hamile kalma yolunda yaptıklarımız..:)

evet bende duydum ama kaçırdım adet sonrasını, şimdi yumurtlama günümde yapıyoruz inşallah tutar, tutmazsa adet sonrasını denicem inşallah tutar çok üzülüyo insan yha, bide eşimin akrabalarından 40 yaşında olanlar kalmış yaza bebişleri olcak bunları duyunca kafayı yicem, hayırlısı olsun hakkımızda, Allah bizede hayırlı evlat nasip etsin amiin

sağolun kızlar bu ay en önemlisi olan kafadan atmaya çalıştım:)
evet kafamdan attım herşeyi de denedim kahve,adaçayı yağı,çerez karışımı vs vs..
eğer bu ay hamile kalırsam herşeyi detaylı yazarım ama hiç ümidim yok

damlacım vala bende kafaya takıyorum ama artık takmıcam hayırlısı kısmet Allah hayırlısıyla nasip etsin çok istiyorum, biliyomsun bana yoldaş olsun, bana gülücükler atsın,koklayım onu, sevgimi vereyim, sevdiğim adamdan bi parça olduğunu bilsin, aşk böcüğü olsun, rabbim onu hayırlı evlat etsin, kuzum benim dicem ona seni çok bekledik, her gelmediğin ay hep üzüldüm ağladım dicem nerdeydin? bak yine gözlerim doldu,damla Allah bizide böle deniyo bak inşallah rabbim nasip eder, sakın ümidini kaybetme, belki bu ay deil ama bidahaki ay olur Allahın izniyle,adetin biter bitmez dene adet bitimide oluyomuş her gün dene, bide yumurtlama günleri Rabbim okadar büyükki, hazinesi geniş inşallah nasip olcaktır canım oldumu.

aminn canım inşallah..
ama işte o günleri takip edince ister istemez aklından çıkmıyo insanın.bide okadar takip edip düşününce adet olduğumda daha fazla üzülüyorum en çokda o yüzden planlı yapmıyorum artık nezaman canımız isterse :)))

kızlar ben bugün doktora gittim bebek istiyoruz gerekli tahliller yapılsın diye. adetimin 12. günü bugün ama doktor bana adetliyken gelmen gerek dedi. adetimin 2. veya 3. günü gitmeliymişim. siz de böyle mi yaptınız?

hormon tahilili falan yapacaktır canım o yüzden olabilir.
ben neler yaptırdım bi bilsen allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

amin canım hepimiz için hayırlısı olsun...
evet sanırım hormon testi yapılacak ama bana garip geldi hiçkimseden duymamıştım böyle bişey.

* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
kızlarr bugün bu karışımı duydum erkekler için sperm artırıcı.
bir arkadaşımın yanında çalışan bir çift erkek azosiperm hastası ankarada istanbulda tüp bebek denemişler olmamış doktorlar ümidinizi kesin demişler hatta
bunlar çok üzülmüş tabi.iş yerinden de alakaları kesilmiş.bugün kız iş yerine gelmiş kii hamile arkadaşım şok olmuş nasıl oldu demiş bu karışımı anlatmış kız eşim 5 ay yedi demiş
sonra kız bigün temizlik yaparken başı dönmüş düşmüş doktora gitmişki hamile kız demiş kaç doktora gidip ultrasına girdim ki inanayım hamile olduğuma:)

ben bu ay adaçayı yağını kullandım ,eşimde ablamların bize yaptığı çerezli karışımı yedi ama yok yok yoooook
bugün adet oldum ve kafayı yemek üzerim

kızlarrrr sonunda başardık dün hamile olduğumu öğrendik
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhh

kızlarrrr sonunda başardık dün hamile olduğumu öğrendik
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhh

tebrikler canm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin.. ee anlat hangi yöntemleri uyguladn bu ay. bnde 4 yıllık evliyim ve pcoluyum( bu ay çatlatma iğnesi oldm bakalım hayırlısı...

tebrikler canm Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin.. ee anlat hangi yöntemleri uyguladn bu ay. bnde 4 yıllık evliyim ve pcoluyum( bu ay çatlatma iğnesi oldm bakalım hayırlısı...

allah nezman isterse ozaman veriyo işte zamanı varmış demek biz 4buçuk yıllık evliyiz evlendiğimiz günden beri istiyoduk üstelik biz2sefer tüp bebek yaptık da olmadı
şimdi kendiliğimden hamile kaldım hala inanamıyorum

ben bu ay ovulasyon testi almıştım çift çizgiyi net gördüğüm gün ve 3 gün üst üste birlikte olduk 1saat falan ayaklarımı duvara diktim yattım ve o 3 gün gece banyo yapmadım sabah kalktım banyomu yaptım
allah ne için yaptığımı biliyo günah olmaz inşallah deneyin ama dualarım sizinle allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım öğrendiğimden beri ağzından dua eksik olmuyo isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim

inşallah canım.bundan sonra cok dikkat et kendine özellikle moralini bozacak şeyler den hep uzak dur..sen artık ayrıcalıklısın unutma bu arada bu dönemdede kocaya bolca naz yap hehehe tadını çıkar hamileliğin

canım benim hayırlı olsun bugün gördüm yazılarınızı hepsini okuyuverdim bi çırpıda.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine.bide bi karışımdan bahsetmişsin ablanın yaptıgı nedir o? adaçayı yağı nasıl bişi tampon ne için peki bizlerlede paylaşırsan sevinirim.çok sevindim azmedip başaranlarıgördükçe bizler daha çok umutlanıyrz tekrar hayırı olsun

canım ablamın karışımı çerez kuru incir keçi boynuzu pekmezi muz gibi şeylerin karışımıydı.eşimin onu yadiği ay hamile jkalmadım ama belkide işe yaramış olabilir yinede
adaçayı yağınıda kullandığımda hamile kalmadım ama anlatayım yağı pamuğa batırıp sonrada sıvıyağa batırıp(yakmasın diye)vajinaya sokup yatıyosun işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…