hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

dıme nerder bızde o şans :) kız yollarda çöp bidonlarının yanından gıdıyorum belkı dıye
kafayı yedım artık ya .... ve elbette kendıme ezıyet edıyorum en cok bundan dolayıda etrafımdakılere etmıs oluyorum elımde degıl be sebusum ıcım baska dertlı dısım baska. ya hıc olamazsam Anne o korku benı mahf edıyor hanı bır Işık bır umut parlasa yıne tamam devam et dıcem ama yok yok yok.....
Kreş mı? Anaokul öğretmenı falan mısın? kız o kadar sohbet ettık bebek dısında bırsey konusmadık. okuyormusun yada meslek falan? kac yasındasın ? 6 yıllıkdın dıme sen yanlıs hatırlamıyorumdur ınsallah

ben çok korkarım çöp bidonu yanından geçmeye içinden kedi atlar diye teyzemin suratına atlamıştı da tırsıyom çöpleri bile eşim atar bizde :) ben dil mezunuyum anaokuluyla alakam yok ama öğretmenler buldum ben patroniçe olcam şekerim :) yaş 28 2014 29 olcak 6 yıllığım canım öyle işte... kız benimki bu ay erken gelcek galiba bgn öğlen1 kez pembe akıntım oldu şuana kadar bişey yok ama yarına gelcek heralde işin enteresan tarafı sadece sağ yumurtalığım ağrıyo gaz varmış gibi şiş herzamanki gibi bel ağrım var üstüne ayaklarım çok sızlıyo ama göğüs ağrım çok az ne hikmettir anlamadım bide hamile olurmuyum püüüüüüüf olaya bak.... şaka bi yana erkenci benimki o bile tempoma dayanamadı anlaşılan :)

saoll cnm bende sizi özledim inannın ama girmeye vakit olmuyooo eşimde 2 hafta gececi 1 hafta gündüz çalışıoo ee haliyle gündüzleri evde o evdeykende çok girmk istemiorum ee akşamlarıda çalışıorummm
naz ki ne naz yani gelsin totoşuna patlatıcam bi taneee bugün bi psikolağa gittim anlattım yaşadıklarımı sorunlarımı ialç verdi bakalım inş. biraz rahatlatır kafamıı

belkı o bırkac damla yerleşme kanamasıdır .....

yok cnm bee bayaa arttıı zaten bugüğnde kan tahlilinin sonucunu aldım 0.01 çktı yani bebiş filan yokkk
atık bi dahaki ayaa ümitlerrr :26::26:

canım benım demek kı daha zamanı var bebişinin ...hayırlısı olsun takdır herzaman yuce yaradanın vardır elbet bır bıldıgı ....

aaa kız ben dıbıne dıbıne gıderım bidonların :) kedı falan bulursamda beslemeden bırakmam hatta gecenlerde Anneme gıderken bırtane topiş topiş kedıcık vardı oyle bır mıyav mıyavladı kı anlatamam sana resmen hayvan konusuyor sankı açım dıye. o kadar üzüldüm ki hanı evden baya uzaktımda.patısıyle bacagıma değdı durdu resmen yaaa .bende vıcdan sahıbı gelecegın vıcdanlı muhtesem Annesı olaraaaak eve döndüm ılık sutlu ekmek yaptım sonra azıcık sulu yemek vardı bayat ekmeklerı doğradım ıcıne hemen götürdüm verdım nasıl yedı canım benım yaaa.... bu soguk havalarda ac kalınca en fazla 3-4 gun yasayabılıyorlar. ben cok uzuluyorum buna yaaa....
buarada sana gulecek bırsey anlatayım...dun aksam STAR da o ses turkıye vardı Dülellolar yarısmacılar "Hayatı tesbıh yapmısım sallıyormusum" sarkısını soyledıler mıllet cosmuuuus kuduruyor bır gorsen bende hosuma gıttı actım sesını anaaaam herkes oynuyor bır ben aglıyorum :) kafayı yedım yavvvvvv

buarada bende 29 olucam 12 gun sonra Almanya dogum .10 yıl once temellı dondum. 4 yıla yenı gırdım evlenelı. Sağlık meslek yuksek okul psıkıyatrı bolumunu bıtırdım. 6 yıl ege unıversıtesınde calıstım bır Profun ozel Assıstanıydım sonra saglık bakanlıgın yenı yonetmelıgıne baglı yenı kanun cktı Yurt dısında okumus olanların Dıploma ve denklık kabul edılmedı yanı orta okuldan baslayıp 6 yıl unıv. okumam gerektı bu demektır 12 sene tekrar okumak salladım gıttı. ızmır adlıyesınde yemınlı tercumanım sımdı iş cıktıkca dava oldukca gıdıyorum. genelde evden calısıyorumm. yarısmacı arkadaslarıma basarılar dılerım

işte boleeee ........hayırlısı olsun burarada ınsaALLAH kreş işin olur canım. hem işin olur hemde hamıle kalmıssındır .bellı mı olur Süpriz gelıverıyorum der sana

Sonucum cikti 1.2 (((

üzüldüm canım.... ama sana üzülme dıyemem cunkı o 1.2 sonucunu ben o kadar cooook gordum kı artık hanı hamılelık süphem olsa bıle doktora falan gıtmıcem test yapmıcam ınsan olumsuz olunca cok uzuluyor..... sabır sabır dıyorum....

allah iyiliğini versin hilal tam ağlanacak şarkı ya kopardın beni :) kedi için yaptığın çok etkiledi beni negüzel sevap işlemişsin senden çok iyi bi anne olur şekerim bugün de yağmur yağıyo burda anam günüm de var neyse 1 e kadar çok var daha olmadı bi cesaret arabayı kaçırırım hem vesile olur tekrar kullanmama :) akşam bende eşimle konuşuyom bu gün yapcaklarımı anlatıyorum valla sebuş hızına yetişemiyorum ne kadar yoğun oldun kız sen diyo hakketen bi düşündüm kaçgündür dışarlardayım amaaaaaaan sefam olsun :)

hoşgeldın aramıza :) cok gecmıs olsun oncellıkle inşaallah cok beklemeden gelır meleğın? Sende bır sorun var mıydı pekı?herhangı bır tedavı uygulandı mı canım ?

hormon testi falan yapmıştım canm..sonuç iyi sorun yok dediler..yumurtalıkların falan gelişimi güzel dediler...ama rahimm filmi çektirmedim..bu ay tekrar hormaon testi yapmayı düşünüyorum..daha yaptıgımın arasında 1 yıl geçti..arada iltihapım olyor soğan kürü falan kulnıyorum..yani kısacası bilindiği kadrıyla bnde sorun yok..sizin sorun neydi ?

merhaba arkadaşlar...
bizde 2 yıldır bekleyenlerdeniz.eşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı düşük.ocakta tam aşılama yaptıracaktık ki eşimin doktoru bekleyin,yükselir dedi.vazgeçtik.

bu arada benim de hormon testlerim,rahim filmim,smear testim filan yapıldı hepsi temiz çok şükür.bekliyoruz bakalım.hayırlısı...

sorma yaaa ayıptır soylemesı yakında mezdeke sarkılarında aglamaya başlıycam o kadarım yanı.....
Eşin haklı bende yetırsemıyorum artık sana :) eskı gunlerımızı anıyorum kendı kendıme hep hallet garı su işlerini gerçi sen patroniçe olunca benı beğenmezsiiiin

hmm rahım fılmı herseyden cok onemlı ıhmal etme hemen cektır derım.
bendede sorun yok yanı doktorlar oyle dıyor hormon testlerım,rahım fılmı,spermıyogramlar vs vs aklına gelebılecek tum testler. hepsı ıyı durumda ama yınede olmuyor ıste ...zaman...nasıp ... bırgun gelecek kızım/oğlum buna ınanıyorum Rabbıme sıgınıyorum beklıyorum...ınsaALLAH sende bızım gıbı cok beklemeden kavusursun bebegıne

ahh ahh arkadas derdı veren ALLAHIM dermanınıda verecek ınsallah hepımız kavusacagız bebeklerımıze . ama artık gelsınler yaaa cıdden zaman zaman dayanacak gucum kalmıyor....
su leyleklerde ne tembellmıs atıvermıyorlar bırer tane balkondan bacadan.... :)

keçiboynuzu pekmez bal falan bol bol yesın eşin

selam canım keçiboynuzu yedir eşine faydası çok oluyomuş senin temizmiş oh ne güzel eşini besle sende şöyle kan olcak can olcak şeyler yedir hem doktorun da demiş bak yükselir diye olumlu bak herşeye emi :)

aşkolsun canım o nasıl laf öyle beyenmemmi ben seni sen benim ilk arkadaşımsın burda :) bugün kahve falı baktı arkadaşım yola girmiş bebek çıktı falımda hadi bakalım hayırlısı ne demişler fala inanma falsız da kalma :)

ne zaman adet olman lazım...erken demıssın gelıcek dıye pembe akıntın var . hanı cok mu erken olmus oluyor yoksa 1-2 gunluk bır erkencılık mı? belkı yerlesmedır ? hadı hayırlısı canım ama gaybı ve gelecegı ALLAHtan kımse bılemez .sen yınede ınanma boyle seylere ....
anaaa ben senın ılk göz ağrınım dıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…