en basta yumurtlama gununu ıyı hesaplayın adet bıtımınden sonrakı gunler ozellıkle bırıncı hafta sık ilişki..ve sonrasında hemen kalkmayıp yatın... stresten uzak durmak bu kadar ama bazı ınsanlar herseyı yapıyor denıyor olmuyor allahım ısteyen herkese versın
sağolun kızlar bu ay en önemlisi olan kafadan atmaya çalıştım:)
evet kafamdan attım herşeyi de denedim kahve,adaçayı yağı,çerez karışımı vs vs..
eğer bu ay hamile kalırsam herşeyi detaylı yazarım ama hiç ümidim yok
damlacım vala bende kafaya takıyorum ama artık takmıcam hayırlısı kısmet Allah hayırlısıyla nasip etsin çok istiyorum, biliyomsun bana yoldaş olsun, bana gülücükler atsın,koklayım onu, sevgimi vereyim, sevdiğim adamdan bi parça olduğunu bilsin, aşk böcüğü olsun, rabbim onu hayırlı evlat etsin, kuzum benim dicem ona seni çok bekledik, her gelmediğin ay hep üzüldüm ağladım dicemnerdeydin? bak yine gözlerim doldu,damla Allah bizide böle deniyo bak inşallah rabbim nasip eder, sakın ümidini kaybetme, belki bu ay deil ama bidahaki ay olur Allahın izniyle,adetin biter bitmez dene adet bitimide oluyomuş her gün dene, bide yumurtlama günleri Rabbim okadar büyükki, hazinesi geniş inşallah nasip olcaktır canım oldumu.
kızlarrrr sonunda başardık dün hamile olduğumu öğrendik
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kızlarrrr sonunda başardık dün hamile olduğumu öğrendik
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhh
harika tebrikler darısı başımıza
tebrikler canm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin.. ee anlat hangi yöntemleri uyguladn bu ay. bnde 4 yıllık evliyim ve pcoluyum( bu ay çatlatma iğnesi oldm bakalım hayırlısı...
sağol canım öğrendiğimden beri ağzından dua eksik olmuyo isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim[/QUO
inşallah canım.bundan sonra cok dikkat et kendine özellikle moralini bozacak şeyler den hep uzak dur..sen artık ayrıcalıklısın unutmabu arada bu dönemdede kocaya bolca naz yap hehehe tadını çıkar hamileliğin
sağol canım öğrendiğimden beri ağzından dua eksik olmuyo isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
ben bu ay ovulasyon testi almıştım çift çizgiyi net gördüğüm gün ve 3 gün üst üste birlikte olduk 1saat falan ayaklarımı duvara diktim yattım ve o 3 gün gece banyo yapmadım sabah kalktım banyomu yaptım
allah ne için yaptığımı biliyo günah olmaz inşallah deneyin ama dualarım sizinle allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım benim hayırlı olsun bugün gördüm yazılarınızı hepsini okuyuverdim bi çırpıda.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine.bide bi karışımdan bahsetmişsin ablanın yaptıgı nedir o? adaçayı yağı nasıl bişi tampon ne için peki bizlerlede paylaşırsan sevinirim.çok sevindim azmedip başaranlarıgördükçe bizler daha çok umutlanıyrz tekrar hayırı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?