- Konu Sahibi banubayrak
-
arkadaşlar hayırlısıyla bebek sahibi olmak için topik açtım gelin hep birlikte dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...l#post26910952 (Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası)
mrb linke tıklıyorum ama sayfa açılmıyo yardımcı olurmusunuz
Dualarımız sizinle bölümünde hz zekeriyanın duasını paylaşmıştım canım inşallah sanada vesile olur orda bi zikir var bol bol çek onu
yasından dolayı vücudun daha gelişim cagında oyüzdende olmayabilir canımmrb kizlar bnde 17 yasindaym 9 aylik ewliyim evlendm evleneli hic korunmadk dr. Gittim hersey super ama neden olmuyo acaba gunlerimi tutturamiyorum nolurr yardimmmmm
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.merhabalar ben yeni üye oldum.. 1 senedirde evliyim eşim ve ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaklaşık 3aydır deniyoruz. şimdilik herhangi bir şey yok. hamile kalanlar yada bilgisi olanlar ne gibi şeyler yaptınız. şimdiden teşekkürler.
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.yasından dolayı vücudun daha gelişim cagında oyüzdende olmayabilir canım
Öncelikle stres yapma oldumu olmayacakmi diye düşünme oluruna bırak kimi ceketten bile gebe kaliyor kimi aylarca yillarca uğraşanlar var Allahım bana bir kiz bir erkek verdi ugrastirmadan isteyen herkese verir insallah doktora gidip yumurtaliklarina baktirdinmi cnmmerhabalar ben yeni üye oldum.. 1 senedirde evliyim eşim ve ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaklaşık 3aydır deniyoruz. şimdilik herhangi bir şey yok. hamile kalanlar yada bilgisi olanlar ne gibi şeyler yaptınız. şimdiden teşekkürler.
konu 5 yillikÖncelikle stres yapma oldumu olmayacakmi diye düşünme oluruna bırak kimi ceketten bile gebe kaliyor kimi aylarca yillarca uğraşanlar var Allahım bana bir kiz bir erkek verdi ugrastirmadan isteyen herkese verir insallah doktora gidip yumurtaliklarina baktirdinmi cnm
Canım acaba bu yöntem pkolular içinde fayda edermı.kardesım pkolu normal yolla cocugu olmuyor malesef.Kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıcı size bir yöntem anlatacağım ama kesinliği olmayan deneme yoluyla bulunmuş bir yöntemdir Ben 6 ay çocuk denemesin de bulundum çocuk olmadi sonra birgün ilişkiden sonra sıcak su torbasını hazır ettim ve ilişkiden hemen sonra hiç kalkmadan yattığımda belime ve bacak arama sıcak su torbasını koydum o ay hamile kaldım arkadaşıma söyledim 2 yıldır olmuyordu onunda çocuğu oda yaptı oldu ondan sebep mi bilmiyoruz ama öyle deneyince oldu belkide denk geldi ama ne büyük denk se 5 yıldır çocuğu olmayan arkadaşımada söyledim oda o ay yaptı hamile kaldı bilemiyorum artık siz karar verin bi deneyin isterseniz
Valla canım pkolu ne demek bilmiyorum ama 5 yıldır çocuğu olmayan arkadaşımın kisti vardı oldu ama düştü malesef tutunamadıCanım acaba bu yöntem pkolular içinde fayda edermı.kardesım pkolu normal yolla cocugu olmuyor malesef.
Pkolulardada yumurtanın etrafında minik mınık kistler oluyor.ve gebelıgı engelliyorlar.pekı bu sıcak su torbası her ilişkiden sonra mi oluyor.Valla canım pkolu ne demek bilmiyorum ama 5 yıldır çocuğu olmayan arkadaşımın kisti vardı oldu ama düştü malesef tutunamadı
Eveeet arkadaşımda öyle tesbih gibi kistlerim var demişti ben öyle yaptım hemen hemen her ilişkiden ama adetine 1 hafta kala hiç ilişkiye girmedimPkolulardada yumurtanın etrafında minik mınık kistler oluyor.ve gebelıgı engelliyorlar.pekı bu sıcak su torbası her ilişkiden sonra mi oluyor.
Insallahh canım en kısa zamandaDenemek lazım O zaman.inşallah faydasını görür kardeşimde.
Bisey sorcam o arkadasim pkolu olan dojtora gitti doktor bu pkolular icin tek cozum klomen demis klomen tedavisi gordumu hic yada kullandimi ablanizPkolulardada yumurtanın etrafında minik mınık kistler oluyor.ve gebelıgı engelliyorlar.pekı bu sıcak su torbası her ilişkiden sonra mi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?