Hamile kalma yolları..

Walla bende daha yeni evliyim 3 ay oldu olmadı ha diyince olmuyormuş bunu anladım en önemlisi psikoloji düşünmemek lazım ama düşünmeden de edemiyorum rabbim koymuştur Bi yolunu

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum uzun zamandır bebek çalışmaları yapıyoruz ama malesef troidim yüzünden olmuyor bir yandan sürekli dahiliyeye gidiyorum hapının doz ayarlaması icon ama birde ben yumurtalık rezervine tüplere vs baktırmak istiyorum acaba oralarda sorun varmı diye bunun için kadın hastalıkları ve doğum doktoruna mi gitmek gerek yoksa jinekoloji doktoruna mi emin olamadim yardımcı olursanız çok sevirim

Bisey sorcam o arkadasim pkolu olan dojtora gitti doktor bu pkolular icin tek cozum klomen demis klomen tedavisi gordumu hic yada kullandimi ablaniz
40 yaşında bir pko lü arkadaşım evliliğinin ilk yılı olmadan hamile kaldı. Çocuk düşünmeye başlamıştı ve adet olup da gel tedaviyi başlatalım demişti doktoru. Adeti bi türlü gelmeyince baktık ki kendiliğinden hamile kalmış. Ben 10 yıllık evliyim yaşım genç hiçbir sorunum çıkmadı tıbben ama olmuyor çocuk. Nasip işi bu

Simdi oldu mu peki merak ettim bende de o hormon bozuklugu var
Merhaba canım malesef olmadi o ay.on gün önce ayrıntılı tetkik yaptırdım bende hipotiroid vardı yani değerlerim çok yüksekti ama tetkikler sonucu haşimato tiroidi olduğumu öğrendim su an değerim 0,86 değerlerim normal hapimi aksatmadan kullandigim taktirde.insallah bu ay güzel haberler aliriz.

merhaba hanimlar araniza yeni katildim ben tek tupluyum...acaba hamile kalmami engellermi

merhaba evet bir tüple gebe kala bilirsin canım benim ablam de aynı senin gibi bir tüple 3 tane çocuk yaptı inşallah sende gebe kalırsın

Merhaba canım ben de denedim her şeyi ama bi türlü olmadı dediğin gibi bir de bende polikistikover var sende durum ne umarım iyidir ve eğer ılımlı sonuçlar aldıysan ne yaptığını yazar mısın yardımcı olursan çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…