cok sukur bugun cevap yazdın.... ıyıyım bende ne olsun bıraz ortalıgı topladım alısverıse cıkıcam bende bırazdan tutmım senıde madem oyun oynuyorsun cıkıcam dıyorsun sonra denk gelırsek konusuruz yıne....optum senı
hosgeldiiiin .... vallahi pek birsey anlamiyorumki kasiklarimdaki agri ara ara var belimde yok sayilcak kadar memiskolarda bisey var gibi yok gibi....yavrum bilniyomki neyi nasil hissedecegim millet nasil anliyor anlamiyorum.ama ne bileyim yok gibi sanki hic olmuyor ya sanki asla olmicakmis gibi hissediyorum
zaten bu sogan kuru herkese iyi gelmiyor heleki adetin duzenliyse onu icince denge alt ust oluyor icmeyin derin ben tamam iyi gelene vardir ama bu sana bana iyi gelcek degil....oynamayin vucudunuzla.... iyimisin kurabiyecim gorusmeyeli
hosgeldiiiin .... vallahi pek birsey anlamiyorumki kasiklarimdaki agri ara ara var belimde yok sayilcak kadar memiskolarda bisey var gibi yok gibi....yavrum bilniyomki neyi nasil hissedecegim millet nasil anliyor anlamiyorum.ama ne bileyim yok gibi sanki hic olmuyor ya sanki asla olmicakmis gibi hissediyorum
iyi akşamlar kızlar.
sat 16 aralık.adete son 9
kızlar ben bu ayda tırt cıkcam sanırım ah o soğan yokmu o soğan
onu içtim ve yum akıntımı bilemedim bütün akıntıları kesti.tahmini yaptık ama sadece 3 defa sora hevesimiz kaçtı bıraktık.
ühü ühüüü bu ayda karavana yaa
zaten bu sogan kuru herkese iyi gelmiyor heleki adetin duzenliyse onu icince denge alt ust oluyor icmeyin derin ben tamam iyi gelene vardir ama bu sana bana iyi gelcek degil....oynamayin vucudunuzla.... iyimisin kurabiyecim gorusmeyeli
yok anam mincikladim ama anlamadim yani bastirinca agriyo ama ucunda az aci var gibi kasiklarimda basladi yine offfff hislerimi yitirdim yav baskalari nasil beceriyo bu isi sebus kendimi kuru bir agac gibi hissediyorum meyvesiz birde benim adam her gordugu hamileyi veya bebegi gorunce ici gidiyor cok uzuluyorum coookkk kahrediyom kendimi ugursuz muyum ne
yok anam mincikladim ama anlamadim yani bastirinca agriyo ama ucunda az aci var gibi kasiklarimda basladi yine offfff hislerimi yitirdim yav baskalari nasil beceriyo bu isi sebus kendimi kuru bir agac gibi hissediyorum meyvesiz birde benim adam her gordugu hamileyi veya bebegi gorunce ici gidiyor cok uzuluyorum coookkk kahrediyom kendimi ugursuz muyum neayyy sebuuuussss niye kotulendim bacim.....
Kurabiyem iyi desem inanicakmisin ??
ALLAHIM duyuyor sesimizi dualarimizi ne olur artik bizide sevindirsin bizede mucizelerimizi yollasin cok istiyorum.... ben artik hamile ve bebekli kadinlarin yaninda bulunmuyorum.
iyiyim kızlar en önemlisi moralim güzel allaha şükür
ben 5 gün yaptım soğanı akıntımı hepten kesti ve faranjitime gribime cok iyi geldi.
aslında yaradı mı yaramadımı bilemedim bu yüzden
3 atışta tutcağını hiç sanmıyorum tatlım keşke olsa eşimde siz gibi dusundu ya tuttarsa modunda geziyo
belkide bu ay soldan yumurtladım malum benim sol kapalı
siz nasılsınızzzz moraller nasıl bakemmm???
yok anam mincikladim ama anlamadim yani bastirinca agriyo ama ucunda az aci var gibi kasiklarimda basladi yine offfff hislerimi yitirdim yav baskalari nasil beceriyo bu isi sebus kendimi kuru bir agac gibi hissediyorum meyvesiz birde benim adam her gordugu hamileyi veya bebegi gorunce ici gidiyor cok uzuluyorum coookkk kahrediyom kendimi ugursuz muyum neayyy sebuuuussss niye kotulendim bacim.....
Kurabiyem iyi desem inanicakmisin ??
hayııııııır karamsar olmak yok hilalim lütfeeeeeen dur bakalım bişey hissetmemek de güzel sen içini ferah tut nolur :)
valla şekerim adet bitti çalışmalara başladık adamcağızımın da çok yoğun haftası zaten işten pestili çıkarak geliyo bi de evde ben çıkarıyom yazık kız herifimeeeeee :) benim de sol tıkalıya bakalım busefer nerden yumurtlucam geçen ayı da hiçhatırlamıyom bakcez gariiiii :)
ben artik ne silkeleyecegim nede asicam :))))) acaba baska ne gibi yontemler varya yada biz nerde yanlis yapiyoruz ??? Sebus senin leylek amcada falafos cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?