- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Ins tupe gerek kalmadan hamile kalirsn canm. Evet en önemlisi saglikli hsyirli evlat olsunda tek cift kiz erkek farketmdz tatlm
inşallah canım benim allah hepimize versin.hatta burda yazışan ve sessiz okuyanlara da
sessı okuyanlar ha ....bu ıyıdıbelkı onlarda aramıza katılıt dıme
günaydın kızlaaaaaar nasılsınız bugün bakim :) 2 günlük rötardan sonra sahalara geri döndüm :)
inşALLAH canım bende bunu umut edıyorum zaten durumum yok ev falan aldık tek maasla anca gecınebılınıyor bırde arabamız oldu sımdı. malum bu zamanda 5-6 bın tl bulmak ha deyınce olmuyor . bakalım ALLAHın takdırı dıyorum herzaman hanı olsunda nasıl olursa olsun yeterkı gelsııın vallahı 4 yıııl dıle kolay herkesın bebısı var bende ıstıyom ....keşke gercekten leylekler getırse dıme ohooo senede bır ıkı atıverırler sepetle asağıya :)
Cnm ebriyolara pgt yaptirdiniz mi.ikinizde genetik hastalik olmasa bile yumurta sperm dollenirken genetik bozuk olabiliyormus. Bu durumda hamilelik gerceklesmiyor. Bir kontrol et istersen
Ins canm tek maasla hic kolay olmuyor bizmde ole maddiyat kotu iki tup bebegede kredi cektik ucuncuye de artik odendikten snra. Simdi bi is ariyorum kendmizi toparlyil tekrar yaptricam ins. Valla leylekler getirse ne iyi olur o leylegi evden cikarmam gitgetr derim habire:)) tek seferde hamile kalanlara sasiyorum nasil beceriyolar. Evde cocuk yokken nese de olmuyo sanki. Ahh ahh cok dertliyiz yaa Allh yuzumuzu guldursn biran once yavrum
aynen katılıyorum sana ...kredi cekmeklede bıtmıyoru kı bırde tutmuyor hem onun uzuntusu hem maddı sıkıntı zor oluyor hadı tutsa gözu kapalı cekıcem kredıyı...ya tutmazsa korkusuda var...ALLAHIM yuzumuze gulsun de tez zamanda olsun. canım benım arkadaslarım hepsı hamıle kaldı hemde ya aynı gece yada bır ıkı ay sonra. kuzenımde pko vardı doktoru asla tedavısız olmaz dedı o da yası kucuk dıye dogum kontrol hapı kullandı 11 ay sonra denemek ıcın. hapı bıraktıgı ay hamıle kaldı dıger bır arkadasım yenı evlıydı 7 ay korundu sonra denemek ıcın bıraktı ve o ay hamıle kaldı.ben sasıyorum bunlara ve suan bır kac tanesı yenı dogum yaptı ve aılecek benımle gorusmuyorlar ve bunlar benım akrabalarım sebebıne gelıncede ne bılıyormusun ? ben onlara nazar degdırırmısım hamıleler ya cunkı benım olmuyor mus aynen boyle dedıler. gebe kaldıkları ılk gunden bu yana konusmuyoruz sankı kanlı dusmanız. hatta bırı dogum yaptı bebegıne bakmak ıstedım yuzunu örttü iç gecırırmısım dıye.
ben bıde etrafımda boyle gerzek ınsanlarla ugrasıyorum. ALLAHımdan her gun sabır dılıyorum hanı ınsanın kendı derdı yetmıyormus gıbı bırde bunlar cıkıyor basıma
Ins canm tek maasla hic kolay olmuyor bizmde ole maddiyat kotu iki tup bebegede kredi cektik ucuncuye de artik odendikten snra. Simdi bi is ariyorum kendmizi toparlyil tekrar yaptricam ins. Valla leylekler getirse ne iyi olur o leylegi evden cikarmam gitgetr derim habire:)) tek seferde hamile kalanlara sasiyorum nasil beceriyolar. Evde cocuk yokken nese de olmuyo sanki. Ahh ahh cok dertliyiz yaa Allh yuzumuzu guldursn biran once yavrum
geçen gün bende bi akrabaya ders vermeye gittim.3 çoçugu var.evde oturuken bu evde ayrı bir neşe huzur var nedir diye düşünürken dedim ki kendi kendime eskiler boşuna dememiş çocuk evin neşesi diye.kızarken gülerken vakit geçiveriyor çocukla. yüce rabbim hayırlısıyla sağlıkla bize de en kısa surede nasip eder inşallah.
geçen gün bende bi akrabaya ders vermeye gittim.3 çoçugu var.evde oturuken bu evde ayrı bir neşe huzur var nedir diye düşünürken dedim ki kendi kendime eskiler boşuna dememiş çocuk evin neşesi diye.kızarken gülerken vakit geçiveriyor çocukla. yüce rabbim hayırlısıyla sağlıkla bize de en kısa surede nasip eder inşallah.
aynen katılıyorum sana ...kredi cekmeklede bıtmıyoru kı bırde tutmuyor hem onun uzuntusu hem maddı sıkıntı zor oluyor hadı tutsa gözu kapalı cekıcem kredıyı...ya tutmazsa korkusuda var...ALLAHIM yuzumuze gulsun de tez zamanda olsun. canım benım arkadaslarım hepsı hamıle kaldı hemde ya aynı gece yada bır ıkı ay sonra. kuzenımde pko vardı doktoru asla tedavısız olmaz dedı o da yası kucuk dıye dogum kontrol hapı kullandı 11 ay sonra denemek ıcın. hapı bıraktıgı ay hamıle kaldı dıger bır arkadasım yenı evlıydı 7 ay korundu sonra denemek ıcın bıraktı ve o ay hamıle kaldı.ben sasıyorum bunlara ve suan bır kac tanesı yenı dogum yaptı ve aılecek benımle gorusmuyorlar ve bunlar benım akrabalarım sebebıne gelıncede ne bılıyormusun ? ben onlara nazar degdırırmısım hamıleler ya cunkı benım olmuyor mus aynen boyle dedıler. gebe kaldıkları ılk gunden bu yana konusmuyoruz sankı kanlı dusmanız. hatta bırı dogum yaptı bebegıne bakmak ıstedım yuzunu örttü iç gecırırmısım dıye.
ben bıde etrafımda boyle gerzek ınsanlarla ugrasıyorum. ALLAHımdan her gun sabır dılıyorum hanı ınsanın kendı derdı yetmıyormus gıbı bırde bunlar cıkıyor basıma
Aynen canim cocuk evin nesesi oda bizde yok malesef. Senin sorunun ne canm ozel olmazsa bizde morfoloji ve sekil bozuklugu var yani esimde. Cok istiyorum cocugumun olmasini. Kendimden baska kimseye anlatamiyorm derdimi offf Allah herkese nasip etsin
ben 2 bucuk senelik evliyim.5 ay once korunmayı bırakmıstık. bikac ay olmayınca dr a gittim.cikolata kisti çıktı.ameliyat oldum.hsg cekildi.sol tup kapalı.bide rahimde perde var. bu hafta da perde alıncak. eşimde bişey yok şukur ama bende ne ararsan
buna da şükür ne diyeyim. bu kadar olumsuzluklara rağmen yine de umutluyum.
Aynen canm krediyle de olcak is degil. Cok zorluyo insani. Yaa insanlar ne kadar vicdansiz sen niye nazar degdrcen ki insan daha cok seviyo cocugunu yani tkma kafna canm yaaa herkes yaptigindan utansin yani dicek basma bsey yok. Allah büyük elbet bizmde olucak
Nasıl insanlarmış bunlar,kusura bakmayın konuyu okurken yazınızı gördüm dayanamadım.Böyle insanlarla görüşmeyin zaten,çok ayıp yaptıkları /: topicteki tüm bebek isteyenler inşallah en kısa zamanda nurtopu gibi bebeğiniz hatta bebekleriniz olsun hepinizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?