- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 38
Kızlar suratımda birden sivilceler attı. Ve deli gibi kasik ,bel ağrım var. Yine elveda bebek hayalleri sanırım. . Ben hiç hamile kalmayacak miyim yaa? İyice moralim bozuldu.
Kızlar suratımda birden sivilceler attı. Ve deli gibi kasik ,bel ağrım var. Yine elveda bebek hayalleri sanırım. . Ben hiç hamile kalmayacak miyim yaa? İyice moralim bozuldu.
Evet bugün geldi malesef..Çok kötüyüm ağla ağla şiştimDur daha belli olmaz, regl oldun mu?
Evet bugün geldi malesef..Çok kötüyüm ağla ağla şiştimbu ay çok umitlenmistim oysaki
Merhaba hanımlar 1senedir bebeım olmuyor rahîm fılmı esimin sperm testi hepsı normal cıktı her ay hüsran adet Olduğum gün aglardım allahım bununla imtihan edıyor diyordum hep stres üzüntü derken epilepsi hastası oldum üstüne tayınimiz cıktı suan esımden ayrıyım bebegı unuttum ama yanına gittiğim gibi aşılama denicem cok yorucu Üzücü bi süreç bn daha fazla oyalanmak ıstemıyorum allahım hayırlı zamanda versın herkese ınsallah
Sağol canım napiyim dayanamıyorum işte. Yoruldum artık sanırım. Bu arada 2 gün kahverengi leke geldi ama adetim hâlâ tam olarak gelemedi neden acaba? kahverengimsi geliyor.Aglama canim ya uzulme evet hepimiz istiyoruz ama su bir gercek birseyi ne kadar cok istersek o bizim imtihanimiz olur o yuzden cok yipratma kendini
Sağol canım napiyim dayanamıyorum işte. Yoruldum artık sanırım. Bu arada 2 gün kahverengi leke geldi ama adetim hâlâ tam olarak gelemedi neden acaba? kahverengimsi geliyor.
Benimde bugun regl olmam gerek ama suan gidip gelen bisey yok..10 aylik evliyim..herhangi bir adet belirtimde yok..bel agrim var suan oda gecti..adet olacak olsam belirti verirdi sanirim..umarim hamileyimdir..suan hic bir belirti yok ne adet ne hamillelik icin...sadece sanaki goguslerim bugun sis gibi ama damarlar falan belli degil...ne zman test yapayim arkadaslar?
İlk defa olduOnceden de boyle oluyor muydun peki
İlk defa oldu
Evet bugün geldi malesef..Çok kötüyüm ağla ağla şiştimbu ay çok umitlenmistim oysaki
Üzülmek, umutsuzluga kapılmak yokİlk defa oldu
Ne kadar hevesle beklersek, hayal kirikligida bir okadar artiyor bence.... ben zamana bıraktım sanirimm
Hakkımız da hayırlısı olsun...
Bende de bu ay belirti yok tam bir hafta var hastalanmama, nedense hicbirsey hissetmiyorum, beklentim yok gibi
Insallah senden guzel haber gelir bizden olmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?