3 sene değilde 2 sene olurmu
3 sene değilde 2 sene olurmu
ay hilaaaaaaaal alemsin ha kız gökten çember yağsa bi tanesi bizim kafamıza geçmez sen cami avlusu diyosun nerde bizde o şanş... ama sana kızdım arkadaşım neden hayatı gününü zehir ediyosun kendine anı yaşamaya bak artık hırpalama kendini kime faydası oluyor bu davranışlarının bide onu düşün bakalım...nolur üzme daha fazla kendini....benim kreş açma durumum var onun koşuşturması içindeyim bakalım nolcak.....
en iyisini yapmışsın kendini yiceğine test yaptırman iyi olmuş sonucu bize de bildir olurmu... zaten işimiz dualarla elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış
dıme nerder bızde o şans :) kız yollarda çöp bidonlarının yanından gıdıyorum belkı dıye
kafayı yedım artık ya .... ve elbette kendıme ezıyet edıyorum en cok bundan dolayıda etrafımdakılere etmıs oluyorum elımde degıl be sebusum ıcım baska dertlı dısım baska. ya hıc olamazsam Anne o korku benı mahf edıyorhanı bır Işık bır umut parlasa yıne tamam devam et dıcem ama yok yok yok.....
Kreş mı? Anaokul öğretmenı falan mısın? kız o kadar sohbet ettık bebek dısında bırsey konusmadık. okuyormusun yada meslek falan? kac yasındasın ? 6 yıllıkdın dıme sen yanlıs hatırlamıyorumdur ınsallah
Sonucum cikti 1.2(((
saoll cnm bende sizi özledim inannın ama girmeye vakit olmuyooo eşimde 2 hafta gececi 1 hafta gündüz çalışıoo ee haliyle gündüzleri evde o evdeykende çok girmk istemiorum ee akşamlarıda çalışıorummmtopik başkanım nerelerdesin yaaa özledik seni :) son bildirine kadar heyecenla okudum hayırlı haberlerini alıcam diye ama ne
yse üzülme arkadaşım olucak o naz yapıyo keratalar.... zaten birimiz bi hamile olsa bayram yapıcam adı da topik bayramı :) sen içini ferah tut emi olmadı diye üzüleceksin biliyorum ama kendini de çok hırpalama ruh sağlığın daha önemli....
belkı o bırkac damla yerleşme kanamasıdır .....
Sonucum cikti 1.2(((
hoşgeldın aramıza :) cok gecmıs olsun oncellıkle inşaallah cok beklemeden gelır meleğın? Sende bır sorun var mıydı pekı?herhangı bır tedavı uygulandı mı canım ?
merhaba arkadaşlar...
bizde 2 yıldır bekleyenlerdeniz.eşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu.sperm sayısı düşük.ocakta tam aşılama yaptıracaktık ki eşimin doktoru bekleyin,yükselir dedi.vazgeçtik.
bu arada benim de hormon testlerim,rahim filmim,smear testim filan yapıldı hepsi temiz çok şükür.bekliyoruz bakalım.hayırlısı...
sorma yaaa ayıptır soylemesı yakında mezdeke sarkılarında aglamaya başlıycamo kadarım yanı.....
Eşin haklı bende yetırsemıyorum artık sana :) eskı gunlerımızı anıyorum kendı kendıme hephallet garı su işlerini gerçi sen patroniçe olunca benı beğenmezsiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?