hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok yakin, bu yüzden ayırd edebilmek zor... ben geçen ay bu yüzden hamile sanmıştım kendimi :)
Bundan sonra çift çizgiyi görmeden, heveslenmeyi dusunmuyorum
Bende birkaç sefer öyle sanıp çok üzülmüstüm bakalim.beklemedeyim hayirlisi inşallah. ..belki de çok dinlemememiz Lazım kendimizi..

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim oncelikle Rabbim bebek isteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin icinde bana da (amin) bizim bu 3. Ayimiz yani regl olursam korunmasiz 4. Ayimiza girmis olcaz. Bu ay tahmini yumurtlama gununden beri belimde ve karnimda surekli agri vardi ama suan yok ama goguslerimdeki sizi hic gecmedi hala var ayrica bugun adetim 1 gun gecti ve hic gecmez iki esimin israrina uyup 2 Gun once test yaptim ama negatifti sizce ikinci testi yapmak icin kac gun gecmeli.

Merhaba canim inşallah hamilesindir. Bende 9 aydır bekliyorum. Bazen vücut insana oyun oynayabiliyor. Anne adayı psikolojik olarak bazen kendini hamile sanabiliyor. Bence en az 5 gun bekle derim. İdrar testleri güvenilir olmuyor bazen..kan testi yaptır istersen. Pozitif olursa burda beraber paylaşalım bende bekliyorum. :)

Tesekkur ederim canim cevap verdigin icin. Bugun regl olacakmisim gibi belirtileri var ama hakkimizda hayirlisi. Insallah senin guzel haberini aliriz. Birde dedigin gibi kendi kendimize belirtiler olusturuyoruz :) sonra uzuluyoruz gerci ben bu seferki testte uzulmedim ilk defa :) eger bu ayda olmazsa bundan sonra doktora mi gitsem umursamasam mi bilemedim :)

Hakkımızda hayirlisi.. Ben ilk istediğimde gitmiştim folik asit vermişti doktor.muayene falan oldum. Kan değerlerime bakildi. Herhangi bişey çıkmadı. 1 seneden önce bir tedavi uygulanmadığı biliyorum. O yüzden bende akışına bıraktım şimdilik. Ne kadar çok düşünürsek o kadar olmuyor bence ben artık bunu anladim

Slm... bence bir iki gün daha sabretmeye çalış, daha net bir sonuç alırsın. ..
Bize de yaz mutlaka

Evet bende duydum bir yil gecmeden tedavi yapilmadigini ama yinede bir sorun var mi yok mu ogrenmek insani belki rahatlatir bilmiyorum ki :) normalde hic gecikmez hep gununde ve sabah uyandigimda olur. Umutlanmak istemiyorum ama hayirlisi bu hafta beklemedeyim iyi yada kotu her turlu sonucu size bildiririm :) insallah gonlumuzden gecenler kisa surede gercek olur :)

Selam kizlar nasil gidiyo her sayfaya girisimde ins birinizin hamile kalma haberiyle karsilasmayi dua ediyorum bkalim ilk kimden gelecek hersey guzel olacak bana hayirli geldi bu sayfa ins sizede gelir

Selam kizlar nasil gidiyo her sayfaya girisimde ins birinizin hamile kalma haberiyle karsilasmayi dua ediyorum bkalim ilk kimden gelecek hersey guzel olacak bana hayirli geldi bu sayfa ins sizede gelir

İnşallah, bende her bildirimde bir umutla giriyorum buraya

Bence bir Liste yapalım ve bebek isteyenleri yazalım. .. takip etmesi de kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…