iki gun once ogrendim ogrendgm gibi biraktm 10 yildr iciyrmdr hemen hemen ama agzima surmem.su ic bol bol aklına geldikce su ic.daha once hic icmedgni dusun kendini ikna et daha hic krize girmedim sanmiyrmda girecegimi bol su kraker falan ye iyi gelirdün hamile olduğumu öğrendim 6 yıldır sigara içiyordum hemen bıraktım tabi ama stres bas ağrısı vs yaşıyorum
Hamile kalmadan önce sigara içenler sizler nasıl bıraktınız? Sanırım ben çok zorlanacağım ama herşey evladımın sağlığı için
Özellikle yemeklerden sonra birde kahvenin yanında irade gerekiyor evet biz güçlü annelerizBen de öğrenince bıraktım.tiksinme yasamadigim için zor oluyor.hala ilk kokusu geldiğinde canım istiyor ama vicdanım el vermiyor.kolay değil ama annelik zoru başarmak zaten
Hazır bırakmışken doğumdan sonra tekrar başlamaya hiç gerek yok bence bebek olmasada kendimize zarar canımBende 8 yıldır içiyordum, öğrendiğim gibi bıraktım ve hiç zorluk çekmedim. Kendini bırakmaya hazır hissetmiyorsan, bunun geçici bir süre olduğunu doğumdan sonra dilersen tekrar başlayabileceğini düşünerek motive et kendini. Ben öyle yaptım. Şimdi de acaba başlar mıyım ya başlamasam da olur. Kötü de kokan bişey falan diyorum
Hazır bırakmışken doğumdan sonra tekrar başlamaya hiç gerek yok bence bebek olmasada kendimize zarar canım
Süpersin tebrik ediyorumCAnim bende sigara icenlerdendim. Hamile kalmadan once biraktim . .basagrisi oluyor canin cekiyor. Disarda kahvesiyle sigara icenlere imrenerek bakiyordum. Ama her seferinde bebegim aklima getiriyordum. Kahve cay la beraber iciyordum kahve cayda icmedim canim cekmesin diye. Saglikli beslendim hep. Sigara icen ortamlardan uzak durdum. Bebek rahime dustugu andan itibaren iki yasina kadar yedigi ictigi hersey yetiskin donemindeki hastaliklarini kodluyor. Sigara icerseniz bebek dusuk digum agirlikli ve dogumdan sonra solunum sıkıntisi olupsolunum cihazina baglanabilir. Yada normal olabilir. Birsey olmadi diye kendinizi avutursunuz ama bebeklik te olmasada . Cocuk lukta eriskinlikte sık solunum hastaligi gecirir astim yada koah hastasi olur. Bebeginizi akliniza gelsin birakin. İcmek icin bahane bulmayin. Bebegim herseyden kiymetli . Bebegim bir yasinda icmiyorum . Onun icin ona ornek olmak icin icmeyi dusunmuyorum. Ona kötü kokmak istemiyorum.
daha sonrasında tıksınıyorsun zaten sıgaradan dumanından kokusundan yanında sıgara içitdirmiyorsun o koku varya senı nasıl rahatsız ediyor allahım dıyorsun bende yıllarca böylemı kokdum ınsanlara ıgrenç bır koku dıyorsun ve şükrediyorsun allaha ben bunu bıraktım allahım herkes bıraksın dıye alışırsın zamanla karnındakını düşün onun ıcın şu dünyada herşeye deger kardeşim ... sakız çiğne ben onla bıraktım zaten gebelıkde kahve yasak çayda az içiyorsun , mıgdende bulanıyor onun ustune nasıl ıcmeyı dusunuyorsun sıgara ? ..çok rahat bırakacagına emınım yeterkı bırakmayı iste istemezsen kim ne derse desin.. nanaydün hamile olduğumu öğrendim 6 yıldır sigara içiyordum hemen bıraktım tabi ama stres bas ağrısı vs yaşıyorum
Hamile kalmadan önce sigara içenler sizler nasıl bıraktınız? Sanırım ben çok zorlanacağım ama herşey evladımın sağlığı için
Gerçekten hamilelikten önce daha çok canım isterdi şimdi çok fazla değil günde birkaç kez aklıma geliyor psikolojik mi yoksa hormonlardan mı bilmiyorumdaha sonrasında tıksınıyorsun zaten sıgaradan dumanından kokusundan yanında sıgara içitdirmiyorsun o koku varya senı nasıl rahatsız ediyor allahım dıyorsun bende yıllarca böylemı kokdum ınsanlara ıgrenç bır koku dıyorsun ve şükrediyorsun allaha ben bunu bıraktım allahım herkes bıraksın dıye alışırsın zamanla karnındakını düşün onun ıcın şu dünyada herşeye deger kardeşim ... sakız çiğne ben onla bıraktım zaten gebelıkde kahve yasak çayda az içiyorsun , mıgdende bulanıyor onun ustune nasıl ıcmeyı dusunuyorsun sıgara ? ..çok rahat bırakacagına emınım yeterkı bırakmayı iste istemezsen kim ne derse desin.. nanay
hıc bırı değil bebeişden cnm ana rahmıne dusmeden allah ınsana analık duygusunu verıyor ....ondan başka hiç bir şeyden dıyorsun ...kolay kolay içmezsin zaten ben tıksındım kokuyu dahmülüm yok ıyy dıyorum sende diyceksınn..Gerçekten hamilelikten önce daha çok canım isterdi şimdi çok fazla değil günde birkaç kez aklıma geliyor psikolojik mi yoksa hormonlardan mı bilmiyorum
Ne kadar güzel bir mucize değil mihıc bırı değil bebeişden cnm ana rahmıne dusmeden allah ınsana analık duygusunu verıyor ....ondan başka hiç bir şeyden dıyorsun ...kolay kolay içmezsin zaten ben tıksındım kokuyu dahmülüm yok ıyy dıyorum sende diyceksınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?