,bana bunlar sadece bahane gibi geliyo,cünkü herkes degisik seyler uygulayarak hamile kaliyo.mesala birisi bi saat iliskiden sonra yattim kalkmadim öyle hamile kaldim diyo digeri hic öyle yapmadim ben hemen yataktan kalktim hamile kaldim diyo.birisi gün asiri iliski diyo digeri tek iliski ile hamile kaldim diyo .mesala ben kendimden örnek verim ben 4 defa hamile kaldim.söyle yaptim.gün asiri iliski bide 20 dk falan iliskiden sonra yattim.ama en önemlisi rabbim yeter ki ol desin.gerisi bos.....
Merhaba benimde bir arkadaşımın başına gelmişti. Onada Dr.tavsiyesi (tüm tahlil ve araştırmalar yapılıp hiç bir problem olmadığı görüldükten sonra)her ay farklı yönlere yatması olmuş.dediğine göre bir ay bir yumurtalık bir ay dider yumurtalık gebe kalmaya müsait oluyormuş.Oda birliktelik sonrası o ay sağ tarafına dönük diğer ay da sol tarafına dönük yatmış.Yani pek bilimsel değil bence ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm:)
merhabalar ben yeni üye oldum.. 1 senedirde evliyim eşim ve ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaklaşık 3aydır deniyoruz. şimdilik herhangi bir şey yok. hamile kalanlar yada bilgisi olanlar ne gibi şeyler yaptınız. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?