- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
simdide bizlere karsi tepki cig gibi buyumus :)))) ablalari cogalmis :)))) neyse yaaa offf cokta tin.... ben cep numarami vereyim istersen sende ver ozelden. Birsey olursa acil durumlarda haberlesiriz.rahatsiz etmem yani.... eniste rahat olsun
simdide bizlere karsi tepki cig gibi buyumus :)))) ablalari cogalmis :)))) neyse yaaa offf cokta tin.... ben cep numarami vereyim istersen sende ver ozelden. Birsey olursa acil durumlarda haberlesiriz.rahatsiz etmem yani.... eniste rahat olsun
ben sana bir deneme msj yolladim cnm eger gelirse geldi diye burdan yaz bana sonra yine ozelden numarani yolla ....ben cepten bakiyomda ozel msj nasil bakiliyor anlayamadim henuz
ben sana bir deneme msj yolladim cnm eger gelirse geldi diye burdan yaz bana sonra yine ozelden numarani yolla ....ben cepten bakiyomda ozel msj nasil bakiliyor anlayamadim henuzayyy insallah anlatabilmisimdir
sarjim bitikti takmayi unuttum baciii
sarjim bitikti takmayi unuttum baciii
ha bu arada iki tlf var bende birini kullaniyorum digerini ablam yollamisti almanyadan onu turkiyede kullanamiyorum actirmam lazim onu sadece nete girince kullaniyom .sarjim bitti dedim de aciklayayim dedim yanlis anlama bacimsarjim bitikti takmayi unuttum baciii
baciiiim gunduz baktim yoktun.aksamda kurtlar vadisi var diye hic girmedim nete....napiyon iyimisin .
baciiiim gunduz baktim yoktun.aksamda kurtlar vadisi var diye hic girmedim nete....napiyon iyimisin .
insallah canim gelirsem mutlaka seni ararim bende .... aynen kakara kikiri vakit geciyor iyi geldi banada arada yapmak lazim ya ben kapattim kendimi aylardir eve deli oldum zirla dur ....arada cikicam boyle kizlardan senden iyi olmasin cok neseli konuskan malum hepimizn derdi ayni Rabbim bze yeni yilda. Bebek nasip etsin gobuslerimiz bebeklerle doldun hayirli saglik sihhatli evlatlar nasip etsin INSAALLAH birbirimize mutlu haberler verelim artik dime ya.... napcan kiz yilbasinda yemek senden fikir calayim bende.....
tek basina mi yapcan bunlariiiii :) vallahi biz ne yapariz bilmiyorum henuz bir plan yok yani. ...vallahi baccciiii simdiden ellerine saglik
tek basina mi yapcan bunlariiiii :) vallahi biz ne yapariz bilmiyorum henuz bir plan yok yani. ...vallahi baccciiii simdiden ellerine saglik
bende pratigiiiiim sebuuus
bende pratigiiiiim sebuuusbendeee yapariiim
kıskanç seni acık kendimi öveyim dedim hemen ben de dedin oldumu şimdi :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?