Hamile kalma yolları..

mrb kizlar bnde 17 yasindaym 9 aylik ewliyim evlendm evleneli hic korunmadk dr. Gittim hersey super ama neden olmuyo acaba gunlerimi tutturamiyorum nolurr yardimmmmm

bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.

bebekisteyenler Yeni Üye Üye
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?conversations/add&to=bebekisteyenler
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını

yasından dolayı vücudun daha gelişim cagında oyüzdende olmayabilir canım
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.

bebekisteyenler Yeni Üye Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
0
Ödül Puanları:
0
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını

Öncelikle stres yapma oldumu olmayacakmi diye düşünme oluruna bırak kimi ceketten bile gebe kaliyor kimi aylarca yillarca uğraşanlar var Allahım bana bir kiz bir erkek verdi ugrastirmadan isteyen herkese verir insallah doktora gidip yumurtaliklarina baktirdinmi cnm

konu 5 yillik

Kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıcı size bir yöntem anlatacağım ama kesinliği olmayan deneme yoluyla bulunmuş bir yöntemdir Ben 6 ay çocuk denemesin de bulundum çocuk olmadi sonra birgün ilişkiden sonra sıcak su torbasını hazır ettim ve ilişkiden hemen sonra hiç kalkmadan yattığımda belime ve bacak arama sıcak su torbasını koydum o ay hamile kaldım arkadaşıma söyledim 2 yıldır olmuyordu onunda çocuğu oda yaptı oldu ondan sebep mi bilmiyoruz ama öyle deneyince oldu belkide denk geldi ama ne büyük denk se 5 yıldır çocuğu olmayan arkadaşımada söyledim oda o ay yaptı hamile kaldı bilemiyorum artık siz karar verin bi deneyin isterseniz

Canım acaba bu yöntem pkolular içinde fayda edermı.kardesım pkolu normal yolla cocugu olmuyor malesef.

Valla canım pkolu ne demek bilmiyorum ama 5 yıldır çocuğu olmayan arkadaşımın kisti vardı oldu ama düştü malesef tutunamadı
Pkolulardada yumurtanın etrafında minik mınık kistler oluyor.ve gebelıgı engelliyorlar.pekı bu sıcak su torbası her ilişkiden sonra mi oluyor.

Pkolulardada yumurtanın etrafında minik mınık kistler oluyor.ve gebelıgı engelliyorlar.pekı bu sıcak su torbası her ilişkiden sonra mi oluyor.
Eveeet arkadaşımda öyle tesbih gibi kistlerim var demişti ben öyle yaptım hemen hemen her ilişkiden ama adetine 1 hafta kala hiç ilişkiye girmedim

Bisey sorcam o arkadasim pkolu olan dojtora gitti doktor bu pkolular icin tek cozum klomen demis klomen tedavisi gordumu hic yada kullandimi ablaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…